DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mai mergem la politie in caz de accident/avarie?, In ce situatii?

rodi
post 9 Jan 2011, 12:31
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(SandelBS @ 9 Jan 2011, 11:31)
Dar la faza cu biciclistul carui risc ma supun daca de fata cu un politist ne-am inteles? Si n-a existat nicio constatare, decat bonul alcooltestului care banuiesc ca s-a facut disparut dupa 24 ore (nu stiu care e procedura cu ala).
Nu am studiat inca legea la acest capitol, dar la pagube minore nu vad de ce sa se ajunga mai departe pt ca inseamna timp pierdut.
*

Tu spui pe forum ca un politist in exercitiul functiunii a mascat un alcooltest.
La asa ceva politia se autosesizeaza , chiar daca voi , partile, v-ati impacat.

Starea de ebrietate a conducatorului unui vehicul pe drumul public constituie o infractiune care a fost trecuta cu vederea de politist ???

Poate ca politistul l-a sanctionat separat pe conducatorul betiv si gata, problema ta cu intrebarea ,, daca mai mergem la politie ... " a primit raspuns.

This post has been edited by rodi: 9 Jan 2011, 12:32

--------------------
--- --- --- - ---
E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daune_auto
post 10 Jan 2011, 20:02
Post #62

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(Executron @ 8 Jan 2011, 00:13)
Va mai spun ceva. Dupa ce mi-a dat banul... A plecat omul, dar masina a ramas acolo (el avea un SUV si a intrat cu coltul barii in mine si practic n-a patit nimic).

Am regretat ca nu i-am luat nr de telefon asa ca i-am lasat un biletel prin care l-am rugat sa ma sune sa am nr lui in caz ca se iveste vreo problema la service/politie. Omu acu 1 ora m-a sunat! Palaria jos!

DESI eu tot suspectez ca era ceva neinregula la acte, dupa cum zice si Klaus.

Va asigur ca a scos din portofel mai mult decat era malusul si pe 10 ani.

EDIT. Si va mai spun ca-mi pare rau acuma ca i-am luat banu incat imi vine sa-i zic sa-mi dea RCA-ul lui si o constatare amiabila pe care o redactez si eu gata... DAR tare mi-e ca are o asigurare gen Carpatica, Ardaf... Si clar nu-mi deconteaza rapid/cat trebuie la reparatie.
*

Nu poti zice suma...merita sa ne "intersectam" cu respectivul?
biggrin.gif.Poate lucra la SRI,SIE...

--------------------
ex-dacia 1310 1991
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 12:04
Forum Renault