Probleme la motor, Nu mai prinde viteza mare
![]() ![]() ![]() |
Probleme la motor, Nu mai prinde viteza mare
alin12 |
![]()
|
||
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf 3
1993 1.6 De ce simplu, daca se poate si complicat?
|
|||
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Pai...cred ca trebuie sa o duci la peste 4000. Era intr-un post pe forum (dar nu mai stiu care) o poza in care un break care avea o astfel de cutie, la circa 4200 rpm avea cam 130 km/h. Stiu ca s-au montat si pe berline cutii de tractiune, dar nu pot sa-ti zic pe care modele, sau in ce an.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
catalizatorul se afla sub masina intre saxofon si toba mica, seamana cu o toba doar ca e cilindric.
Influenteaza daca a fost lovit, s-a spart si resturile rezultate l-au infundat si atunci evacuarea e partial (sau in unele cazuri chiar total) infundata. Te rog sa nu mai scrii folosind k, citeste regulamentul ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
scuze ptr k
cred ca l-am vazut, ca ma intrebam eu dc am 3 tobe in loc de 2? si daca ar fi infundat, cum se poate curata? |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu se poate
ai 2 variante 1. se scoate si se inlocuieste cu teava, dar nu mai iei itp-ul in veci din cauza noxelor 2. se schimba cu altul nou nu zic ca asta e cauza defectului tau, dar merita amintit ![]() This post has been edited by Ov: 16 Jan 2009, 16:24 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
alin12 |
![]()
|
daca ar fi din cauza catalizatorului, ar trebui nici putere sa nu am prea mare. totusi sar putea sa fie din cauza cutiei. viteza a 4-a intra cam la 50km/h, iar a 5-a cam la 70km/h.
tata la o dacie din 99 viteza la care schimba este cam cu 10-15 km mai mare decat a mea. dar nici nu ma apuc de schimbat cutia ![]() |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
Ov |
![]()
|
... sau poate e din cauza vitezometrului
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
alin12 |
![]()
|
da
![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:40 |