Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
dandobre |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ce chitre de oameni, testezi chestii pe cel mai mic ecran posibil.... Si ala puteau sa-l ia in riesling, ca e mijloc d eproductie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
salariu sa intre, ca le testez si snake pe nokia 3310.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Iphone 13 mini mi se pare exact ceea ce trebuie dpdv dimensiuni, nu ai nevoie de mai mult.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce idei le mai vin astora de la HotNews: link. Doar toata lumea stie ca IT-stii nu cumpara iPhone. Cu mici exceptii, desigur.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
*triste exceptii
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
adevarul e ca materialul respectiv este foarte ok.
avand in vedere ca marul nu e de aur arata cat de in urma suntem din punct de vedere al gastigurilor salariale . nu spune nimic faptul daca itic omunica ca un roman trebuie sa lucreze in medie 300 de ore ca sa isi cumpere un mar...mai vested ca pentru ala lucios ii trebuie ceva de genul 400 ore. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Ezeekiel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 January 22 ![]() |
Abia aștept noul Galaxy!
|
--------------------
Renault
Megane
3
- B411REL
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ce am - se stie, un clasic.
La bataia de cap a nevestei, cica ar trebui sa-mi iau unu' "smart". Cerinte: "nou, ieftin si bun" ![]() Mdeci in gama de preturi 400 - 500, pt. utilizare moderata, vreau baterie buna (am oroare de incarcare la 2-3 zile daca-s acasa), semnal bun (inclusiv la tara cand e nevoie), sunet ok, sistem + ecran care sa nu se blocheze aiurea, poze + filmari satisfacatoare, durabilitate. Eu am facut o selectie aproximativa care arata cam asa, dar situl nu e neaparat relevant, am vazut ca unele sunt mai convenabile la mediagala..si nu cred ca 3k ar fi satisfacator la baterie, deci de astea nu-s convins. Ceva pareri bazate pe experienta proprie? Multam' in avans. L.e.: am mai vazut (posibil de adaugat pe lista) un Vivo Y11S, asta ar fi mai dotat la ram. This post has been edited by maho: 30 Jan 2022, 16:42 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Eu nu as irosi banii pe telefon sub 4GB ram si sticare 64GB. MINIM!
preturi bune gasesti la xiaomi, oppo și motorola. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
plm ... cand a zis 4-500 ... ma gandeam ca euro .... la 4-500 ron .. nu merita sa pierd vremea cu vreo recomandare ....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De ce?
Intreb pt. ca n-am butonat pana acum decat nitel la al sotiei (un Moto E6), care pare suficient de decent. Am uitat sa zic, nu se pune problema de jocuri, iar pt. stocare prefer sa mut tot pe hard extern, sa vad de pe desk. Daca n-ar fi trebuit (teoretic, ca vad ca practic ma descurc* ![]() *Practic, cand le arat certif-ul "verde" tiparit, ma lasa sa intru fara sa se mai oboseasca sa-l scaneze. Inspir incredere. ![]() Tot practic, imi pot duce rezonabil viata si cu Dacia clasica si cu Xp-ul (ma rog, asta ramane de vazut cat timp), ambele-s de cursa lunga, asta as vrea si de la mobil. @Cj: Lei, bre, evident! Sunt incepator, n-am bani de aruncat. This post has been edited by maho: 30 Jan 2022, 19:35 |
--------------------
Dacia
1310
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Începător sau nu, dacă vrei minim de decență, crede-ma ca nu poți cu ce ai selectat acolo. Dacă vrei să te convingi pe banii tăi, poti încerca.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.796 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Samsung a21s...e minimul decentei...la banii aia.
Nu am intrat pe linkuri...cred ca nu are sens... |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cam ce zice GBX:
Să aibă măcar 4GB de RAM, restul de cat încape în banii tai. Vezi pe la copii, nepoți, verișori, daca nu au de dat un zmarfon. Bateria se cam incarca la 2 zile. Sau mai des. La banii aia, eu as cauta un Samsung S8, Ș9, shk9 This post has been edited by dizzy: 30 Jan 2022, 21:39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Maho, cauta un Motorola cu 4 giga de RAM. Cel mai ieftin pe care-l gasesti. Va fi perfect pentru ce ai nevoie. Dar crede-ma ca este diferenta foarte mare intre 2 si 4 giga de RAM, asa ca nu te propti in 150 de lei diferenta.
