Philips X-treme Power H4
![]() ![]() ![]() |
Philips X-treme Power H4
utilizatorDSN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova/ clima
2001/clima/1.4i
|
|||
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
de cand vreau sa imi pun si eu xp!!!! am vazut la maskatu cand am fost la mine la tara(la intuneric frate) sunt belea rau. ideea e ca nu e cascaval, un bulion aproape, 2 becuri care ti-se pot sparge in mana din greseala, mult nenica.
apropo colegu cu dsn albastru care asteptai bebe in 2009 ianuarie parca, daca mai intri , sa sti ca in ACEASI situatie am fost si eu in martie 2008. eu te cred si stiu , dar sa iti traiasca , cred ca a facut un anisor. ? |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(utilizatorDSN @ 14 Feb 2010, 01:08) Te ajuta. Asa pateam si eu pana sa-mi pun Vision Plus(cele cu 50% mai mult). O sa fie mai putini cei care te deranjeaza. Si pt. cei cu becuri prea puternice, sau care sunt reglate prea sus: cu prima ocazie cand sunteti in spatele meu la semafor, daca o sa orbesc atunci cand ma uit in retrovizoare, o sa am grija sa pun frana cand va asteptati mai putin, sa-mi schimb bara din spate pe asigurarea voastra. S-ar putea sa fi filmat si sanctionat daca procedezi aiurea ... sa nu te trezesti ca te incaleca un mastodont si nu mai ramane nimic din tine si din masina ai grije jocul se plateste ! @gcgeorgescu pai dai un ban dar sti ca ai lumina zic eu foarte buna mai mult de atat iti cumperi xenon si lupe. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si sticle clare... sau schimbi masina si gata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
de cand " ma rog eu" pentru a doua varianta!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(utilizatorDSN @ 14 Feb 2010, 01:08) Te ajuta. Asa pateam si eu pana sa-mi pun Vision Plus(cele cu 50% mai mult). O sa fie mai putini cei care te deranjeaza. Si pt. cei cu becuri prea puternice, sau care sunt reglate prea sus: cu prima ocazie cand sunteti in spatele meu la semafor, daca o sa orbesc atunci cand ma uit in retrovizoare, o sa am grija sa pun frana cand va asteptati mai putin, sa-mi schimb bara din spate pe asigurarea voastra. Yeah right........dar ai grija ca in masina care te loveste sa fie vreo 4 cefosi cu lanturi groase la gat ![]() QUOTE(gcgeorgescu @ 14 Feb 2010, 12:26) de cand " ma rog eu" pentru a doua varianta!! ![]() ![]() Din aceleasi motive,nu veti fi singurii cu dsn,cel putin in urmatorii ani. Sau cel,putin va fi dsn doar in acte ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Mai oameni buni, prin bucuresti sau prin alte parti gasiti de cumparat Philips Xtreme Power? La mine in orasul asta de rahat am fost si am intrebat peste tot, unii nici nu auzisera dse asa ceva, in schimb la un magazin s-a uitat pe calculator pe la diferiti furnizori si a zis ca nu a gasit nicaieri pe stoc, ori nu se mai gasesc, ori astia de pe aici sunt varza, dar cred ca mai mult varianta a doua e valabila. As vrea sa-mi pun si eu dar nu gasesc, as vrea din alea cu +80%. Ce ziceti pe la voi se gasesc?
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Serviccom,de unde esti?
Daca nu ma insel am vazut prin Carrefour...... Daca stai prea departe si nu vrei sa faci o plimbare pana aici,uite alternative: http://www.philips-shop.ro/670.r.html http://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri...lei/page-2.html Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la carfur 1 bec xp=40lei.inainte era 50,55,60...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am facut un mic upgrade in partea de jos a paginii. Sper ca este in regula, si referitor la garantia lor, pe spatele pachetului scrie ca sunt garantate 50.000 km sau 2 ani.
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la mine la bec banda de la cap e rosie
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 15 Feb 2010, 01:16) @Serviccom,de unde esti? Daca nu ma insel am vazut prin Carrefour...... Daca stai prea departe si nu vrei sa faci o plimbare pana aici,uite alternative: http://www.philips-shop.ro/670.r.html http://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri...lei/page-2.html Bafta! Sunt din rosiori de vede, orasul nimanui ![]() Frumoase poze, pana la urma comand si eu pe net ca e destul de simplu, mersi frumos colegi! |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
brave 27 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 April 09 ![]() |
imi spune si mie cineva care e diferenta intre h4 si h7 caci nu cunosc sunt mai incepator
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B 89 JTE
|
|
djasu82 |
![]()
|
H4 are 3 craci iar H7 doi craci si alta prindere ma rog alta cheie .
