Cat e ROVINIETA pentru DSN, nu gasesc nicaieri un raspuns
![]() ![]() ![]() |
Cat e ROVINIETA pentru DSN, nu gasesc nicaieri un raspuns
nick2ufree |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
- B 00 XXX
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Euro 2! 660.000 lei (aprox)
Luat de la benzinarie Mol Berceni ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 30 Jan 2005, 21:57 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Idem, 660 Klei de la MOL Iasi
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
661550 la Rompetrol.
Este Euro>=2. Pt 1 an, persoana fizica. |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
662k -> petrom
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
DSN are Euro2
lamuriri mai pe larg privitor la incadrarea in normele EURO gasesti pe site-ul RAR (http://www.rarom.ro/rovigneta.html) iar lamuriri privind pretul Rovinietei gasesti pe site-ul CNADN (http://www.andnet.ro/rovinieta.htm) |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cine cumpara de azi rovigneta(de orice fel) o va face la cursul din 31 ianuarie - 37723.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Legat de rovignieta am si eu o nelamurire: impreuna cu rovinieta am primit si un bon fiscal pe care cica trebuie sa il prezint impreuna cu apbtibildul de pe parbriz. La mine firma imi deconteaza cheltuielile cu masina si dand acest bon fiscal in contabilitate mi-as recupera banii. Aveti idee daca pot pastra o copie xerox a bonului fiscal pentru controalele ulterioare?
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
ionel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 September 02 From: cluj ![]() |
absolut ...
la benzinariile petrom am vazut chiar recomandare ca anunt de a face o copie xerox dupa bon si de a o purta pe aceasta ....cica bonul din casa e fotosensibil sau asa ceva si se deterioreaza mai repede .... si apoi chiar sa ai probleme cu un garcea mai tzafnos...refuzi amenda mentionand in procesul verbal ca ai avut copia si originalul il poti prezenta dupa ,...is dupa poti duce originalul ca doar nici cei dela contabilitate nu le arunca .... dar asta e scenariu ...in practica eu zic ca 100% ajunge abtibildul si o copie a chitantei ... |
--------------------
supernova
clima ionel (cj)
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La oficiile postale, chitanta si factura pt. plata rivignetei sunt scrise cu imprimante cu ace, deci nu sunt fotosensibile....
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
blazer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La Petrom Pantelimon 640 mii lei
|
--------------------
Renault Scenic II
Privilege
2007
- B-32-BIP
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
GATA BRE CU TOPICUL ASTA!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Pai inchide-l Sefu!!!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai nu pot aici!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionel @ 3 Feb 2005, 12:45) absolut ... la benzinariile petrom am vazut chiar recomandare ca anunt de a face o copie xerox dupa bon si de a o purta pe aceasta ....cica bonul din casa e fotosensibil sau asa ceva si se deterioreaza mai repede .... Da, din cate am vazut eu si bonul de la MOL pare imprimat termic si asta in 4-5 luni se duce (la fel ca la faxurile termice). Cred ca pana la urma am sa fac o copie si pun stampila firmei si scriu "conform cu originalul" si gata. P.s. Asta e solutia care mi-a oferit-o un nene politist aseara.... ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
M@RIAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 October 04 ![]() |
problema e ca nu toti nenea politistii gandesc ......la fel
|
--------------------
DACIA
SN Chiar daca ma superi,eu tot te-as tine numai in puf!puf cu stanga,puf cu dreapta!!!:D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:40 |