DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Liceeni, varianta 2000

daciaclub-Mihai
post 3 Feb 2005, 19:17
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

Tot vad pe la TV de la o vreme diverse faze din liceele din Romania. Ba fetele din Zimnicea (care de fapt erau din ucraina) care se dezbracau in liceu; ba o faza de la Liceul Eminescu din Constanta cand elevii fumau si beau suc de fata cu profesoru (de fapt era ultima zi din an si era un fel de serbare) si astazi o bataie din liceul Tomis (tot din C-ta) in care se bateau doua eleve in pauza. Oare ce se incearca sa se faca prin expunerea acestor filmulete la TV? Ce parere aveti de treaba asta?(pt fetele din zimnicea si flimulet intrati aici: http://www.fun-love.ro/femei/)

--------------------
Dacia berlina
I can't sleep...im afraid of clowns
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BogdanBMB
post 3 Feb 2005, 19:20
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

Faze ca acestea erau si inainte numai ca acum exista mai mult mijloace de inregistrare video si de aceea le vedem atat de des.

--------------------
Dacia logan preference 1.6 - B- 82 -BMB
+
Valentine
post 3 Feb 2005, 19:22
Post #3

Old Timer

From: California

Alea nu sunt fete din zimnicea si nici din Ucrania, sunt din Bulgaria. smile.gif

Oricum denota 1) Ministerul Educatiei nu prea poate sa faca deosebirea intre o farsa si o chestie pe bune

2) Nu se intelege ce se petrece de fapt in scolile noastre. Credeti ca e cumva special ce se intampla la Constanta?! Se intampla peste tot, sub nasul profesorilor / parintilor. Si cand zic peste tot, inseamna PESTE TOT smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
madalina
post 3 Feb 2005, 19:27
Post #4

Membru autentic

Cat timp profesorii sunt platiti mizerabil , se multumesc sa vina si sa spuna poezia in clasa si sa plece, cat timp parintii nu mai au timp sa-si educe copii, nu vad cum s-ar putea schimba lucrurile.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
RIon
post 3 Feb 2005, 19:27
Post #5

pasionat

From: CJ

Daca Basexu a intrat in mafioti si baroni locali, sa faca frate si o reforma adevarata a invatamantului, de jos in sus... unde esti tu Tepes Doamne...???

--------------------
Skoda Octavia 2 - de CJ 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
www.raresion.ro
+
daciaclub-Mihai
post 3 Feb 2005, 19:33
Post #6

Membru incepator

Sincer eu nu gasesc nimic aiurea in a face niste poze mai indraznete in clasa, in timpul pauzei. Chiar nu am inteles scandalu iscat, puteau sa fie din Romania fetele...care era problema?

--------------------
Dacia berlina
+
Valentine
post 3 Feb 2005, 19:37
Post #7

Old Timer

From: California

QUOTE(Mihai @ 3 Feb 2005, 20:33)
Sincer eu nu gasesc nimic aiurea in a face niste poze mai indraznete in clasa, in timpul pauzei. Chiar nu am inteles scandalu iscat, puteau sa fie din Romania fetele...care era problema?
*

Cati ani ai? Nici eu nu gasesc neplacute pozele biggrin.gif rolleyes.gif dar asta nu inseamna ca sunt OK wink.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
daciaclub-Mihai
post 3 Feb 2005, 19:41
Post #8

Membru incepator

20 biggrin.gif

--------------------
Dacia berlina
+
Radduu
post 3 Feb 2005, 19:54
Post #9

Membru autentic

multi inainte!
si inainte era la fel in clase....

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 20:19
Post #10

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(madalina @ 3 Feb 2005, 19:27)
cat timp parintii nu mai au timp sa-si educe copii, nu vad cum s-ar putea schimba lucrurile.
*

Asta-i singura solutie. Pai dadeau aseara pe sticla, cum 2 i-o trageau (scuze, dar efectiv nu mi-a venit in cap alt cuvint) lu una in WC-ul scolii. Intr-un liceu in galati.
Iar intr-un liceu in Slobozia, unul a filmat cu telefonul, cum altii faceau tot felul de gesturi obscene unei profesoare, care statea cu spatele.
Hai dati-o incolo de treaba, am fost si eu elev, lipseam cu duiumul, faceam tot felul de timpenii, dar nici chiar asa.

