Contact nou la supernova, probleme la montaj
![]() ![]() ![]() |
Contact nou la supernova, probleme la montaj
marcykone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|||
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Păi ai postat cam aiurea. Aici e secțiunea de știri.
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Jabalokov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 December 08 ![]() |
cel mai probabil nu e bun contactul
|
--------------------
dacia
supernova
europa
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
problema asta o am si eu acum cu frigul. am citit aici si unii colegi spun ca poate fi partea electrica a contactului...ceva pe la mufe, mai poate fi si papucul de la electromotor..piesa de care spun costa 15 lei si se potriveste si cea de papuc diesel..un coleg mia spus sa cer la magazin "parte electrica de contact pt papuc diesel"..indiferent ce este sambata ma apuc de ea. eu sper sa nu am probleme cu faimosul decodor.
p.s. cat tea costat contactul? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Hmmm,am avut noroc ca-l cunosteam pe tipul de la service si i l-am dat inapoi.Oricum am un prieten care vinde piese in targ la vitan,si mi-a spus k un contact nou e 60 ron.Eu zic ca e rezonabil...papucul de la electromotor nu e ca l-am verificat si curatat
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Jabalokov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 December 08 ![]() |
Ai grija de care cumperi!Ala de asam nu e bun(probleme cu partea electrica),poate gasesti de Oradea un pic mai scump dar e bun.
|
--------------------
dacia
supernova
europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:55 |