Mai mergem la politie in caz de accident/avarie?, In ce situatii?
![]() ![]() ![]() |
Mai mergem la politie in caz de accident/avarie?, In ce situatii?
rodi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|||
daune_auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 12 November 10 ![]() |
QUOTE(Executron @ 8 Jan 2011, 00:13) Va mai spun ceva. Dupa ce mi-a dat banul... A plecat omul, dar masina a ramas acolo (el avea un SUV si a intrat cu coltul barii in mine si practic n-a patit nimic). Am regretat ca nu i-am luat nr de telefon asa ca i-am lasat un biletel prin care l-am rugat sa ma sune sa am nr lui in caz ca se iveste vreo problema la service/politie. Omu acu 1 ora m-a sunat! Palaria jos! DESI eu tot suspectez ca era ceva neinregula la acte, dupa cum zice si Klaus. Va asigur ca a scos din portofel mai mult decat era malusul si pe 10 ani. EDIT. Si va mai spun ca-mi pare rau acuma ca i-am luat banu incat imi vine sa-i zic sa-mi dea RCA-ul lui si o constatare amiabila pe care o redactez si eu gata... DAR tare mi-e ca are o asigurare gen Carpatica, Ardaf... Si clar nu-mi deconteaza rapid/cat trebuie la reparatie. Nu poti zice suma...merita sa ne "intersectam" cu respectivul? ![]() |
--------------------
ex-dacia
1310
1991
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 12:04 |