Vopsea pentru fetele de usi ( cele din mat textil)
![]() ![]() ![]() |
Vopsea pentru fetele de usi ( cele din mat textil)
PowerHorse |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Le poti face negre sau albastre, ca sa mearga cu husele. (desi albastru cu verde nu prea merge - parerea mea, hac).
This post has been edited by free_fiber: 29 Jun 2005, 21:25 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
PowerHorse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
fiind verdele cameleon (adica mai mult spre negru sau albastru inchis )....chiar merge sa le fac albastre ( in schimb nu prea merge cu gri-ul deschis de pe plasticul usilor :-( ) ...si apoi "degustibus non disputandum". Ca sa nu stric fetele originale ma gandeam c-as putea sa caut si nishte material albastru ( sau negru ![]() Gata, revin mai tarziu. Noroace! |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu vrei un schimb cu fete de usi europa culoare carbon inchis si fara medalion textil?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pai asa o idee am avut si eu la DSN...dar cred ca o sa ma apuc pana la urma. Mie de ex mi s-a parut frumos ce a facut tipul asta la cielo
http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...pe=post&id=3629 hai ca pun si poza This post has been edited by catalin80: 1 Jul 2005, 13:53 Attached thumbnail(s) IMAG0010.JPG ( Size: 184.39k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 16:49 |