This post has been edited by djasu82: 17 Feb 2010, 18:16 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(brave 27 @ 16 Feb 2010, 21:23) Tie iti trebuie H4. H4 este tipul de bec. Dacia are bec H4, adica are si faza lunga si faza scurta pe acelasi bec, nu ca la masinile straine care au becurile perechi (faza lunga si faza scurta separat). |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
brave 27 |
![]()
|
ms de lamurire
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B 89 JTE
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu am un bec H4 pe acasa... ca faceam 2-3 poze si te lamuream ca lumea. Ideea e ca H4 are 2 filamente, unu pt. faza scurta si unu pt. faza lunga.
EDIT: am gasit o poza facuta de mine aici pe forum. Deci... ce e incercuit cu rosu este pt faza scurta si ce e incercuit cu albastru pt faza lunga. Becurile din imagine sunt OSRAM SILVERSTAR... niste porcarii, daca ma intrebi pe mine ![]() This post has been edited by Iulikk: 17 Feb 2010, 16:18 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
djasu82 |
![]()
|
m-am referit la partea fizica asa cum arat el ci nu cum si lucreaza ca h4 are doua filamente faza lunga scurta ma rog mia culpa are 3 craci
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
serviccom |
![]()
|
Domnilor colegi, haideti sa mai lungim un pic discutia asta. Philips XP sunt aproximativ 100 ron, fac lumina buna intr-adevar un +80%, dar totusi sunt cam scumpe sa fim seriosi. Am vazut ca Osram Nightbraker fac un +90% si sunt aproximativ 35 ron un pret mai acceptabil pentru 2 becuri. Am vazut ca se tot fac comparatii intre intre ele si banuiesc ca sunt mai de top printre halogene (concurente). Cei de la Osram spun ca durata de viata e la jumatate fata de un halogen normal (fair play), pe cand Philips nu spun nimic de asa ceva. Am mai inteles ca la unii li se mai scutura de la gropi Osram sau se ard, altii zic ca au de 2 ani. In concluzie maine ma duc sa imi iau si eu Osram ca sincer sa fiu sunt mai acceptabile ca pret si sa vad in timp ce viata au. Am vazut poze cu un Osram si unu normal la o masina si vreau sa spun ca se cunoaste diferenta de departe, lumina e mult mai alba, cel clasic face lumina galbena.
Voi cam ce ziceti? |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
osram NB e minim 30lei/bec.philips XP e minim 40lei/bec.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
serviccom |
![]()
|
Pai am vazut la magazin zilele trecute cu 35 ron dar nu mai stiu daca erau +90% sau +50%, cautam XP dar am dat de astea si nu am vrut sa cumpar ca nu prea stiam nimic de ele, dar acum m-am mai informat pe net si zic ca merita sa incerc, o sa fac si niste poze maine si le postez.
17 Feb 2010, 22:12: Era set de 2 becuri. This post has been edited by serviccom: 17 Feb 2010, 21:12 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
brave 27 |
![]()
|
akm am inteles dupa ce ai postat si poza oricum parerea mea este ca daca mergi mai mult in afara si mai ales noaptea se merita o astfel de investitie,dar atata timp cat umbli prin capitala unde iluminatul stradal este bun nu prea le vad rostul mai bine cumpar un bec normal cu 7 ron si de restu benzina inca o data este parerea mea
|
--------------------
dacia
supernova
2003 clima
- B 89 JTE
|
|
Maskatu |
![]()
|
110 lei (un set de x-treme power) : (impartit) la 4,10 lei ( pret benzina euro 95) = (egal) ~26 litri. Nu mi se pare o "investitie", ci mai degraba o utilitate. Se merita la fel de bine in oras cat si in afara orasului. Cel putin in bucuresti, sunt destule strazi in care lumina lasa de dorit, si chiar daca este iluminata strada, nu strica sa ai si tu o lumina mai buna, astfel incat sa poti preveni un eventual accident, sau poate un caine care alearga, sau mai stiu eu ce. La lumina pe care o "dau", merita fiecare banut. Becurile cu care a venit din fabrica sunt de toata jena.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
Subscriu la spusele colegului "mascat"
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
UDI |
![]()
|
![]() membru posterior Group: Members Posts: 144 Joined: 21 May 06 From: Bucuresti ![]() |
are dreptate maskatu, la cat de prost sunt iluminate strazile pe la noi si la ce canioane au aparut pe sosele, becurile astea fac toti banii. eu sunt la al 2-lea set acum si urmatoarele vor fi tot xtreme power.
This post has been edited by UDI: 17 Feb 2010, 23:07 |
--------------------
DACIA/RENO -
Logan/Symbol -
Ambition 1.5 dCI 65 CP / Fidji 1.5dCi 85 CP
- B 57 UDI Fat and Curious
<<<RockMachine Hurricane 50 / Corratec Corones 105>>> |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Azi am cumparat si montat Osram NB(52.40 lei set 2 buc cu reducere la cumparare direct din magazin).Lumina este mult mai alba fata de cele avute anterior...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
djasu82 |
![]()
|
degaba e alb daca nu bat mai mult de 50m iar pe vreme de ploaie ceata nu o sa te ajute.
