Cum castiga vw topuri, Mita & "freebies"
![]() ![]() ![]() |
Cum castiga vw topuri, Mita & "freebies"
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(os @ 6 Feb 2009, 07:39) De lozinci sunt cam satul de pe vremea lui Ceusescu, asa ca mai bine discutam pe lucruri concrete - de exemplu criteriile pe care preferi sa le traci sub tacere. Presupune ca ai 10k€ sa-ti iei masina - nu a treia masina, ci o (una) masina. Ce-ti cumperi: un Logan, sau un smart? De ce? Pe-afara o fi el mai hot, dar (si aici a repet) valoarea utilitara joaca si ea un rol important. De altfel vad ca (supa semnatura) tu insuti conduci un Logan. Sigur ca alegerea e influentata de buget, dar presupun ca ai fi putut sa-ti cumperi hai sa zicem un Ford Ka (de aceiasi bani). De ce ai ales Loganul? Da, Fox e anost - dar imi permit sa obsev ca nici Loganul nu-i chiar un monument de design revolutionar si cu toate astea are succes - de ce? Sunt sigur ca ai inteles ideea. Iar chestia cu TDI-ul baga-ti-o inapoi de unde ai scos-o. Aia spune-le-o la baieti pe dupa blocuri, acolo la tine-n cartier. pai compari smartul, care totusi a avut cateva chestii revolutionare (celula aia de siguranta, caroseria si tot asa) cu fox?Am mai zis: cum naiba o fi castigat foxul cand a avut parca cel mai mic motor, a fost cel mai scump si tot asa?Am mai zis, o sa fie de rasul plansu daca il scot castigator si in fata lui fiat 500 6 Feb 2009, 09:28: QUOTE(os @ 6 Feb 2009, 08:40) @argon: o fi; nu-s prea informat despre preturile la care te referi. Cred insa ca ideea e limpede - mai ales cind n-ai bani de aruncat, criteriul este adesea "cita masina se ofera la banii aia". Colegul aphophis isterizeaza aici pentru ceva care se face in toate tarile, in toate domeniile. Caci (din fericire) n-o sa prea gasesti fabricanti de "ceva" care sa detina monopol tehnic (adica: produsele din aceeasi clasa ale diversilor fabricanti sunt apropiate tehnologic si corespund nivelului general de dezvoltare). Desigur, fiindca in cazul lui e vorba evident de o chestie sentimentala, argumentele sunt si ele sentimentale - adica subtiri; dar e dreptul sau sa aiba ce opinie doreste, si sa si-o sustina cum doreste. La fel, e dreptul oricui sa-l contrazica atita vreme cit nu-l injura. frantuzii is mai corecti. Nu am vazut la ei atatea topuri manarite, in care castiga pe banda rulanta doar masini facute in tara la ei.. This post has been edited by aphophis: 6 Feb 2009, 09:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am lucrat si cu francezi si cu nemti.
Francezii nu au fost niciodata mai corecti ca nemtii, niciodata nu dau un raspuns clar, se scalda cu fundul in 3 luntrii, nu-si asuma nimic! Cu ce e mai rau Fox decat 107/C1 Aygo? E mic, motoare mici, interior reciclat de doua ori, masina de oras. E VW de unde rezulta ca e mai scump din start cu 15-20% decat un Citronel. This post has been edited by dizzy: 6 Feb 2009, 10:19 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
aphophis |
![]()
|
nu am zis nimic de francezi. ci de presa auto franceza si topurile facute de ei (vs-urile)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cu vre-o 20 de ani in urma (sau sa fi fost 25?) citeam intr-o revista frantuzeasca un test comparativ pe segmentul superior: R25 (tocmai aparut) vs. Citroen CX vs. Peugeot 605 (606- a existat???) vs. BMW 525 (parca, in tot cazul un 5) vs. Mercedes nu-mai-stiu-de-care vs. Audi 100CD (sau CC).
