Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
![]() ![]() ![]() |
Telefoane mobile, ce avem, ce vrem sa ne luam
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Probabil ca detine vreo 3-4 note 7 si stie cum se face
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Coane, matale vezi sa nu dai peste vreo grebla cand mai vii p-acas'
![]() Tu ai dificultati in a schimba lucruri elementare la aifnu' tau, iti inteleg scepticismul. Eu sunt convins ca in momentul in care operatorii vor bloca terminalele, in sub o saptamana, desi cel mai probabil in aceeasi zi, va aparea un hack care va bypassa aceasta restrictie. Nu veti gasi discutii pe xda sau alte siteuri asemanatoare, dar va exista procedura, no doubt. This post has been edited by R19/16v: 6 Dec 2016, 23:23 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 6 Dec 2016, 22:18) Coane, matale vezi sa nu dai peste vreo grebla cand mai vii p-acas' ![]() Sint acasa (inca se poate numi acasa, in curid vi scapa de aceasta povara, daca poti inrtelege ce inseamna asta) QUOTE Eu sunt convins ca in momentul in care operatorii vor bloca terminalele, in sub o saptamana, desi cel mai probabil in aceeasi zi, va aparea un hack care va bypassa aceasta restrictie. Asta e unul din motivele pentru care imi este rusine ca (inca) sint roman in acte! Dar se va repara aceasta problema, foarte curind |
--------------------
Lexus
ES300H
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-ti vinzi si Dacia.
7 Dec 2016, 00:47: Sa-ti vinzi si Dacia. This post has been edited by corbex: 6 Dec 2016, 23:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Are doua?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Iti e rusine ca esti roman in acte pentru ca undeva, candva, cineva o sa hackuie androidu'?!
![]() Ti-am spus - grija la grebla! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
MoneyTalks |
![]()
|
R19 nu ai inteles nimic din ce ma vrut sa zic. Nici o problema, e mai bine asa
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cum ne parasesc valorile....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca iti este rusine ca esti roman ... atunci totul se explica .... mie unul nu imi este rusine, din contra ..
Stereotipul tipic al omului frustrat. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.273 Joined: 13 October 06 ![]() |
Din nefericire nu e loc pentru toata lumea in Romania de azi. Asta desi am ramas sub 19 milioane. Nu e loc in conditii cat de cat civilizate.... pacat.
Mda, in ceea ce priveste Note-ul eu l-as returna, daca as detine un asemenea terminal. Ce informatii personale mai poti tine pe un telefon pe care rulezi soft hack-uit. Adica le poti tine, dar nu-ti mai garanteaza nimeni securitatea. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
@R19/16v - E si mai simplu de urmarit. Tu chiar crezi ca daca schimbi IMEI, ei nu pot urmari telefonul? Eu nu sunt sigur de asta... Sunt convins ca daca esti legat la internet, se poate accesa telefonul. Si de schimbat cred ca e greu dar se poate face, macar din greseala s-a putut la unii, sa nu se mai vada deloc.
This post has been edited by 2dor: 7 Dec 2016, 11:05 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa cumpar un nexus 5x. Vad ca telefonultau.eu sunt mult mai ieftini ca altii. IMi amintesc ca sunt useri care au luat de la ei. A folosit cineva garantia? e ok?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat fix 5x-ul de la ei. Au fost foarte ok la achizitie, garantia n-am folosit-o pana acum.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
R19/16v |
![]()
|
Garantia e la ei. Sunt din Ploiești :-)
|
--------------------
DS
5H
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.576 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Dap.
Si faptul ca pe langa online au si magazin fizic intr-un centru comercial important a contat substantial. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
R19/16v |
![]()
|
Meh
![]() Ma rog, eu n-am nimic de zis, cumpar telefoane de la ei de cand era ownerul intr-un spatiu de 3x3 intr-un gang dintre blocuri ![]() |
--------------------
DS
5H
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Garantie a folosit cineva la ei?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu se strica, cum sa foloseasca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vallixx |
![]()
|
Corect, Nexusu nu se strica ca nu e aifon
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nici aifonul nu se strică. Poate părea stricat, dar de fapt e făcut intenționat așa, e un feature.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.893 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vallixx @ 2 Dec 2016, 22:32) Cam ce inseamna la tine precizie in pozitionare? Daca pe mine ma duce de la punctul X la punctul Y, cu waze, sygic, gmaps, here.....si pana acum ceva timp IGO, fara sa piarda semnalul si gasind imediat locatia mea......mie mi se pare destul de precis. Sau pentru nevoile mele suficient de precis. Cam la asta cred ca se referea si colegul care a intrebat si anume sa poata folosi fara rateuri majore o aplicatie de navigatie. Nu cred ca vrea sa calatoreasca nici pe Atlantic si nici in spatiul cosmic cu gps-ul de la telefon. Exact cum am spus, precizie in pozitionare. Daca tu de la Bucuresti pana la Ciorogarla nu ai blocuri inalte, numere de strada, tuneluri, munti si alte forme de relief, nu conteaza. Mai ales ca software-ul de navigatie te pozitioneaza pe strada chiar daca tu esti in balarii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
vallixx |
![]()
|
De acord cu tine.
