[VAND]GPS MIO MOOV 300 cu harta Romaniei 2008, 750 ron negociabil
![]() ![]() ![]() |
[VAND]GPS MIO MOOV 300 cu harta Romaniei 2008, 750 ron negociabil
vali_iacov |
![]()
|
||
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|||
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai PM
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
nu pot raspunde la pm...nu am destule posturi
700 si in seara asta ti-l aduc, totusi sunt 250 ron diferenta fata de pretul de cumparare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
roshk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 January 08 ![]() |
Salut.
Sunt multi care dau GPS`uri doar cu "încărcător mașină si suport parbriz". Dar in cazul tau presupun ca aparatul e cumparat de tine. Daca e asa, iti ofer 500 RON pe el acum. Gândește-te ca sunt alții care le dau mai ieftin in aceleași condiții (fără cutie) numai sa scape de ele mai repede. |
-------------------- |
|
DanCVA |
![]() ![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca ar trebui sa incurajam ciordeala. Fiecare munceste pentru banii lui si macar in comunitatea asta restransa de pe forum nu ar trebui sa punem problema asa. Nici macar pentru o negociere.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
roshk |
![]()
|
Da, ai dreptate. Nu as cumpăra de la ciorditori, chiar si numai pentru faptul ca următoarea mașină sparta ar putea fi a mea. Prin ce am scris mai sus am vrut oarecum sa ating problema sa mă asigur ca aici nu e cazul de asa ceva.
|
-------------------- |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Il stiu pe Vali, chiar daca nu suntem prieteni, si am incredre. Este un pasionat de modificari in limita bugetului, din ce stiu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
roshk |
![]()
|
Din pacate, in limita bugetului sunt si eu, si de aceea am nevoie sa gasesc o varianta suficient de ieftina incat sa mi-o permit...
|
-------------------- |
|
vali_iacov |
![]()
|
incerc sa nu fiu off topic, ca sa nu supar moderatorii, si vreau sa lamuresc ceva
chiar daca am 2-3 topicuri create la bursa, nu sunt nici ciorditor nici alta rasa spurcata a acestei mirifice tari. dancva e un cunoscut de-al meu, din pacate ne-am cunoscut intr-o situatie mai ... delicata ![]() se vand toate aceste "bunuri" ptr ca vreau sa imi cumpar un DVD/GPS 2DIN ca sa scap de toate firele si aparatele care bat la ochi. toate sunt cumparate de mine, sunt folosite cu cea mai mare grija (asa cum fiecare are grija de lucrul propriu/personal in care a investit bani munciti). Cu asta inchei acest offtopic. Nu ma grabesc sa le dau pe nimic, am spus negociabil dar asta nu inseamna ca le dau degeaba ![]() ![]() Sanatate multa, cer scuze moderatorilor ! 19 Dec 2008, 09:24: UP 20 Dec 2008, 09:12: up This post has been edited by vali_iacov: 20 Dec 2008, 09:12 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Redeschis la cerere.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
vali_iacov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
vali_iacov |
![]()
|
UP
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
vali_iacov |
![]()
|
s-a vandut, se poate inchide si multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 07:01 |