In test, R25 iesea invingator, 5xx de la BMW ii sufla in ceafa. Departajarea s-a facut pe criteriul urmator: La R25 mai cloncane suspensia fata si cam are greieri in bord (la mersul pe denivelari). Dar la BMW volanul e urit ("de camion"), si pavilionul e prea intunecat -> R25 e mai buna. Asa ca mai usor cu lipsa de partinire. Pe de alta parte (si am mai spus-o, dar perdelele de fum.. ba nu: norii de intoxicare incetoseaza privirea), exista doua categorii de argumente care care tind sa incline balanta in favoarea produselor nationale: 1. subiectiv: "e de-al nostru" 2. obiectiv si - zic eu - mai valabil: diversele natii au cerinte diferite, provenite din cultura si/sau din conditiile diferite. E de asteptat ca fabricantii sa "nimereasca" mai bine spiritul propriei natii. Ca sa nu fiu prea abstract: la o natie axata pe show - cum e Italia, unde conteaza mult cum te imbraci si conteaza ce fel de ochelari de soare porti in metrou si altele asemenea - e firesc sa se puna accentul pe design smecher. La o natie axata pe "mult" si pe "tough" (de exemplu USA) e firesc sa iasa tancurile alea. De ce sa ne miram ca un ziarist american prefera ceea ce simte/crede/stie ca place publicului sau? Ca sa fiu rautacios as putea sa-i raspund lui aphophis (la "n-am vazut la ei teste cistigate pe banda..."): pai, n-au decit sa faca masini mai bune. |
--------------------
.
.
|
aphophis |
![]()
|
sau mai bine sa dea si ei spaga ziarelor frantuzesti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
os |
![]()
|
N-avea grija, ca dau.
|
--------------------
.
.
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
si totusi prefer o ALFA unui bemveu maneloid !
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
os |
![]()
|
Buna dimineata si tie!
--- PS: ia-ti Alfa, daca la ea te trage inima. |
--------------------
.
.
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
aphophis |
![]()
|
inca o magarie a ww. Masinile date spre teste presei, difera de cele care sunt vandute publicului, fiind "imbunatatite" fata de ce cumpara publicul larg:
VW Press Cars Don’t Match What’s On The Dealership Floor QUOTE TTAC has long held that reviews of press cars made available by manufacturers at launches and press fleets must be complimented by reviews of vehicles acquired from dealer lots. It’s been a controversial position at times, and I’ve had to do battle with OEMs as recently as a few months ago to explain why dealer car impressions matter. Today, Consumer Reports is proving the point by revealing When VW dropped off an early media car this summer, I remember looking at the trunk and saying to myself “well, at least both of the cheap hinges are dressed up with plastic covers, unlike the Jetta, which just has plastic on the side with the wiring.” As you can see in these two photos from Car & Driver and Edmunds it appears that the Passats in VW’s press fleet have covers on the hinges. But not that Passat you just bought. No, your new Passat isn’t as nicely finished as the press version. Like all the vehicles we put through testing, Consumer Reports buys retail samples at a car dealership. I personally purchased the Passat TDI we’re testing. (We also bought a 2.5 SE and a 3.6 SEL Premium.) As you can see in our images, none of the Passats have the two plastic covers found on the press cars. Consumers apparently only get a cover for the wiring loom hinge; the other one goes bare. Interestingly, we had a somewhat similar issue with VW when a Passat press car proved to be equipped in a spec that is not actually available at dealerships (V6 with 17-inch wheels). When we noticed the discrepancy (and by we, I mean Michael Karesh, of course), we asked VW how we had received a non-representative model, to which they replied that press fleet vehicles were “early builds” from the new Nashville plant, and therefore not necessarily in market-ready spec. Which is a reason, but not an excuse: the media can only serve consumers well if we’re given representative cars to review. So, while these discrepancies are all relatively minor, details matter when you’re spending upwards of $20k on something. Hopefully VW and the rest of the industry will learn from this experience and make greater efforts to equip their media cars exactly to dealer spec. One also hopes that Motor Trend has driven at least one Passat that’s not from a press fleet… http://www.thetruthaboutcars.com/2011/11/c...alership-floor/ |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Se practica si la alte case.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
In afara de dacia-reno toti fac asa...nu-i asa afofis?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:37 |