Testare amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Testare amortizoare
Ssorin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE Masina nu e DSN si nici SLZ, da cred ca principiul e acelasi... Da-mi voie sa ghicesc ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ia te uita unde se ascundea Mafalda ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ssorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Dom/le, n/am vrut sa deranjez, sa ocup spatiu, sa...
am patruns si eu recent in jungla CASCO/Garantii/Revizii/Chestii care pica si nu mi/ar strica ceva indrumari, ![]() Acu, serios, pe un drum de munte (pe linga Bicaz) un scirtiit discret a inceput sa/mi impunga urechea, ce sa fie, ce sa fie, am zis ca e celebrul plastic Renault, da de unde, cind am ajuns la destinatie si m/am lasat pe partea dreapta spate a masinii, ce sa vezi: scirtiit discret... Dar cum am iesit pe drum bun, nema zgomot... am fost in service pt. revizie, le-am zis de problema, da cica n-au detectat nimic ![]() ![]() ![]() Si mi-au sugerat testarea amortizoarelor pe stand... Asa ca... |
-------------------- |
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
Am si io un prieten cu Clio Symbol Diesel care are aceeasi problema cu scartaitul pe dreapta fata (banuiesc ca tot de la amortizor). Sa inteleg ca e problema generalizata? :shock:
|
-------------------- |
|
Liviumac |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 4 May 03 From: Bucuresti ![]() |
pai mie imi scartaie amortizoarele/bucsele/cine stie ce pe spate de la o luna dupa ce am luat-o
am fost la coba si mi-au dat cu un spray, dar nu prea stiau ce are n-a scartait vreo 2 zile, dupa aia a revenit, l-am lasat balta ca m-am enervat cu dacia asta |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:27 |