Profesorii, cu leafa mica sau mare, nu conteaza, nu trebuie decit sa faca un singur lucru. Exmatriculare.
Scoala nu-i statiune balneara, loc de odihna, nu. Respecti regula bine, nu OUT. Foarte simplu.
Si sa mai terminam odata cu invatamintul asta obligatoriu de 10 clase. Nu de alta de se irosesc bani degeaba pentru unii, bani care ar putea sa-i foloseasca pentru altii sau alte lucruri ce tin de invatamint.

Dintr-unul care n-are nici o legatura cu scoala, mai mult de un semianalfabet nu scoti oricit te-ai stradui si-l tii 10 ani in scoala ca sa-i strice si pe altii.

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 3 Feb 2005, 20:43
Post #11

Ignorog

Bomica?
Asta a fost ca reply la actualul proiect de lege cu invatamant obligatoriu 12 clase? smile.gif

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Radduu
post 3 Feb 2005, 20:49
Post #12

Membru autentic

oare era buna aia? wub.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 - B 1983
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 21:06
Post #13

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Lolek @ 3 Feb 2005, 20:43)
Bomica?
Asta a fost ca reply la actualul proiect de lege cu invatamant obligatoriu 12 clase? smile.gif
*

12 clase??? Astia-s nebuni? Mai Lolek, pentru unii e o mindrie ca au cu 2 clase mai mult ca trenul. Altii ca au una si a doua pina la Craciun. Iar altii fac meditatii sa fie Sageata Albastra. da-o dracului de treaba, e deja sadism, pe bune.
Unii o sa-i foloseasca pentru vechime la pensie.
Bine ca nu vor astia sa-i faca ingineri obligatoriu. De fapt nici n-ar fi greu, 5 la scoala si 7 la facultate la Mindresti. Si mai zic astia ca nu face statu nimic pentru ei.D radmasa.gif

Eu cind eram mic, vroiam sa ma fac fotbalist si pe la clasa 5 am fugit de la scoala, ca mi-a luat profu de mate basica de 35. M-am dus acasa si am zis, gata frate cu atita scoala.
Da mama, mi-a zis, ca cica e obligatoriu 10, ca asa e legea si cine nu respecta legea face bulau sau minerit (tot aia, poate mai rau). Eu am crezut-o, ca la TV erau 2 ore din care 1 si 45, Tovarasul si alelalte 15, erau mira de inceput+imnul si mira de sfirsit+imnul + purici. Si uite asa m-a pacalit si m-am dus la scoala si am ajuns inginer.
Acu'i pare rau. Deh. Vai de parintii care nu-si asculta copii. :

This post has been edited by bomicabomic: 3 Feb 2005, 21:11

--------------------
x x - x
+
costi
post 3 Feb 2005, 21:12
Post #14

Membru autentic

Stai ASA! Nu misca!
Pina ma adun sa-mi expun parerea in calitate de tata unui elev de a XI-a si sotul unei profesoare, te rog spune-mi ca citatul de mai jos nu e adevarat:
"In 3 ani de zile mistretul se multiplica foarte repede, e foarte profilactic....." - Ion TIRIAC"

Este ?

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 21:13
Post #15

Ex-membru DaciaClub

Pai nea Tiriac asa a zis, acu eu ce sa-i fac il cred biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
SiloS
post 3 Feb 2005, 21:26
Post #16

Gangester

From: Buzau

Hey , eu sunt licean !

Fumat : se fumeaza numai la baie . Avem in liceu 2 gardieni : unul ne lasa sa fumam linistiti celalalt ne da afara din baie , dar nu ne duce la director .

Baut : se poate bea linistit inainte de ore [ eu invat dupa-amiaza ] dar si in clasa .