De aceea sunt scumpe xp-urile au din toate cate ceva si e varful de gama la halogene parerea mea si cred si a altora. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
serviccom |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 19 Feb 2010, 22:20) degaba e alb daca nu bat mai mult de 50m iar pe vreme de ploaie ceata nu o sa te ajute. De aceea sunt scumpe xp-urile au din toate cate ceva si e varful de gama la halogene parerea mea si cred si a altora. Vrei sa spui ca XP-urile bat mai mult cu 50 metri? Osram NB bat mai mult cu 35 de metri tocmai mi-am cumparat astazi si le-am montat, au costat 65 ron 2 buc (ambalate individual ca se vand si la bucata), m si niste poze pe care am sa le postez, poate ajuta pe cineva in a se hotari daca sa-si cumpere si ce anume. 19 Feb 2010, 22:44: Si asta. 19 Feb 2010, 22:45: Si asta in legatura cu produsul. 19 Feb 2010, 22:51: Zona aia de pe bec e albastuie. Am facut si o comparatie intre cele vechi si Night Breaker si am si poze nu foarte bune, dar se poate aprecia usor diferenta. 19 Feb 2010, 22:56: Primele doua cu farurile aprinse au fosr pe faza lunga, urmatoarele doua pe faza scurta. 19 Feb 2010, 23:01: S-ar distinge mai bine proiectia daca ar fi acolo in fata masinii ciment sau ceva uniform, in cazul meu pamant cu un pic de zapada cu un pic de iarba ![]() 19 Feb 2010, 23:08: Si am mai facut cateva cu becul din dreapta schimbat cu NB. Pozele sunt grupate doua cate doua, prima cu NB a doua cu cele clasice, va dati voi seama. This post has been edited by serviccom: 19 Feb 2010, 22:08 Attached thumbnail(s) Night_Breaker_fata.jpg ( Size: 231.79k ) Number of downloads: 278 Night_Breaker_spate.jpg ( Size: 243.78k ) Number of downloads: 295 Night_Breaker.jpg ( Size: 272.17k ) Number of downloads: 280 F_l_bi_noi.jpg ( Size: 245.44k ) Number of downloads: 297 F_l_bi_vechi.jpg ( Size: 246.87k ) Number of downloads: 245 F_sc_bi_noi.jpg ( Size: 247.19k ) Number of downloads: 107 F_sc_bi_vechi.jpg ( Size: 243.51k ) Number of downloads: 98 Faza_l_bi_noi.jpg ( Size: 238.79k ) Number of downloads: 103 Faza_l_bi_vechi.jpg ( Size: 244.62k ) Number of downloads: 113 Faza_sc_bi_noi.jpg ( Size: 216.62k ) Number of downloads: 110 Faza_sc_bi_vechi.jpg ( Size: 235.33k ) Number of downloads: 103 Faza_sc_b_dr_nou.jpg ( Size: 233.2k ) Number of downloads: 100 Faza_l_b_dr_nou.jpg ( Size: 264.96k ) Number of downloads: 81 F_sc_b_dr_nou.jpg ( Size: 222.22k ) Number of downloads: 93 F_l_b_dr_nou.jpg ( Size: 241.93k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
djasu82 |
![]()
|
si totusi sunt slabe cumpara xp si compara . Obiectivul de la aparatul foto indreptat spre lampi chioraste imaginea si iti da senzatia ca lumineaza asa cum trebuie .
Eu unu sunt multumit de xp fiindca acolo unde nu aveam lumina acuma am si mai ales pentru semnele de circulatie de pe dreapta . Cand aplic faza lunga pot distinge de la 100 m si chiar se observa semnele de circulatie . O sa cumpar si de genul acesta sa vedem oare ce branza fac o mica comparatie desi stiu ca nu se compara cu xp de la philips. Nu sunt contra daca lumineaza asa cum trebuie si unde trebuie . This post has been edited by djasu82: 19 Feb 2010, 22:19 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pentru cei ce doresc sa isi cumpere Becuri Philips X-treme power, cateva poze cu ambalajele acestora + site-ul cu mai multe date oficiale ale producatorului.
Poza cu adaptorul de plastic necesar pentru montajul becului in far. Desigur 2 bucati, cate una pentru fiecare bec. ![]() Special pack (2x pieces) / Blister ![]() ![]() H4 / H7 ![]() ![]() Specs: Pentru detalii vizitati site-ul oficial Philips. Click aici pentru a va directiona catre sectiune Automotive Lighting. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:50 |