pompa de apa, picura
![]() ![]() ![]() |
pompa de apa, picura
Floppy76 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
sal. daca e de la capacu de la pompa de apa nu ai ce sa faci ca nu se poate repara. tre sa il schimbi. azi l-am schimbat si eu ca am vazut ca imi arunca apa pe acolo. eu am dat 536k.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by gattoman: 13 Feb 2005, 12:45 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Floppy76 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
pompa... dar vezi de unde o cumperi.. sunt 3 tipuri de magazine..
1. care vand piese pentru cateva zile(cand ti-e lumea mai draga te lasa).. ![]() 2. care au preturi de ai impresia ca cumperi piese de bmw 3. si ce-i care au piese de calitate(originale in general) si preturi destul de bune ![]() This post has been edited by d3vil: 13 Feb 2005, 14:22 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Solutie:schimba capacul pompei de apa si ai grija sa fie de uzina nu de chinezu' srl!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Floppy76 @ 12 Feb 2005, 21:04) Nu cred ca e problema majora, dar e de ajuns ca-mi pierd lichidul de racire. Am o problema cu pompa de apa. Picura intre capac si corpul pompei (sau cel putin asa vad eu). Am curatat cat se poate de bine, am schimbat garnitura, am strans tare suruburile si tot picura. Pentru ca nu as da banii pe un capac nou sau pompa (nici nu stiu cat costa sau daca ala e problema) ma gandesc sa folosesc ceva improvizatii ca tot românu' adica sa pun ceva silicon, mastic. Oare ar merge ? Sau sa pun 2 garnituri ? Praful ala care se pune in radiator, de-i zice StopLeak oare n-ar merge si pentru pompa de apa ? Multumesc, nu cred ca e ceva ce sa merite postat ca topic dar m-am enervat destul azi. Am desfacut pompa de 3 ori si m-am saturat Dupa cum descrii simptomele, n-as spune ca-ti curge pe la garnitura (s-ar fi etansat cu garnitura noua) ci pe la simering! Acesta nu se prea poate schimba decat cu presa si este o operatiune mai complicata. Rezolvare: capac pompa de apa! (fara corp!) |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Floppy76 |
![]()
|
QUOTE(AC @ 13 Feb 2005, 13:48) Dupa cum descrii simptomele, n-as spune ca-ti curge pe la garnitura (s-ar fi etansat cu garnitura noua) ci pe la simering! Acesta nu se prea poate schimba decat cu presa si este o operatiune mai complicata. Rezolvare: capac pompa de apa! (fara corp!) S-ar putea să se prelinga pe acolo si sa mi se para mie ca este pe la garnitura. Oricum, la cata lume mi-a recomandat sa schimb capacul cred ca asta o sa fac. O sa fie inca o piesa noua pe o masina antica |
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Floppy76 @ 13 Feb 2005, 14:47) S-ar putea să se prelinga pe acolo si sa mi se para mie ca este pe la garnitura. Oricum, la cata lume mi-a recomandat sa schimb capacul cred ca asta o sa fac. O sa fie inca o piesa noua pe o masina antica Sa ai grija sa fie un capac mai de "firma", altfel te trezesti ca dupa cateva mii de km o sa-ti curga iar. La montaj iti recomand sa ungi garnitura de hartie cu putina vaselina. |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Floppy76 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
AC |
![]()
|
QUOTE(Floppy76 @ 13 Feb 2005, 20:00) Nu mai tin minte de cine este produs, am luat acum 2-3 ani, intreaba un vanzator de buna credinta. Ala de "uzina" era cel mai scump, vreo 700.000, srl-urile cam 300.000, am luat unul de vreo 400 care s-a dovedit a fi f bun. Chiar nu mai tin minte de cine era produs! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Floppy76 |
![]()
|
Ok, ma descurc eu ca sunt mare. Multumesc
|
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Ieri am schimbat si eu capacul la pompa de ala caci curgea pe acolo pe undeva (pe la prestupa - nu stiu daca e scris corect).Am luat capac de Scornicesti, Jud Olt.Cica astea sunt cele mai bune si am dat doar 536k plus ganitura.La garnitura am pus silicon din ala rosu care se foloseste la baia de ulei.Spor la munca.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
gvisan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 February 05 From: Bucuresti * Slanic Prahova ![]() |
de unde ai luat tu noul tau capac de pompa?
nu de alta dar trebuie sa il schimb si eu!!! ![]() ![]() |
--------------------
dacia
dacia 1300
- PH18BPC hello to all
|
|
gattoman |
![]()
|
Sal.De unde puteam sa il iai in afara de un magazin de piese auto.Intreabre capcana sau ce e asta
![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
dupa parerea mea produsele(din aluminiu) fabricate de pulsor scornicesti chiar isi merita banii. cam tot ce am schimbat (etriere, capac pompa) dástea am luat si au fost bune. in schimb mie mi se parea ca au inceput sa fie piratate si astea. cand mi-am cumparat capacul de pompa cautam in special de scornicesti, si am observat ca pe unele numele firmei e scris cu litere diferite. presupun ca nu schimbasera matrita intre timp, si mai era si bulk, desi observasem ca astea de scornicesti vin in cutie bleu, asa ca sugerez atentie la cumparaturi.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
AC |
![]()
|
Asa-i, parca de Scornicesti era capacul pe care l-am cumparat (de la autocenter).
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Floppy76 |
![]()
|
QUOTE(gattoman @ 14 Feb 2005, 00:58) Sal.Ieri am schimbat si eu capacul la pompa de ala caci curgea pe acolo pe undeva (pe la prestupa - nu stiu daca e scris corect).Am luat capac de Scornicesti, Jud Olt.Cica astea sunt cele mai bune si am dat doar 536k plus ganitura.La garnitura am pus silicon din ala rosu care se foloseste la baia de ulei.Spor la munca. ![]() Eu am pus doar vaselina, am schimbat si suruburile de prindere si nu mai curge picatură |
--------------------
Dacia
1310TX
- MM03GVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:23 |