Romanii si rulotele SH, cine le cumpara
![]() ![]() ![]() |
Romanii si rulotele SH, cine le cumpara
vadim_braia |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ca sa revenim la rulote, mie-mi plac astea rotunjite si polishate...
airstream-classic-limited-travel-trailer-2008.jpg 59CaravanerPolished copy.jpg highly-polished-airstream-trailers-by-airstream-life.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am vazut care-i parerea multora despre rulote. Normal, n-as lua una de la samsari cu pret inmultit cu 7, dar chiar mi-ar placea sa am o rulota decenta pentru doua persoane, in care sa am o buda si un dus in care sa incap, un pat, un aragaz o tentativa de incalzire. Sau macar sa aiba o cunostinta care sa mi-o imprumute de 2-3 ori pe an.
![]() Inca-s tanar si cu cash putin, in general plec cu "grupul" cu cortu' in portbagaj, si la munte si la mare, una d-asta chiar ar fi buna de pus corturile in jur, mai faci un ceai pe aragaz, mai stai la o masuta, mai dormi intr-un pat... Si sa nu uit, sa aiba si un frigider ca imi place berea rece... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
a fost o emisiune interesanta la top gear cu rulotele.
Au vrut oamenii sa vada ce e asa de interesant sa faci un concediu cu rulota. stiu ca m-am distrat copios ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai aia de la Top Gear urasc de moarte rulotele. Hammond mai face si alte emisiuni si nu scapa nici un moment sa mai distruga si acolo cateva
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
tarzy si Ov, va multumesc pentru discutia constructiva referitoare la conditiile de "tras remorca"
![]() Cu ocazia asta am rasfoit CODE Regulament de aplicare a Ordonanței de urgență a (nu stiu daca-i cel mai nou, da' nu conteaza prea tare, la nemti e la fel) si am constat ca nu-i neaparat nevoie de E ca sa tragi o rulota mai grea de 750 kg dupa tine (cum eronat tineam eu minte).Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice Iata mai jos paragraful edificator: CODE Art. 30. – Permisul de conducere se eliberează pentru una sau mai multe dintre următoarele categorii și subcategorii de vehicule: a) CATEGORIA A: motocicleta cu sau fără ataș; b) CATEGORIA B: 1. autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depășește 3.500 kg și al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8; 2. ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă a cărei masă totala maximă autorizată nu depășește 750 kg; 3. ansamblul de vehicule a cărui masă totală maximă autorizată nu depășește 3.500 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă, a cărei masă totală maximă autorizată nu depășește masa proprie a autovehiculului trăgător; c) CATEGORIA BE: ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depășește 750 kg, iar masa totală maximă autorizată a întregului ansamblu depășește 3.500 kg; |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(rhunder @ 15 Jan 2009, 13:25) a fost o emisiune interesanta la top gear cu rulotele. Au vrut oamenii sa vada ce e asa de interesant sa faci un concediu cu rulota. stiu ca m-am distrat copios ![]() Si singurul raspuns articulat o fost ca se plimba prin tara sa se c**ce. Si ce scandal o mai iesit dupa aia, ca vezi doamne au dat si ei foc la doua rulote. Vorba lor, au facut in emisiune glume cu isus, cu arabi, cu homosexuali... nici o plangere. Au parlit si ei doua rulote proprietate personala, si o inceput scandalul. Ceea ce explica de ce si alti rulotisti sunt atat de anali cand altii fac o gluma. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din ciclul Brainiac, acelasi show de divertisment ieftin, pe care multi il ridica in slavi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.392 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ceva care sa nu se vada de la trei porti distanta ca e planificat. Sau credea cineva ca se intampla ceva spontan in emisiunea aceea?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.392 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Duuuh, oricine a facut niste fizica in liceu stie ce incearca aia sa afle.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
lexy_tl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 07 From: Tulcea ![]() |
Salut,
Interesant topic. Eu sunt unul din romanii care au cumparat o rulota SH. Si sunt foarte bucuros de achizitie. Cine nu a avut macar curiozitatea sa intre in detaliile calatoriilor cu rulota, nu va intelege acest gen de turism CELE BUNE, |
--------------------
Skoda
Octavia II DSG
2008
- TL 00 XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
'the fuck is that?!?!?!?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
the futher my son, the futher
![]() This post has been edited by C@talin: 1 Feb 2009, 18:17 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
asta-i mai ceva decat Dacia Cabrio
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
SSilent |
![]()
|
fuhrer? a?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Probabil se referea la "future", dar cu gandul la altceva
![]() "Futher" s-ar putea sa fie cel care ***he ! ![]() This post has been edited by Shush: 1 Feb 2009, 19:16 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
einstein1984 |
![]()
|
Vis-a-vis, pe autostrada in austria a trecut un trike facut dintr-o honda goldwing remorcand o rulota inalta de 1 metru, ambele visnii, deci custom made.
