Scartaie, sau suiera
![]() ![]() ![]() |
Scartaie, sau suiera
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|||
hordeagabriel |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
E ca la mine...Sunetul inceteaza sau se diminueaza atunci cand apesi pedala in fund sau la mijloc si motorul nu are turatia specifica pozitiei pedalei nu? Eu am incercat sa scot cureaua, sa ung axul delcoului sa strang suruburile de la talpa carburatorului si nici un rezultat. De asta cred ca vine de la galerie...Altceva nu pot sa imi dau seama ce are..
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
maine am sa cumpar o garnitura de galerie si am sa o schimb. in rest la fel ca tine nu mai am ce sa verific deoarece am verificat totul inafara de galerie.
"si motorul nu are turatia specifica pozitiei pedalei nu?"=nu This post has been edited by Bad_Boy_Gaby: 19 Jan 2009, 18:10 |
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Daca o schimbi te rog sa postezi daca rezolvi ceva..Sunt tare curios..Eu deocamdata sunt in sesiune si nu prea am timp dar daca se rezolva problema poate poate imi fac timp in weekend
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
dau raspuns maine pe la 5 P.M. si sper sa fie de acol-o sa rezolv odata problema.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(hordeagabriel @ 19 Jan 2009, 18:12) Daca o schimbi te rog sa postezi daca rezolvi ceva..Sunt tare curios..Eu deocamdata sunt in sesiune si nu prea am timp dar daca se rezolva problema poate poate imi fac timp in weekend ![]() si io sunt in sesiune ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
hordeagabriel |
![]()
|
Kog esti la facultate in Arad? Daca da la ce facultate.Poate ne intalnim intr-un weekend sa mai mesterim una alta la masini. Bineinteles dupa sesiune:P
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
Daca tot esti pe forum hordeagabriel cate garnituri sunt la galerie ca nu am umblat niciodata acolo.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
una. si sa nu pui silicon cuma acolo.
|
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
eu vreau sa schimb de unde e prinsa galeria de chiuloasa si am vazut mai multe tevi si am spus ca poate sunt mai multe.......deci numai una singura este la toate si in legatura cu siliconul nu puneam dar vreau sa stiu daca sa ung cu ulei inainte sa o pun.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ia te uita la prinderea dintre saxofon si galerie, mai ai piulitele? La mine am gasit DOUA pierdute, desi de regula pe alea le desfaci greu, nu pleaca singure. E drept ca aveam piulite din Cu dar nici asa. Suna altfel, ca o toba sport si se simteau ceva gaze fierbinti.
Sau, localizeaza sunetul, mai in fata (poate distributia, lantul pe patina si nu ai ungere).. sau, mai stranguleaza si furtunul servo, obtureaza pe cel cu duza, cel; dinspre delco, etc. This post has been edited by diaconuliviu: 20 Jan 2009, 15:27 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
ieri am pus vreo 3 picaturi cu joja foarte mici si astazi incepuse sa scada sunetul scartaitului si am sa mai pun maine cateva picaturi sa vad daca se duce de tot sunetul.
20 Jan 2009, 21:57: diaconuliviu, nu-l pot localiza. peste tot se aude. This post has been edited by Bad_Boy_Gaby: 20 Jan 2009, 21:57 |
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(hordeagabriel @ 19 Jan 2009, 22:06) Kog esti la facultate in Arad? Daca da la ce facultate.Poate ne intalnim intr-un weekend sa mai mesterim una alta la masini. Bineinteles dupa sesiune:P dap la faculta in Arad, la Aurel Vlaicu, deobicei in Micalaca. ontopic, sunt tare curios sa vad daca gasesti sursa scartaitului, eu o duc dupa sesiune la mesteri adevarati sa o regleze calumea si sa gaseasca sursa sunetului |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
cand este vb de dacie eu nu ma mai duc la mecanici si nu din faptul ca isi bat jos (lucru care este adevarat), deoarece scartaitul tot aflu de unde vine si cred ca vine de la delco (am vorbit mai sus ca sa schimbat sunetul dupa ce am pus foarte foarte putin ulei)si mai incerc si maine. Daca nu scot galeria, schimb garniturile,si cam atat.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
io ti-am zis sa ungi axul delcoului
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Eu totusi nu cred ca e de la axul delcoului (desi ar fi cel mai simplu de rezolvat si este cea mai comuna cauza a scartaitului) pt ca se aude ca la mine si eu am incercat de toate inclusiv sa gresez axul delcoului....