Dar sa stii ca cel mai rar vei reusi sa-l incarci la 3-4 zile, chiar daca iei un "power". |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.796 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema e alta..
Daca nu e decent fiind si primul..daca nu e ceva de capul lui ...o sa ai probabil o experienta neplacuta... Ps..primul meu smart semi smart rula java. Frecatul pe net era agonie. This post has been edited by wolfin: 30 Jan 2022, 21:09 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.972 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mai plusează și ia
https://altex.ro/telefon-motorola-moto-g30-...d/SMTMOTOG30BK/ |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca te grabesti, la Altex e un cod de reducere 20% la unele telefoane (extra20xiaomi)
Un XIAOMI Redmi 10, 64GB, 4GB RAM, Dual SIM iese la 632 de lei (cu ridicare din magazin ca sa nu mai dai 15 lei transport) Link: https://altex.ro/telefon-xiaomi-redmi-10-64...d/SMTRDM1064GY/ This post has been edited by Andy_ACS: 30 Jan 2022, 21:41 Attached thumbnail(s) Screenshot_2022_01_30_at_21.38.17.png ( Size: 157.06k ) Number of downloads: 298 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cam la pretul ala l-am luat prin octombrie de la emag.E decent telefonul.
This post has been edited by einstein1984: 31 Jan 2022, 09:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
Mda, am inteles, ce vreau (in postarea initiala) nu se poate.
Dizzy, am zis nou. Nu-i vorba de suma in sine, chestia e ca la ce-l folosesc eu (in plus fata de cel clasic) sunt bani aruncati, de-aia am limitat. Multam', o sa ma mai gandesc. |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
tu faci ce vrei, ca-s banii tai, dar la banii aia, nu prea iei ceva serios in ziua de azi.
Pe de alta parte, care ti-e problema sa umbli cu certificatul scanat? Eu am facut o copie la 50% dupa certificat si il tin in portofel, in cazul nefericit in care mi se descarca telefonul sau il uit acasa. Merge ok. Ca daca iei un smartafon, numai pentru rahatul de certificat care se va scoate probabil in 6 luni, e cam overkill. This post has been edited by dizzy: 31 Jan 2022, 11:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
qr code printat si laminat, decupat frumos sa intre in portofel, mai tii 2 3 bucati prin geaca sau pantaloi sia ai e.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
cum am facut eu..cand scot hartia vad in ochii lor surprinderea ..ca nu pot scana qr..si trec ca prin unt.
![]() bine se mai gaseste unu dornic de munca...dar se linistete cand nu ii dau hartia sa o tina el ![]() This post has been edited by wolfin: 31 Jan 2022, 10:52 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maho @ 30 Jan 2022, 19:34) Tot practic, imi pot duce rezonabil viata si cu Dacia clasica si cu Xp-ul (ma rog, asta ramane de vazut cat timp), ambele-s de cursa lunga, asta as vrea si de la mobil. La prima afirmatie, tu nu mergi daily cu 1300-le, de aia nu te afecteaza ![]() Cat de xp, nu stiu ce faci tu pe el, da' ai fi de 1000 de ori mai insiguranta cu un linux. Macar daca ar fi fost win ME, ca pentru ala nu mai face nimeni virusi. Cat de telefon, redmi-ul ala recomandat de Andy, e destul de bun. Te vad eu cum iti vei da palme dupa ce te inveti cu Waze ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
1310, pardon.
![]() Probabil ca sigur, da' parca nu mai am rabdare sa invat si alte s.o. Oricum, merge si asta de-l am, fara probleme. Cu waze m-am lamurit cu tel sotiei, cand a inceput cu recomandari s-o las mai incet prin localitate si sa aprind luminile, l-am inchis. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
Aia cu luminile e de bine, ca te f o data la cap si gata
Aia cu viteza se poate seta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Aia cu luminile e chiar utila in Dacie, cand mai conduci si altceva
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca mergi numai in sat e inutila.
De cand e certificatul nu mi l-a cerut nimeni.Innainte cu lockdown etc am mai fost oprite. Am si acum in conserva o colectie de adeverinte de pe plantatii.Nu am abtibild de ala cu cruce rosie pe oblocuri.La spital toti muncitorii de la intretinere si de la gradina au din alea cat crucea de pe Caraiman ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 15:24 |