Misto de profesori : noi am scos-o din sarite pe aia de romana si a cerut directorului sa nu mai predea la clasa noastra . De doua zile ne-a schimbat profa asta cu cel mai exigent prof de romana din liceu .

Ce ii faceam noi aleia de romana e greu de spus , una dintre ele ar fi cea cand ii strigam "Domna prof'soara , aveti tatele lasate!!!"

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 21:34
Post #17

Ex-membru DaciaClub

La ce liceu mai Silos? Ca si eu tot prin Buzau, facui liceul, da demult tare...

Si am si eu o intrebare? Daca tot beti inainte de ore, de ce va mai duceti? Asa de fun? Nu e mai bine sa continuati cu ce ati inceput. Nu de alta, dar si "bautura este o meserie, dar trebuie sa te tii de ea".

Stii tu vorba aia " decit un elev repetent, mai bine un betiv eminent" (n-are nici o legatura cu tine, asa ziceam noi cind eram elevi)

This post has been edited by bomicabomic: 3 Feb 2005, 21:36

--------------------
x x - x
+
SOR
post 3 Feb 2005, 21:42
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

in primul rand site`ul nu merge smile.gif
in al doilea rand sunt multe chestii care se intampla in licee... ca stiu de cand eram la liceu ce haos era... batai chestii tot felul de tampenii dar nu se filma ca nu aveam telefoane cu camera smile.gif
deci nu e nimik ciudat doar ca multe sunt de prost gust...
ca si aia cu sexul in wc...foarte erotic momentul smile.gif eu stiu cum mirosea la noi in weceuri si de aia zic biggrin.gif

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
daciaclub-Mihai
post 3 Feb 2005, 21:59
Post #19

Membru incepator

http://www.fun-love.ro/femei/ ---acesta e situ, nu merge deoarece am inchis paranteza. Si ce ma intereseaza ca se f%* aia in WC..treaba lor da ce cauta asta la TV, parca ar fi cine stie ce chestie de importanta nationala ca se fu* elevii ...

--------------------
Dacia berlina
+
SOR
post 3 Feb 2005, 22:08
Post #20

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

da:) nici eu nu am fost atent smile.gif
nu ai vazut si tu ca astea sunt stirile? la fel ca si ziarele... cu violuri crime etc etc
daca atat ii mai duce pe romani capu...
parca pe vremea lu ceausescu nu erau d`astea... dar macar nu se facea atata caz de ele...dar se pare ca o data cu democratia s`a prostit si romanul..

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 22:11
Post #21

Ex-membru DaciaClub

Pai la 20 de ani nu prea te intereseaza dar mai tirziu, cind vei fi tata, poate.
Scoala-i scoala nu bordel, sexy-club. Miine poimiine fac aceleasi lucruri in biserica. Si ce sa facem, sa batem din palme.

Iar mesajul TV-ului, este un semnal de alarma si e de interes national. E o realitate dura, dar asta e, in scoli se consuma droguri, se reguleaza, se bea, fara ca nimeni sa ia vreo masura.
Si asta nu la licee sau scoli din cartiere rau famate ci in toate.

--------------------
x x - x
+
marksman
post 3 Feb 2005, 22:22
Post #22

Post mortem nihil est

From: sat

Ani de liceu, cu un strip-tease la română,
Scumpii ani de liceu, când te f**i prin vreun veceu,
Ani, ani de liceu !....

This post has been edited by Illusi0n: 3 Feb 2005, 23:08

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Lolek
post 3 Feb 2005, 22:58
Post #23

Ignorog

QUOTE(bomicabomic @ 3 Feb 2005, 21:06)
12 clase??? Astia-s nebuni? Mai Lolek, pentru unii e o mindrie ca au cu 2 clase mai mult ca trenul. Altii ca au una si a doua pina la Craciun. Iar altii  fac meditatii sa fie Sageata Albastra. da-o dracului de treaba, e deja sadism, pe bune.
Unii o sa-i foloseasca pentru vechime la pensie.
...
*

Bomica, sa nu dai. Dar asta am auzit eu ieri si azi la radio ca gandeste Miclea cu intensitate.
Reactia mea a fost ceva de genu': "hai-hai...bravo, maestre, bun asa. Iata ca s-a descoperit cauza problemelor."

