DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> scheme comanda gpl, documentatie

jipai
post 29 Dec 2009, 19:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Are cineva (amabil) sa-mi dea si mie schemele electronice ale comenzilor electronice de la instalatiile gpl auto ? sunt doua tipuri: unul cu comutator I-O-II si 2 leduri si unul cu comutator I-O-II si 7 leduri (6 pe gpl si 1 pe benzina).

--------------------
dacia 1310 berlina 1997 - bz-80-noi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PH-06-BOA
post 30 Dec 2009, 10:20
Post #2

Membru autentic

Ce vrei, mai concret. E foarte simplă, sunt identice, excepție mufa de la comutator două fire inversate. Dacă vrei fac un desen pe culori.

--------------------
Dacia 1310 1988 - ph-99-aob
+
jipai
post 31 Dec 2009, 01:53
Post #3

Membru incepator

sad.gif Multumesc pentru amabilitate !
Am incercat sa fac toate reglajele pe care le-ai descris tu intr-un topic anterior, numai ca (la mine) defectul era din faptul ca se uscasera membranele din "plaman".Asa ca daca le-am schimbat la un service autorizat (si m-a "curentat" cu 150 RON) am decis sa-i m-ai repar din modulele de comanda pe care "nenea mecanicul" le avea arse intr-o cutie. Am nevoie si de schema de conexiuni (ca sa nu mai stau eu s-o deduc) dar mai ales vreau schema electronica a modulelor (cu piese, un integrat HEF 4093... ETC, ETC). Daca are cineva si vrea sa ma ajute.....altfel imi ia o jumatate de zi sa deslusesc schema de pe un circuit si mai apoi daca va functiona sa scot si niste tensiuni pe piciorusele diverselor componente (rezistente, diode, integrat...)

--------------------
dacia 1310 berlina 1997 - bz-80-noi
+
ghitza
post 18 Mar 2010, 18:11
Post #4

Membru autentic

From: ARAD

zimi te rog si mie ce face fiecare fir de la comutator.el este STAG2-W si astea sunt culorile firelor din mufa lui.
ALB
ALBASTRU
GALBEN

ROSU
NEGRU
MARO.asa vrea sa imi zici fiecare ce face.mss si astept cu nerabdare caci mi-a facut-o meseriasu o varzaleala

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:10
Forum Renault