scheme comanda gpl, documentatie
![]() ![]() ![]() |
scheme comanda gpl, documentatie
jipai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 berlina
1997
- bz-80-noi
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Ce vrei, mai concret. E foarte simplă, sunt identice, excepție mufa de la comutator două fire inversate. Dacă vrei fac un desen pe culori.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
jipai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 November 08 ![]() |
![]() Am incercat sa fac toate reglajele pe care le-ai descris tu intr-un topic anterior, numai ca (la mine) defectul era din faptul ca se uscasera membranele din "plaman".Asa ca daca le-am schimbat la un service autorizat (si m-a "curentat" cu 150 RON) am decis sa-i m-ai repar din modulele de comanda pe care "nenea mecanicul" le avea arse intr-o cutie. Am nevoie si de schema de conexiuni (ca sa nu mai stau eu s-o deduc) dar mai ales vreau schema electronica a modulelor (cu piese, un integrat HEF 4093... ETC, ETC). Daca are cineva si vrea sa ma ajute.....altfel imi ia o jumatate de zi sa deslusesc schema de pe un circuit si mai apoi daca va functiona sa scot si niste tensiuni pe piciorusele diverselor componente (rezistente, diode, integrat...) |
--------------------
dacia
1310 berlina
1997
- bz-80-noi
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
zimi te rog si mie ce face fiecare fir de la comutator.el este STAG2-W si astea sunt culorile firelor din mufa lui.
ALB ALBASTRU GALBEN ROSU NEGRU MARO.asa vrea sa imi zici fiecare ce face.mss si astept cu nerabdare caci mi-a facut-o meseriasu o varzaleala |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:10 |