Intrebarea era cat de precis este GPS-ul in functie de necesitatile mele ca si om care cauta pe Waze o strada din Bucuresti si pune telefonul sa-l duca acolo. Sau care vrea sa se duca de la Arad la Constanta. Ori pentru genul asta de necesitati, modulul GPS de pe Nexus 5x este suficient de bun incat daca ii cer sa ma duca in ....Suceva, aproape sigur nu voi nimeri in Timisoara. Probabil ca nu cred ca stie sa ma duca la Polul Sud si e posibil sa mai aiba probleme daca merg printre zgarie nori. Aaaa, si da....nu ma vede in beci, in parcari subterane si daca nu sunt langa fereastra nu ma vede nici in casa, numai ca la mine in casa ma pot orienta si fara GPS. Inteleg cand vrei sa fii temeinic in niste domenii insa nu tot timpul este nevoie de cele mai avansate sisteme de.........(completeaza pe linia punctata), ci doar de cele suficient de bune cat sa iti faci treaba. Si nici n-ar fi probabil eficient dpdv costuri sa pui cele mai avansate module radio, GPS...sau orice altceva intr-un telefon care sa coste 200-250 euro. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
IRONICK |
![]()
|
Daca vrei sa ajungi la Timisoara si nu te duce in Suceava, este bun peste majoritatea celor care nu stiu la ce ajuta un program de navigatie. Daca iesi doar in Bulgaria si Grecia ca orice roman adevarat este suficient.
Daca cand circuli pe drumurile enumerate de mine mai sus, este mediocru. Tu nu ciculi pe strazi cu multe benzi, tu te raportezi doar la ce faci tu. Incearca sa vezi peste limitele cunostintelor tale. Si daca tot ai adus vorba de tehnologie, problema nu este modulul radio, ci ANTENA. Un gps (dala dedicat cu wince, cu putere de procesare (SiRFatLas IV) mult mai mica ca un telefon cu android) va avea precizie mult mai buna la pozitionare. Din cauza antenei dedicate. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 15 Dec 2016, 10:13) 5 benzi pe sens se pune? Plus ca discutia a inceput de aici: QUOTE(hepea @ 2 Dec 2016, 12:49) Ce telefon are gps bun? Sa-mi mearga si mie waze-ul bine. Toate de le-am avut au fost sub-mediocre (ma vedea waze-ul dar pe alta strada, mergand mai tare sau mai incet, recalculand incontinuu) Acum poate ai dreptate, e posibil ca stimabilul coleg sa doreasca sa navigheze cu Waze prin New York, Alaska, o parte din taigaua ruseasca sau pe autostrada aia cu 20 de benzi pe sens din China. Si eu....in naivitatea mea, m-am gandit ca poate vrea sa mearga in principal pe aici pe la Ciorogarla. Whatever, ce incerc sa spun de fapt este altceva. Nu ti-am contestat priceperea nici in ceea ce priveste ledurile, farurile, telefoane, module sau antene, ci doar ti-am spus ca trebuie sa privesti problemele si din perspectiva omului de rand care foloseste un echipament pentru task-uri simple. Si atunci nu are nevoie de cele mai bune echipamente in domeniu. Pentru a naviga cu Waze.....GPS-ul de pe Nexus 5x este foarte bun. Eu n-am o problema ca imi ataci tu telefonul....ca e prost, ca pe radio e jale, ca pe GPS e inutil...ca n-are antene.....etc. Stiu ca tu o faci pentru ca este al meu....iar eu am avut "neobrazarea" sa te contrazic in unele discutii si nu te-am venerat. Tu de fapt ai o problema cu mine...sa fii sanatos, n-am o problema cu asta, ba chiar este usor amuzant. Si poate chiar telefonul e prost.....atata timp cat se achita cu brio de task-urile pe care i le dau eu de facut...e foarte bun. Si nici colegul care a intrebat nu cred ca-i va da mai mult de lucru. This post has been edited by vallixx: 15 Dec 2016, 11:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.413 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acu serios voi mai stati sa va contraziceti cu ironicu?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu v-am zis ca iPhone e cel mai bun, dar nu m-ati crezut.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
1. Lasa naiba frustrarile cu priceperea sau telefonul tau. Nu isi au locul in discutie.
2. Taskurile simple sunt ok, de la Bucuresti pana la Ciorogarla. Asta nu am contestat. Dar nu trebuie sa te raportezi doar la experiente simple. Dar cand il scoti in lume, nu mai este chiar asa ok. Noi nu avem drumurile de afara cu intersectii complicate unde poti sa ratezi imediat o banda daca te pozitioneaza incorect. Iti vorbesc din experienta, am testat telefon/tableta in diverse moduri cat sa ajung la concluzia asta. -- Folosesc in continuare telefon ca navigatie? - Da. Si accept erorile, da ... pentru ca mi-am customizat asa de bine iGO pe android cat sa imi furnizeze orice informatie de care am nevoie. Iar TMC-ul merge foarte bine in tarile cu apa calda, cat sa nu am nevoie de Waze. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
corbex |
![]()
|
TMC-ul e mai bun ca TDI-ul? Un GPS dedicat va merge, cu un sfer din resurse, muuult mai bine ca pe telefon.
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2016, 16:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zice ceva ironiku cu gpsul si benzile , la telefoane e cam pe ghicice cu poziționarea unde 1 metru contează. Ca gpsul mașini de precis ,cu antena exterioara , nu am întâlnit nici la nexus nici la Sony nici la samsung..si nu entry level, de pocnitori gen lenovo nu mai amintesc. La măr nu stiu, nu am avut oroarea.
This post has been edited by argon: 15 Dec 2016, 16:20 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:35 |