taxa de prezentare la ghiseu - 4 lei, BCR...
![]() ![]() ![]() |
taxa de prezentare la ghiseu - 4 lei, BCR...
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(argon @ 14 Jan 2009, 14:26) in oras presupun ca te referi, acum 3-4 ani cand cautam eu, 4 camere central la 180 de milioane(atunci am luat in Deva cu 2 camere la 800 de milioane), in ziua de azi s-au mai scumpit, cam la 1 mld sa zicem cel din hunedoara. In oras ma refeream, cand imi spunea cineva de preturile la apartamente in Hunedoara nu imi venea a crede. Imi ajungea salariul pe 1/2 an ca sa imi iau un apartament cu 2 camere. This post has been edited by ady77: 14 Jan 2009, 14:31 |
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cui le-a vandut? S-a schimbat ceva de atunci?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Jan 2009, 15:29) ![]() Zone cu apartamente mai ieftine sutn cam in toate orasele mai mici, dar nici chiar pe o lada de bere... Poate daca te numesti Becalli... ![]() Desi, daca ai bani de investit, prin restul oraselor din Valea Jiului sunt cateva blocuri abandonate, le poti lua moca... e hai ca s-au mai schimbat vremurile. de la an la an scade nr blocurilor alea de le poti lua moca! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a crescut pretul foarte mult in ultimii ani. Acum cu criza au inceput sa scada iar, dar nu vor mai ajunge nici aproape de cum erau perioada aia.
Tin minte ca o garsoniera in Calan se vindea in 2005 cu 15-20 de milioane. Poate nu chiar 2005, dar intr-o perioada intre 2001 si 2005. Eu eram la curent cu preturile in tot judetul in 2004 cam asa, de atunci nu am mai facut afaceri ![]() This post has been edited by argon: 14 Jan 2009, 14:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala a fost maximul sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stiu, imi ajungea salariul din Bacau, nu ala din Hunedoara
![]() ![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Incep sa ma simt cam jenat cand vad cum va laudati salariile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu salariul era mare, era ieftin apartamentul
![]() ![]() |
--------------------
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Aveti trecut in contract acest comision?
Un coleg a aflat de comisionul asta cand a vrut un extras de cont; se grabea asa ca a injurat printre dinti si a plecat. Dar a venit in alta zi cand avea timp si cu zambetul pe buze i-a zis acriturii de la ghiseu ca nu are in contract asa ceva deci nu plateste nimic si nu pleaca de acolo pana nu ia extrasul gratis. Acritura ca sa vezi ca este un comision nou, pentru toti clientii, bla bla.... El nu si nu sa vina sefa si sa-i arate unde scrie in contract de acel comision. A plecat acritura de la ghiseu sus la sefa. Intre timp, coada, lume ca la balamuc (locatia era P-ta Victoriei, Bucuresti) omul i-si cere scuze fata de cei de la coada, vine si acritura si-i da extrasul FARA COMISION. Deci tare pe ei! |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
vijelie |
![]()
|
A nimerit o "acritura" mai miloasa, lista cu tarifele practicate este afisata la vedere.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
cand au fost apartamentele ieftine in botosani? acum ca e griza a ajuns o garsoniera "doar" un miliard... la oferta... la iasi poti gasi mai ieftin...