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
am uns axul si tot nimic, garnitura am schimbat-o si tot asa se aude.....doar sa fie ceva la carburator,dar nu cred.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ma bag si eu putin in seama ca poate te ajuta cu ceva in speranta ca descoperi problema...eu am NOVA GT Din capacul culbutorilor iese un furtun care se ramifica in 2 furtune ,unu subtire si unu la fel de gros ca cel care iese din capacul culbutorilor; cel subtire intra in stutul din talpa carburatorului iar celalalt intra in filtrul de aer.Daca astup acel furtun care intra in filtrul de aer se aude un un scartait foarte enervant care parca se aude venind dinspre volanta . Cand nu e astupat obturat nu se aude nimic . La dacia normala nu stiu cum este dar cauta si pe acolo .
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
mersi, dar nu e la fel si nu cred ca ar scartai asa tare din cauza asa.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
La mine iti zic eu ca fluiera asa de tare incat aproape ca acopera zgomotul motorului ,poate reusesc sa postez o inregistrare . Scoate furtunul ala care iese din capacul culbutorilor si vezi daca mai face.Iti ia 5 secunde sa verifici.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
nu-i aia.......am scos astazi galeria si scapa la garnitura(era arsa tare in 2 locuri).
Dar acum trebuie sa-mi cumpar alta chiuloasa sau sa fac gaurile din nou. Mie imi scapa de cand a fost adusa din service (au stricat 6 din 8 prezoane aia si leau pus de forma ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
deci e de la galerie pana la urma? (ti-am spus eu
![]() This post has been edited by hordeagabriel: 25 Jan 2009, 16:55 |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
kog |
![]()
|
un motiv in plus sa nu duci masina la service
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
Kog sunt deacord cu tine.
25 Jan 2009, 20:21: Acum am decis sa nu schimb chiuloasa si sa fac gaurile mai mari......Oare merge sa fac gaura de 9 si prezon de 10 pana la jumate si cealalta jumate de prezon sa o las 8? Sau gaura de 10 si prezon tot de 10 pana la jumate? This post has been edited by Bad_Boy_Gaby: 25 Jan 2009, 20:21 |
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
chiulasa de la remat. E mai ieftina.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Bad_Boy_Gaby @ 25 Jan 2009, 20:18) Kog sunt deacord cu tine. [...]...Oare merge sa fac gaura de 9 si prezon de 10 pana la jumate si cealalta jumate de prezon sa o las 8? Sau gaura de 10 si prezon tot de 10 pana la jumate? Cum gaura de 10 si prezon de 10? Gaura se practica atit cit e necesara unui anume filet. Adica la M10 e gaura de 8? parca care dupa filetare va avea M10. Daca faci gaura de 10 in chiulasa, vei putea monta prezon de 12..cred This post has been edited by diaconuliviu: 26 Jan 2009, 07:46 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Sa o luam asa ,
M8 ai nevoie de gaura de diametru 6.8 M9 ai nevoie de gaura de diametru 7.7 M10 ai nevoie de gaura de diametru 8.5 This post has been edited by Minel: 26 Jan 2009, 08:17 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Scartaie ? Ungeooo! Asa-mi zice si nevasta-mea, cand nu intra !
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
incadram dacia bad_boyului la categoria cazaturi ?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
kog |
![]()
|
de ce cazaturi?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:43 |