Da' tata... tata ce rabla-si ia?, topic pentru tata, ca e nehotarat
![]() ![]() ![]() |
Da' tata... tata ce rabla-si ia?, topic pentru tata, ca e nehotarat
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
aha...chiar cautam topicul asta ca am scris gresit la masina lu sefu..tractoras de la hyundai..prima revizie a fost 750 lei la 15 mii km si adoua revizie a fost 1250 lei la 30 mii km. scuze pt datele eronate de mai devreme dar acum am aflat sigur. atentie la intretinere..e scumpa rau.
This post has been edited by titiDSN: 28 Feb 2009, 23:46 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
A vrut o masina "mica" si care sa consume putin. Despre revizii la tractoarele hyundai am auzit tot felul de povesti in privinta preturilor.
Oricum, ma bucur ca si-a gasit masina, a fost o intreaga poveste, inclusiv cu bugetul care a inceput de la 11.000 apoi a zis ca isi cumpara ceva "second hand", nu mai mult de 8.000, dupa care a zis ca totusi vrea ceva nou, dar nu mai mult de 10.000. Tractoru a fost cel care s-a inscris cel mai bine la toate criteriile astea. Maine merge sa dea avansul. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
i30 sau accent merita banii, dotari, comfort, garantia de 6 ani
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
conform topgear uk, i30 cu garantia de 5 ani acopera mai multe lucruri decat cee'd pe 7 ani, in romania banuiesc ca e aceeasi garantie
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Multumesc, radian. In ultimul moment tata a luat insa decizia de a achizitiona motorizarea pe benzina. A fost la drive test si cu benzinarul si i-a placut ca e mai silentios, desi nu se infige ca si tractoru.
Din partea mea, topic closed ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari
Orice achizitie noua este motiv de bucurie la momentul la care vine . Mie personal nu imi place Hyundai, dar aici ma refer strict la estetica, mi se pare o masina banala, fara personalitate . Repet, asta este doar din punct de vedere estetic, la restul capitolelor nu comentez pt ca nu cunosc. Din aceeasi categorie ar mai face parte si Cielo (daca mai exista) , poate si Loganul. Acum depinde si ce conteaza pt persoana respectiva . Off-topic: spunea cineva de costurile de intretinere la Opel ca ar fi comparabile cu Logan . Forget it, a fost doar un mit ! Daca intereseaza pe cineva mai multe detalii, PM pls |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:29 |