DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jante, roti, antifurturi, cine mai stie...

haky
post 11 Jun 2003, 12:02
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Oradea

Eu de la dealer n-am luat nici macar set de becuri/trusa medicala, ci numai covorase, aparatori si antifurt....

Te referi la antifurtul de la roti? Am incercat sa deschid, de fapt am pus aceasta intrebare pe un topic deschis chiar de mine, dar din pacate a fost inchis de moderator inainte sa primesc un raspuns la intrebarea mea.
Acele antifurturi de roti (aliaj usor de la scala) se pot lua si din comert sau numai de la dealer. Cat costa? Trebuie sa reechilibrezi rotile?

--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MariusI
post 11 Jun 2003, 12:42
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Da, antifurturi de roti. Cred ca se pot lua din absolut orice parte (dupa ce le-am luat am vazut scris pe cutie ca sunt pentru Cielo). De costat au costat cca 800k lei (sunt convins ca m-au facut, dar am luat masina sambata si nu voiam sa stau peste weekend fara antifurt). Rotile nu cred ca e nevoie sa fie reechilibrate, fin'ca distanta de la prezon la axul rotii e relativ mica iar diferenta de greutate cred ca e nesemnificativa...

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
Woland
post 11 Jun 2003, 13:18
Post #3

Membru autentic

Antifurturi de roti jenti aliaj, de la Meridian = 450.000.
Nu se reechilibreaza rotile pentru atita lucru, forma prezonului "antifurt" este f. apropiata de cea a prezonului normal.

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
+
aviasol
post 11 Jun 2003, 13:21
Post #4

Membru autentic

Antifurturi de roti jenti aliaj, de la Meridian = 450.000.
Nu se reechilibreaza rotile pentru atita lucru, forma prezonului \"antifurt\" este f. apropiata de cea a prezonului normal.

cum se echilibreaza roata pt schimbarea prezonului? daca scoti prezonu ca sa pui roata pe masina de echilibrat......nu mai ai obiectul muncii laugh.gif

--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
+
Marty
post 11 Jun 2003, 13:24
Post #5

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Antifurturi roti, originale Renault, adaptabile la Dacia Solenza: 1.980.000 lei tramvai. Unde? La IPSO Otopeni.
Prezonul se poate pune cu tot cu roata pe masina de echilibrat! Exista un adaptor, altul in afara de cel cu piulita fluture, care prinde pe zona centrala.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
aviasol
post 11 Jun 2003, 13:36
Post #6

Membru autentic

Antifurturi roti, originale Renault, adaptabile la Dacia Solenza: 1.980.000 lei tramvai. Unde? La IPSO Otopeni.
Prezonul se poate pune cu tot cu roata pe masina de echilibrat! Exista un adaptor, altul in afara de cel cu piulita fluture, care prinde pe zona centrala.

cu banii astia imi iau o roata cu cauciuc cu tot!

--------------------
+
Marty
post 11 Jun 2003, 13:39
Post #7

De banii aia imi iau Trabant, da-o dracu' de treaba! Le-am zis sa le dea cu putina vaselina si sa si le bage unde stiu eu! Ce m-a determinat pe mine sa intreb despre antifurturi a fost prezentarea unui individ caruia ii raspund la salut in mare scirba, care cu un rinjet mefistofelic desenat cubist pe mecla-i tuciurie , ma-ntrebat : Vrei un set de roti de Solenza cu tot cu cauciuc pe 200 de parai ?

--------------------
+
niccos
post 11 Jun 2003, 13:42
Post #8

Membru incepator

Bataie de joc 100% .. eu cred ca-i puneam sa demonteze tot in afara de palpatori si sa o monteze pe cealalta...am o mega-dusmanie fata de cei pe care ii platesti si nu-si fac treaba sau o fac la 'shto. Eu de la dealer n-am luat nici macar set de becuri/trusa medicala, ci numai covorase, aparatori si antifurt....

wink.gif

Ce aparatori ai luat ?

--------------------
Dacia Solenza
+
aviasol
post 11 Jun 2003, 13:43
Post #9

Membru autentic

De banii aia imi iau Trabant, da-o dracu' de treaba! Le-am zis sa le dea cu putina vaselina si sa si le bage unde stiu eu! Ce m-a determinat pe mine sa intreb despre antifurturi a fost prezentarea unui individ caruia ii raspund la salut in mare scirba, care cu un rinjet mefistofelic desenat cubist pe mecla-i tuciurie , ma-ntrebat : Vrei un set de roti de Solenza cu tot cu cauciuc pe 200 de parai ?

cu 4 x jentzi de aliaj ??? - super oferta!!! mai ceva ka la kamarad x 5

--------------------
+
Marty
post 11 Jun 2003, 13:43
Post #10

Sa nu-mi zici ca vrei !?

--------------------
+
aviasol
post 11 Jun 2003, 13:46
Post #11

Membru autentic

Sa nu-mi zici ca vrei !?

as da 200 dar la gandul ca sunt de la un amarat care se bucura si el de SCLA lui........ oricum o sa intre iar in circuit..... le ia unu, i le ciordeste iara....iar le ia unu.....iar le ciordeste.....

oricum la noi e cel mai misto - jentile sunt bun colectiv! AM PUTEA SPUNE JENTZILE NOASTRE! mai merg shi io cu ele ... mai mergetzi si voi .... au grije indienii sa fie treaba echitabila ohmy.gif

--------------------
+
patratel
post 27 Jun 2003, 16:15
Post #12

Membru

mei frate de un' va luaratz voi antifurturi d-astea ca io p-ale mele am dat doar 100.000 de lei ?! shi nu le-am luat de la natziunea inlocuitoare, ci dintr-un magazan de piese auto...

adica pa un set de patru piulitze de prezon, scobite artistic shi minutzios, plus cheia de rigoare...

intreb shi io ca omu'... :shock: sau cumva ie vorba de alt fel de antifurturi ? de elea care se infige in capack? sau mai egzista vreun fel mai pervers de antifurtare a rotzilor ?

--------------------
Skoda Octavia Elegance - B 47 KVN
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 19:54
Forum Renault