Sincer sa fiu, nu inteleg de ce sa-ti pierzi 2/3 din concediu pe drum, sa platesti o galagie de bani pe carburant si cazare in camping cand cu aceiasi bani poti sta la un hotel/motel/hostel si sa ajungi in 2-3 ore cu avionul in loc de 2-3 zile. Bine, aia cu 35 de copii nu intra la socoteala. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pentru ca unii se relaxeaza mergand sute de kilometrii, este si cazul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asta e varianta de baza... acoperisul si optiunile sunt adaptate ulterior.
7160_20Transport_20China_20Cycle_20taxi_20Beijing.jpg ( Size: 93.07k ) Number of downloads: 633 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
e foarte tare sa ai o rulota poti sa te duci unde vrei cand vrei fara sa te gandesti unde o sa stai si in ce conditii
unchiul meu are 76 de ani, are un peugeot 407 sw si a facut anu trecut un mic tur al frantei cu rulota desigur e stabilit in germania si puterea financiara e mult mai mare |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Feb 2009, 20:31) nu inteleg de ce sa-ti pierzi 2/3 din concediu pe drum, sa platesti o galagie de bani pe carburant si cazare in camping cand cu aceiasi bani poti sta la un hotel/motel/hostel si sa ajungi in 2-3 ore cu avionul in loc de 2-3 zile. Pai:- poate ca unora le place ca in fiecare zi sa vada si altceva decat ce e pe o raza de cativa km langa hotel. - daca ai prins vreme proasta intr-un loc a doua zi iti iei hotelul la spinare si te muti 500 km mai incolo ![]() - cand pleci cu rulota mai ai loc sa-ti agati de ea si doua-trei biciclete, cu care poti iesi dupa ce te-ai cazat Ma rog, ideea principala e pana la urma cum ii place fiecaruia sa-si consume concediul. Zi-mi si mie, cum ar arata un tur al Romaniei facut cu avionul? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Feb 2009, 11:31) ....nu inteleg de ce sa-ti pierzi 2/3 din concediu pe drum, sa platesti o galagie de bani pe carburant si cazare in camping cand cu aceiasi bani poti sta la un hotel/motel/hostel si sa ajungi in 2-3 ore cu avionul in loc de 2-3 zile. .. Pentru ca: - un concediu nu inseamna doar sa stai cu scula la soare si cu cocteilu' pe masa din dreapta. Pentru unii care imbratiseaza usor stereotipuri dinastea o fi idealu de concediu, dar nu pentru toti e valabil - Pentru omenire, planeta a fost o chestie foarte mare pentru multa vreme. 100 km pentru majoritatea populatiei era o distanta ENORMA, rareori iesind din satul lor. Cand au aparut masinile, dar mai ales avioanele, toate aceste probleme au disparut. A calatori e ceva fain, intotdeauna a fascinat omul sa exploreze locuri noi. - A calatori NU inseamna ceea ce intelege omul comod mai nou. Adica a te urca in avion, iar in 2-10 ore sa fi la destinatie. E ca si cum te-ai teleporta. Nu zic, are si asta avantajele ei, dar e o simpla mutare de la point A la point B. Nimic mai mult. Castigi cateava ore, dar e posibil sa pierzi MULTE experiente. - Poate nu vrei sa vezi 2-10 ore niste nori. Nu zic, e fain sa vezi lumea de sus. Dar te uiti 10 minute fascinat la ceea ce vezi pe geam, apoi iti indrepti ochii spre motor si observi cum vibreaza un capac de vizitare la carcasa motorului, inghiti in sec iar apoi ai pretentia sa fi servit ca un rege, cu mancare buna. Apoi intervine plictiseala. Ajungi acasa dupa 2 saptamani acasa si nu poti spune ca ai calatorit nu stiu ce. Te-ai "teleportat de la point A la point B". Ai pierdut o gramada de experiente care le poti trai calatorind cu masina. Nu pot sa nu remarc ca si dupa juma de an, intre colegi ne povestim tot felul de amintiri placute (sau nu) dar care acum le privim ca niste chestii funny, chestii intamplate pe traseu. Tu ai ce sa iti aduci aminte doar cand avionul a intrat in turbulente sau cand ai observat capacul de vizitare ca vibreaza rau si parca ar zbura de pe carcasa motorului. - Poate unii mai vad interesant nu doar ce e la destinatie sau ce e acasa. Te poti opri unde vrei, nu trebuie sa devii oaie intr-un sistem care isi are programul lui, la ora X sa fi la aeroport, la ora Y sa iesi din aeroport, la ora Y+ 00:03 sa fi in fata la autocar, sa stai inghesuit cu altii injurand si zicand "Abia astept sa ajung in camera de hote...", etc. Daca tot nu intelegi, iti recomand filmul "Long Way Down". NU e vorba doar de a ajunge la destinatie, NU e vorba de a ajunge usor, NU e vorba de stat cu scula la soare. E vorba de experientele traite intre punctul A si punctul B. Si cu toate astea, eu nu imbratisez idea de rulota. ![]() ![]() Daca ti-as spune ca de nu ar fi criza asta, eu in august as fi in Maroc ce ai zice? Ai zice....fain. Daca dupa aia ti-as zice ca vreau sa ma duc cu masina si NU cu avionul ce ai zice? Ca is nebun? This post has been edited by driverx: 2 Feb 2009, 14:34 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:07 |