p.s. faza cu banii de apartament are vre-o 3 ani vechime... p.p.s. la brd io o singura data am intrat. am vrut sa schimb niste bani, dar la ghiseu mi-a schimbat cu alt curs decat cel afisat. evident, in paguba mea. am facut scandal, primind explicatia ca " nu a avut timp sa schimbe afisul". adevarat, la ea era coada dar prin jur erau vre-o 7 maimutoi care nu faceau nimic. cu multa acreala a anulat tranzactia, a chemat un om de la paza si l-a trimis cu noul afis. dar pun pariu ca daca cursul varia in plus, schimba de urgenta afisul. This post has been edited by slaiciprian: 14 Jan 2009, 15:56 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Da, la Iasi garsonierele sunt mai ieftine... decat apartamentele cu 3 camere in Botosani...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 14 Jan 2009, 14:33) e hai ca s-au mai schimbat vremurile. de la an la an scade nr blocurilor alea de le poti lua moca! ![]() Cum scade numarul blocurilor abandonate? Factorul biologic? ![]() Bani pentru demolare nu sunt, iar pentru reabilitare nici dracu nu baga bani. Acum vreo doi ani, Becalli a reabilitat un fost camin de nefamilisti, si a vrut sa mute in el un grup de tigani din Bucuresti, dar au sarit tiganii din Petrosani de cur in sus. Patriotismul local... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Jan 2009, 17:53) Cum scade numarul blocurilor abandonate? Factorul biologic? ![]() Bani pentru demolare nu sunt, iar pentru reabilitare nici dracu nu baga bani. Acum vreo doi ani, Becalli a reabilitat un fost camin de nefamilisti, si a vrut sa mute in el un grup de tigani din Bucuresti, dar au sarit tiganii din Petrosani de cur in sus. Patriotismul local... ![]() or fi fost tiganii din satu natal a lu gutzanu! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
radian |
![]()
|
Ala-i oras bre, cu acte in regula, chiar daca e primul oras intrat in faliment din RO.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
las' ca si primaria Deva era a intrat in faliment dupa ce s-au facut in 2 ani 8 sensuri giratorii fara nici un rost intr-un oras de 15 metri patrati .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
Pai, voi mai mult va invartiti decat mergeti drept.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
exact, trebuie si cauciucuri diferite stanga/dreapta, ca la Nascar
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 15 Jan 2009, 08:46) nu ma intelege gresit...stiu ca Petrosani e oras...acum cat de falimentar este sau nu n-am de unde sa stiu. stiu ca mergeam spre Straja si soferul microbuzului care ne ducea pana la telescaun in Lupeni avea chef de vorba si ne tot arata "atractiile" zonei. undeva nu f departe de la iesirea din Petrosani ne zice:"vedeti satu ala de sus de acolo de pe deal...eh ala e sat de tigani e satul natal a lu' guta". ma gandeam ca poate printre tiganii care au protestat au fost si consetenii gutzanului! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
argon |
![]()
|
traiesti intr-o confuzie, e vorba de Aninoasa, nu de Petrosani, manelaru ala nu are treaba cu Petrosani. Nu v'a zis ca a fost sofer de masina de gunoi?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Doamne, ce de lucruri interesante stiti despre manelisti.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
De la comision bancar s-a ajuns la apartamente, sensuri giratorii si manelisti.......s-a cam dus de rapa si topicul asta.....
|
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
tocmai asta e farmecul de cafenea. Si asa sunt prea multe topicuri serioase. Daca e vorba strict despre banci, mai este o sectiune "Zona Financiara"
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
andreiutzu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 15 Jan 2009, 13:54) traiesti intr-o confuzie, e vorba de Aninoasa, nu de Petrosani, manelaru ala nu are treaba cu Petrosani. Nu v'a zis ca a fost sofer de masina de gunoi? ![]() e f posibil sa fi confundata eu. da cate nu ne-a zis despre el si m-am mirat ca nu parea sa fie de etnie mai colorata asa! totu a culminat in apropiere de lupeni(sper sa nu ma insel sau cine stie o fi fost chiar in Aninoasa) cand ne-a aratat casa lu gutzanu jr ![]() This post has been edited by andreiutzu: 15 Jan 2009, 14:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
argon |
![]()
|
soferii stiu, ca a fost de a lor.
theundertaker, tu nu mai ai de ingropat un unchi o matusa ceva? sa nu te retinem ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andreiutzu |
![]()
|
omu nu era chiar sofer de meserie. era din Petrosani si fusese miner, isi luase ordonanta si dupa ce a plecat din mina s-a reorientat catre transportul de persoane. in orice caz vorbareti soferii de micreobuze pe ruta Petrosani-Lupeni!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
vijelie |
![]()
|
Apropo de inmormantari... pe la voi pe acolo tot cu fanfara se ingroapa unii cetateni? Ca azi m-am impiedicat de 2 alaiuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:42 |