Manga - Anime, Animeuri japoneze
![]() ![]() ![]() |
Manga - Anime, Animeuri japoneze
koolshen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
La 24 de ani ai tai inca te mai uiti la desene animate ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
animeuri xxx de ce nu:P
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
koolshen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
Eream siiiiigur ca o sa va luati de varsta ... mie inca imi plac
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 20 Jan 2009, 17:48) alea se numesc hentai, si sunt o subspecie a manga. eu nu sunt mare fan al acestui gen, unele mi se pare un pic stupide, dar am urmarit un serial si mi-a parut rau ca s-a terminat. serialul se numea death note, si exista si vreo 2 filme artistice, plus si carte pentru doritori. am o colega la facultate mare fan de manga-anime si i l-am recomandat si ei, si a facut o adevarata pasiune pt el. ea a citit si cartea si a zis ca serialul este cel care respecta in cea mai mare masura actiunea de acolo. daca nu sti deja despre el, o sa-ti fac un mic rezumat. un tip aflat in colegiu, baiatul capitanului politiei din tokyo, gaseste un caiet. caietul respectiv era cazut din lumea zeilor shirigamy, si avea puteri magice. daca stiai numele complet si cum arata la fata o anumita persoana, in acel caiet puteai sa-i descri moartea. daca scriai doar numele persoana murea de infart in 3 secunde, dar putea-i sa-l si controlezi pentru scurt timp si apoi sa-l omori intr-un alt mod decat infartul. tipul, un olimpic la orice materie, cu un simt al dreptatii foare adancit, incepe sa omoare infractori. de aici situatia se complica, cu niste scene si actiuni de o genialitate exemplara. scenaristul, sau scenaristii daca au fost mai multi, au avut o minte sclipitoare. mie mi-a placut la nebunie serialul, si cred ca o sa-l mai vad o data (are doar 50 de episoade). ti-l recomand, si daca vrei o mai pot intreba pe colega de anumite filme sau seriale. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
koolshen |
![]()
|
Foarte tare . Multumesc !! acum sunt calare pe el
![]() |
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cu placere. eu unul nu mai stiu, dar o s-o rog pe colega mea sa-mi recomande.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Shaman King
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
koolshen |
![]()
|
te-asi ruga daca nu te superi si bineinteles daca nu se supara nici ea
![]() 20 Jan 2009, 19:54: Bun al trecem si pe "Shaman King" in notebook ![]() This post has been edited by koolshen: 20 Jan 2009, 18:54 |
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pokemon
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pokemon e un caz mai aparte
![]() Eu m-am uitat doar la Shaman King, dar stiu ca ma tot stresa unu cu alt anime cu sute de episoade. Zicea el ca e foarte bun. Cand imi aduc aminte zic. LE : e vorba de One Piece. are vreo 385 de episoade ![]() This post has been edited by Shush: 20 Jan 2009, 19:21 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-a placut dar probabil l-ai vazut deja ca e cu reclama multa
Sen to Chihiro no kamikakushi (sau Spirited Away mai pe scurt ![]() This post has been edited by Asi: 20 Jan 2009, 20:51 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
koolshen |
![]() ![]()
|
Am cautat "Sen to Chihiro no kamikakushi" este un gen de fantasy din cate am vazut . este tare ce sa zic dar mai mult sunt incantat de genu ala de samurai ( preferatul meu a fost samurai X [Rurouni Kenshin] ) care al recomand !
|
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai filmul "Sen" aka "Spiritited Away" aka"Sen to Cihiro no kamikakushi" este frumos fara sa indragesti genul asta de desene animate, asa au fost de parere si aia de i-au dat premiul Oscar.
Nu-s mare fan de anime-manga, prefer oricand ceva pixar, sau chiar 2d mai oldie gen tom&jerry. Dintre filme mi-a mai placut "Mulan" (nu stiu daca e anime japonez sau altceva, dar e frumos) Si "ninjai" care e chiar misto (asta e un film facut in flash.. desi nu promite cine stie ce e chiar supermarfa) - http://www.ninjai.com/chapters/ This post has been edited by Asi: 22 Jan 2009, 00:48 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, cand am citit titlul "Manga ..." ma si gandeam ca-i un topic despre cum sa te faci manga... Si, cand colo, desene animate...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 22 Jan 2009, 07:53) Bai, cand am citit titlul "Manga ..." ma si gandeam ca-i un topic despre cum sa te faci manga... Si, cand colo, desene animate... ![]() ![]() ![]() ![]() radian tu gandesti numai asa ![]() ![]() ![]() ![]() or oare nu sti ca alcoolul dauneaza grav....plictiselii. This post has been edited by slider2: 22 Jan 2009, 09:08 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fiecare forum avea thread despre asta, nu putea fi o exceptie DC...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
După un contract de casco ..... e greu să te abții!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(bolidu @ 20 Jan 2009, 17:45) Eu am 26 (parca) si pe patu' de moarte, sper sa fiu bosorog tare atunci, daca am televizor, fii sigur c-am sa ma uit la desene animate ![]() La astea cu target de varsta mai mare nu m-am prea uitat. In schimb mi-a placut la nebunie "Samurai Jack", e mai de copii cred. Am vazut ca exista episoade noi de ceva timp, da' n-am apucat sa vad nimic ![]() PS: la vreo 2 episoade am si... ![]() This post has been edited by Muttley: 22 Jan 2009, 10:16 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu urmaresc Kyoro Chan.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koolshen |
![]()
|
samurai jack al uitasem
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenta
2003
- B-84-KOW
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Anime bune/bine cotate:
Elfen Lied Cowboy Bebop Blood+ Death Note Fullmetal Alchemist Mushi-shi Uite si un site in care gasesti o gramada de informatii: http://www.animenewsnetwork.com/ Top 50 Best Rated |
--------------------
.
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de mic fan Dragoll Ball
![]() ![]() A... si imi mai placea Sailor Moon ![]() A si ma erau alea "space sheriffs" sau cum le-o zice cu politisti aia spatiali de aveau cai roboti... nu imi mai aduc aminte cum se numeau... daca ma ajuta cineva :| This post has been edited by Cocojambo: 22 Jan 2009, 11:38 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 22 Jan 2009, 11:36) A si ma erau alea "space sheriffs" sau cum le-o zice cu politisti aia spatiali de aveau cai roboti... nu imi mai aduc aminte cum se numeau... daca ma ajuta cineva :| Saber raider - ce mi-au marcat copilaria desenen astea Eu am uit la Bleach - super tare This post has been edited by ceribros: 22 Jan 2009, 15:34 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
slider2 |
![]()
|
bah ce vremuri cu desenele astea animate, ma uit acum la varumiu ca se uita pe minimax si sunt desene cu obiecte de bucatarie care vorbesc, si pokemonul, digimonul mi s-au parut aiureli. dar saber raider, motomartienii, sailor moon, captain planet, zorro, macron 1 si mai erau cateva dar nu le mai tin minte.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cauta boomerang
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar stie cineva unde as putea gasi desenele astea Saiber Rider? Chiar si in limba engl. nu vreau sub neaparat.
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:42 |