Acu', eu in liceu dam o vodca mica in ziua cu ore de info (erau 5, practic 2 utile si 3 de anduranta si oricum profa era mai tufa decat mare parte din noi).
Am invatat si eu destul de devreme trick-ul cu stinsul tigarii pe limba si alte tampenii din astea.
Mistourile le faceau altii pe vremea aia, eu eram timid ca o floricica itita prin neaua inceputului de primavara - adica eu personal n-aveam tupeu sa ma iau de "profi" pe fata, la ore.
Sunt de-al de ala, tocilar olimpic, in blana mea, da' baiat de comitet - fara mari excese.
Asa ca sunt ca minunat de fatuci ce-si arata snurul de la tanga una alteia prin pauze sau de "halterofili" d'astia care nu stiu inca faptul ca nu-s nici macar nostimi daca-si aprind tigara pe catedra profului si dintr-un esantion de 10 oameni aleator luati, cel putin jumate sunt mai duri ca el, in cel mai avantajos caz...
Copchilu tre sa aiba perioada lui de rebeliune, daca nu vrei sa molfaie pesmeti cu calm pana la pensie, da' acu' sincer educatia lipsa (de acasa, nu de la scoala) si multiplicata in clase de 20+ elevi din care 15 au fost crescuti cu "hai ca-s obosit, n-am timp de asta" e normal sa se reverse in filmografie de aur cu "clipe de neuitat".
Daca-s destepti, isi revin...daca nu...se cheama "Apus de soare".
Nu e un capat de lume pentru cine e "pe faza" cu mandretea lui de flacau sau minunea de fatuca, da' nici de ignorat. Asta e...vrei copii? Poftim de te ocupa de ei, cu cap si tact, sa nu fii "bosorogul" care "n-are nici o treaba" si sa nu "i se rupa" de tine in celebra depresiune psihologica care e liceul (mai ales sfarsitul lui).

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
AND
post 4 Feb 2005, 00:11
Post #24

Membru autentic

Scuzati limbajul dar astea sunt niste tarfe mici prost crescute ! Poate vor devenii femei in sensul propriu al cuvantului cand le vor iesi basinile din cap!

PS : Nu sunt bune decat pentru un singur lucru..vina lor sau a parintilor?

This post has been edited by AND: 4 Feb 2005, 00:13

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
bomicabomic
post 4 Feb 2005, 00:19
Post #25

Ex-membru DaciaClub

Fii linistit nu-i vina nimanui, iti zic eu, tot ce se intimpla in tara asta, de la Cernobil se trage. biggrin.gif biggrin.gif Numai romanii de la Rim.

This post has been edited by bomicabomic: 4 Feb 2005, 00:20

--------------------
x x - x
+
ashu
post 4 Feb 2005, 01:16
Post #26

Membru erectil

Bomica, se regulau liceenii prin veceuri si pe vremea lu ceasca si n-a mai murit nimeni.
Liceul Moisil din Buc a fost inainte de 89 liceu textil si i se zicea p-atunci "palatul curvelor". Si am auzit povestiri de f*taiuri si mui prin veceuri cacalau.
Deci nu e atat de iesit din comun. Ce mi se pare mai iesit din comun este ca am auzit de curand de astfel de "intamplari" petrecute intr-o scoala generala, cu elevi si eleve de clasa a 7-a. Asta pare putin mai dramatic smile.gif
De baut ce sa mai zic, si pe vremea mea chiuleam cu prietenii mei din greu (majoritatea din Sf. Sava!) ca sa mergem la bere. In Exotic aveam chiar reducere la bautura daca aratam carnetu de elev. smile.gif Si iar n-a fost un capat de tara, nu-i nimeni alcolic dintre noi si toti am ajuns bine.
Singura problema adevarata sunt drogurile. Nu prea existau pe cand am facut io liceul, dar acuma chiar sunt omniprezente in licee si asta e ingrijorator cu adevarat.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
SilviuB
post 4 Feb 2005, 07:46
Post #27

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Eu am o parerea strict personala despre liceu :
Liceul este cea mai frumoasa perioada din viata unui om dar si cea mai nebuna.

