O intrebare?.....
![]() ![]() ![]() |
O intrebare?.....
tunerulcox |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dacia
1970 model 1300
|
|||
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
ai putea sa scapi de buson cu totul
![]() |
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Exact, dai rezervorul jos, masori, bagi flexul, etansezi, sudezi si poti face cu furtun sau cu teava sudata
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am avut o ideeie dar nu am incercat niciodata : sa pui rezervor cu gura de umplere si racord de break dar trebuie sa modifici un pic aripa din spate stanga.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
rezervorul de break e identic cu cel de berlina, numai ca unde e gura de umplere la berlina e doar ridicatura aia unde se prinde teava de rezervor. si teava e pe lateral l break. si breakul mai are langa teava de alimentare inca o teava subtire de care se leaga un furtunel care ajunge tot la gura de umplere. este pt evacuarea vaporilor. asa e al meu, schimbat acu 1 an.
pana acu aveam rezervor de 100L gonflabil, ca un acordeon. drk stie pe unde era facut, da era shou daca faceai plinu. This post has been edited by tzepesch: 6 Jan 2009, 20:57 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau puneti rezervor de Canada
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
sau asa, dar ala nu vine fix in spatele banchetei?
daca ai SW acolo sau dulapior de "muraturi" n-ai unde sa-l bagi. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Black%Snake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.717 Joined: 13 June 08 From: Resita ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1973/Alpine 1.6
- Cs-02-LEL Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
SW?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
subwoofer:) e o buna solutie rezervorul tip canada-o sa ai portbagajul mai adanc:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
Eu am rezervor tip Canada pe batrana mea din '85, dar as vrea sa-i schimb litrometrul cu unul care sa aiba iesire si pentru bec. "Dusmanul" din bord... Ca i-am pus bord scoica. Se gaseste asa ceva prin magazine? Mai exista modele de dacia (stiu eu, papuc, break etc, nu stiu...) care sa aiba tipul asta de rezervor din fabrica? Ca sa stiu ce tip de litrometru sa cer pe la magazine. Multumesc.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:03 |