salutare
![]() ![]() ![]() |
salutare
florin_belba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,4 mpi
2007 kiss fm
- b-75-bwg
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De origine, 250Lei la service.
This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Dec 2008, 15:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau ... incearca la bursa, cand mi-am luat eu prin vara erau 70 de lei.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa iei de origine, sa nu-ti para rau dupa aia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da alea de la bursa ce au?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De la bursa am cumparat si eu si radioman si sunt mai multi,( placutele nu sunt originale chiar daca au cutie renault, parerea mea si sunt mai tari) pedale este tare si se mareste distanta de frinare, concluzia asta nu am tras-o numai eu...dar fiecare este liber sa-si cumpere ce vrea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Corect ,asa e Bogdane, cand imi aduc aminte ce teapa mi-am luat cu ele, la vreo 2 saptamani am facut muntii aia din Bulgaria de vreo 2 ori dus-intors , iar pe serpentinele alea eu bucuros ca am placute noi de frana ma bagam , cand dupa vreo jumatate de ora de parcurs intens frane nexam - pedala beton...parca apasam pe gardul de beton al primariei dar frane ioc - masina se ducea ca nebuna pe serpentine...Asa ca aviz amatorilor si scuze de off topic...
![]() ![]() This post has been edited by radioman: 31 Dec 2008, 15:58 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Gasesti si cu 200 ron de origine la magazine de piese dacia. Diferenta va fi de cateva sute de mii vechi intre cele cu abs sau fara. Oricum cele cu abs contin un fel de tije mici care si asa nu se folosesc.
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 14:04 |