--------------------
VW POLO - 8XSYL 2005
+
apunake
post 4 Feb 2005, 08:30
Post #28

Membru incepator

QUOTE(ashu @ 4 Feb 2005, 01:16)
Singura problema adevarata sunt drogurile.
*

De acord in totalitate cu Ashu. Si pe vremea mea (cand zici asta esti deja bosorog biggrin.gif ) se dadea m__e in scoala si se f___a in clase si pe unde se mai putea. Si daca mai tineti minte ce era in tabere... De bautura, ce sa mai zic... Restaurantul Select, Primavara si Varsovia sa traiasca. Cand mergeam la munca patriotica sau in practica la demolari le trageam cot la cot cu profii de practica. De glume proaste la ore, ce sa mai vorbim. Asa ca intr-adevar, prostii se fac dintotdeauna la scoala, doar ca nu aveam cu ce sa le filmam si nu era nici un post mare iubitor de cadavre si violuri care sa le difuzeze. Ramane problema drogurilor, care ma sperie, mai ales ca am exemple destul de aproape de mine (copiii unor colegi si colege) si vad ce efecte devastatoare au nu doar asupra consumatorului ci si asupra familiei si a celor din jur. Am o colega care din "dragoste" pentru plod si la instigarea acestuia, a ajuns sa cunoasca tot ce misca in Bucuresti in materie de dealeri si preturi si calitatea marfii ca sa ii ia dobitocului prafurile. Ca de, copiii trebuie ajutati in viata.
Sper ca nu am batut campii off topic.

--------------------
+
Lexy
post 4 Feb 2005, 09:05
Post #29

Just ME

Ce se intampla in licee e cam ingrijorator..chiar dc voua baietzilor la 20 ani (aprox) vi se pare normal ca "femeile" bazate ale clasei sa pozeze in iposteze sey si lesbi! nu mi se pare normal...Nu mi se pare normal ca o tipa in cls a 10-a sa si-o traga in wc la liceu..e o faza de low self esteem pe langa multe alte considerente...Iar cu drogurile, da este si aceasta o problema si mai grava decat sexul (k sa numai vb daca se protejeaza)..Spre deosebire de sex de proasta calitate, drogurile omoara mai repede si mai sigur...sad.gif
Dar dupa cum a zis si Madalina daca parintii nu-si fac datoria...copii au scapat din mana..oricum nu e bine..si pe vremea cand noi o sa fim parinti o sa fie si mai rau din pacate ...

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
apunake
post 4 Feb 2005, 09:44
Post #30

Membru incepator

QUOTE(Lexy @ 4 Feb 2005, 09:05)
Spre deosebire de sex de proasta calitate,

Ce e aia sex de proasta calitate? Sex de calitate facut cu o proasta? smile.gif smile.gif smile.gif

On topic: comportamentul sexual se schimba de la o generatie la alta. Varsta primului contact sexual scade, familia celulara tinde sa isi piarda din importanta, cuplul heterosexual devine mai "out of fashion" (sic). Dat fiind ca noi am crescut intr-un anumit tip de societate, sper ca nu se asteapta nimeni ca generatiile actuale sa moara virgine spre slava principiilor noastre. Chiar daca aleg sa isi piarda virginitatea in toaleta unui liceu.
Toata societatea romaneasca e dezorientata si in criza acuta de valori (cu fundul in sus, mai stiintific). Cum ar putea niste caractere in curs de formare sa fie altfel?
Si sa ma ierte Dumnezeu, dar ce imi vedeau ochii si imi auzeau urechile la o unitate de finante de pe langa un aeroport international de marfuri... jale mare. Si aia erau oameni cu bani multi si super-masini.

--------------------
+
4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 01:15
Forum Renault