Servofrana Break 2003....inlocuire, inlocuire cu servofrana papuc diesel
![]() ![]() ![]() |
Servofrana Break 2003....inlocuire, inlocuire cu servofrana papuc diesel
CandyMan13 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Deocamdata nu, vreau sa fiu intai sgur ca nu am alte probleme, deci va mai fi facuta o aerisire, eventual desfacuta pompa. apoi se schimba servo.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
TM 03 MUY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 ![]() |
@ razvanamza ce model de pompa ai? Daca ai modelu nou cu dublu circuit cu 4 conducte s-ar putea din cauza ei sa iti faca figuri. Si ori cate garnituri si pompe (modelu nou) ai schimba, nu o sa iti mai tina frana ca atunci cand a iesit din fabrica. Daca schimbi servo nu se va imbunatati frana, atata tot ca va merge mai usor.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- TM 03 MUY
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Scuze c nu am mai scris de atata amar de vreme. Am luat pompa de frana frantuzeasca FRI, de la magazinele de pe Muntii Carpati (in spate la Rahova). A mers super 2 luni. Un mecanic iscusit mi-a zis ca nu frana destul si imi face el frana. a mers mai bine 2 zile, apoi a revenit la starea de acum un an, cu celebra pedala elstica. repet, a mers bine cam 2 luni, cu pompa montata la Dacoserv Rahova, dar cumparata de la magazin de mine personal. am mai scris despre asta pe cateva opicuri legate de frane.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mai luati pompe de 'import' sau Asam, sunt niste petarde, eu am luat de Autonova de pe un break lovit, si sunt extrem de multumit...asta ca nu m-o tras sufletul sa dau 2 milioane pe una noua de Autonova.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
sal
Argon,fa o poza la o pompa auto nova sa vad si eu cum arata,sa iau si eu asa ceva daca gasesc la dezm,sau zi-mi si mie .te rog,ce detalii au ca sa imi dau seama ac e autonova....Multumesc anticipat....bafta |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
razvanamza |
![]()
|
Calitativ vorbind, acea pompa este mult peste cele de autonova.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
d'aia a mers super 2 luni?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
QUOTE(razvanamza @ 17 May 2009, 16:13) Scuze c nu am mai scris de atata amar de vreme. Am luat pompa de frana frantuzeasca FRI, de la magazinele de pe Muntii Carpati (in spate la Rahova). A mers super 2 luni. Un mecanic iscusit mi-a zis ca nu frana destul si imi face el frana. a mers mai bine 2 zile, apoi a revenit la starea de acum un an, cu celebra pedala elstica. repet, a mers bine cam 2 luni, cu pompa montata la Dacoserv Rahova, dar cumparata de la magazin de mine personal. am mai scris despre asta pe cateva opicuri legate de frane. QUOTE(razvanamza @ 17 May 2009, 23:31) te contazici singur razvan..............cam ciudat!!! 18 May 2009, 19:11: QUOTE(neamtzu25 @ 17 May 2009, 23:19) sal Argon,fa o poza la o pompa auto nova sa vad si eu cum arata,sa iau si eu asa ceva daca gasesc la dezm,sau zi-mi si mie .te rog,ce detalii au ca sa imi dau seama ac e autonova....Multumesc anticipat....bafta poate sami dea si mie cineva ceva detalii s apot rec o pompa autonova?? This post has been edited by neamtzu25: 18 May 2009, 19:11 |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
argon |
![]()
|
au o banderola la baza pe care scrie Autonova, anul si luna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
ok,ms Argon ,s avad ce gasesc poate imi iau una .....bafta
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 18 May 2009, 19:14) argon vad ca esti multumit de pompa de frana si de servofrana. ti-am zis eu ca masina de pe care e luata a avut frane super. aveti grija daca luati servofrana ca sunt unele de berlina facute si altele de break, asta nu am stiut pana nu am vazut cu ochi mei, scria pe servo Dacia 1310 Berlina si pe servo care la primit argon scria pt Dacia 1310 Break, cautati si pe la dezmembrari daca aveti break cautati sa le luati de pe un break care are servo original si daca aveti berlina de pe berlina asa au fost ele concepute alea de berlina cam fac probleme pe break, vb din propria experienta. |
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
argon |
![]()
|
de break e cu 2,5 cm mai mare oala in diametru decat cea de berlina, oricum in ultimii ani de productie vad ca s-a pus 'mare' si pe berlina si pe break.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
razvanamza |
![]()
|
Neamtu25, nu am zis ca e rea pompa, am zis ca a fost aerisita prost....
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
si eu am patit la fel cu pedal elastica la frana si am facu urmatoarea chestie am schimbat pistoanele din pompa si sa rezolvat,problema nu era de la pistoane ci dela supapaele carte se afla in capetele pistoanelor care au si rolul de a elibera din tensiune cilindri receptori si pistoanele din etriere,supapele trebuie sa fie perfect inchise cand se apasa pedala daca scapa lichid pe langa ele pierde presiune si pedala devine elastica, aceiasi problema apare si dupe doua trei pedale de tine de rupe,la prima pedal pierde un pic la a daua mai putin si la treia deloc si pedala devine super incercti sa schimbati pistoanele din pompa dar verificatile inainte costa in jur de 15lei, eu asa am rezolvat problema cu pedala elastica.Baft
This post has been edited by kindeeru56: 20 May 2009, 23:54 |
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
QUOTE(SB04AKI @ 19 May 2009, 08:08) argon vad ca esti multumit de pompa de frana si de servofrana. ti-am zis eu ca masina de pe care e luata a avut frane super. aveti grija daca luati servofrana ca sunt unele de berlina facute si altele de break, asta nu am stiut pana nu am vazut cu ochi mei, scria pe servo Dacia 1310 Berlina si pe servo care la primit argon scria pt Dacia 1310 Break, cautati si pe la dezmembrari daca aveti break cautati sa le luati de pe un break care are servo original si daca aveti berlina de pe berlina asa au fost ele concepute alea de berlina cam fac probleme pe break, vb din propria experienta. deci s aintelegem ca totusi daca e de la break la berlina merge,dar de la berlina la break nu prea......? |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
Am avut si eu problema cu frana slaba. Era de la garnituri.
P.S: Le-am schimbat de vreo 4 ori intr-o luna de zile (asa de bune sunt, am luat diferie firme, pana s-a nimerit una mai calumea.... cel putin asa sper). Acum nu am probleme. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
razvanamza |
![]()
|
Am mai spus deja ca nu trebuie schimbat nimic. e doar aerisita prost. si mai nou trage dreapta. s-au facut unghiurile, a mers bine doua zile si acum trage dreapta din nou. Sta frumos pe trotuar ca e venit caldura si n-are AC. Traiasca Loganul.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:31 |