Muzica Scule Acasa!, Ce aveti pe acasa pt petreceri laudativa!!
![]() ![]() ![]() |
Muzica Scule Acasa!, Ce aveti pe acasa pt petreceri laudativa!!
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ca gluma merge, dar puterile nu se aduna asa.
Poate ai 4x150, ce nu este egal cu 1x700. Eu stau la bloc acum Samsung All-in-one system HT-X200 This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jan 2009, 18:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 19 Jan 2009, 19:40) Ca gluma merge, dar puterile nu se aduna asa. Poate ai 4x150, ce nu este egal cu 1x700. Eu stau la bloc acum Samsung All-in-one system HT-X200 Nu e gluma "maestre", am doua de 200 si doua de 150. Acum ce zici, e gluma? ![]() |
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai ai , nu zic ca nu ai, dar nu intelegi ca nu se aduna asa?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Am 700w.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 19 Jan 2009, 18:43) Bine ca ai. ![]() Nici tu nu stii cat ai? ![]() Ai 2x350W. ![]() Daca am un sistem 5x50W , am 250W? A stai ca am uitat boxa de bas care are si ea 100W . Deci 350W. This post has been edited by logan1.5dci: 19 Jan 2009, 19:35 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
De cand exprimam puterea in 2X....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pai de cand s-a inventat ...stereo.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MihaiGSm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Posed un sansui b1000 (2 x 100w) + Eq RG707 si doua boaxe
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
E91
2011 EX: Dacia Logan Laureate 1.5DCI, 2007
Opel corsa C 1.2 16 v Dacia Logan 1.2 16 v |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In sufragerie la TV, combina Sony TB10 2 x 60RMS
La laptop, 2X6WRMS boxe Electronica WideRange Open Buffel pasive, de pe vremea lu impuscatu La tara Pickup-statie Ziphona Concert 2030 2x12W RMS. De departe, cea mai placuta scula la ascultat, e Pickupul. bate sony-u la mufa de nu se vede. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Hai sa ma exprim altfel...boxele mele au o putere totala de 700w. E bine "nenea" decei?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Daca nu puneti si poze..degeaba va laudati,nu va cred
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai ales o poza cu statia lautareasca
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Acum am ajuns la munca si am sa respect cererea sa pun si poze ! am sa pun pe seara cand ajung acasa!! Aveti grija cu watti astia ca sunt RMS si PMPO si nici astia nu sunt watti reali cum erau exprimati mai acum ani de zile la 80 watti reali nu rms sau pmpo geamurile ar trebui sa faca ca toate alea si chiar sa se sparga daca este pusa o boxa aprope de el scria si intr-o carte de electronica pe vremea cand faceam boxe!! Cat despre boxe daca fiecare boxa in parte scoate 250 de watti cum zicea cineva mai sus aia e puterea maxima pe care o suporta boxa respectiva si daca ai 4 se aduna normal dar asta inseamna sa ai statie cu 4 canale si pe fiecare canal 250 iesire adica 4x 250. Statia mea are 4 iesiri dar defamp ea are 2 canale si se pun 2 boxe pe canal 2x 450 nu 4 x 450 ar veni pe fiecare iesire cam 200 de watti ca oricum nimic nu are exact cat scrie in datele tehnice aia scriu doar farful pe care-l atinge dar nu-l poti folosi sa asculti acasa la maximul ala ca iti baga distorsiuni mari in boxe si poti sa le arzi(cum mi s-a intamplat odata).
Urmeaza sa-mi iau o statie mai maricica in vitor intai sa ma mai duc sa mai fac ceva banuti cu ele. PS: Boxele trebuie absolut intodeauna sa fie mult mai mari decat poate scoate statia! O sa pun poze!! |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 19 Jan 2009, 20:44) am si eu un d'asta. Doamneeeeeee ce bas cald poate sa aiba, de departe cel mai frumos bas pe care l-am auzit. Pacat ca fasaie cam tare (are zgomot de fond maricel). Eu acum folosesc o statie Delia (traf toroidal, in mare e facuta tot de unitra) ![]() ![]() @big: cum rezisti tu la 700w, cand io daca dau mai mult de 40% statia (aia de 15W) nu mai pot sa mai stau in casa ca ma dor urechile ? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine a zis ca rezista, nu vezi si tu urmarile?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AndreyIan |
![]()
|
ov tu poate ai watti reali asa inseamna ca am si eu 20.000
Mi-am facut si eu odata statie pe integrate cu traf toroidal dintr-o combina mare, ce frumos si clar se auzea singura buba dupa 5 min intra protectia pe final si scadea puterea la sfert , mi-a luat ceva sa-mi dau seama ca era radiatorul prea mare si nu apuca sa se faca transferul de caldura dupa final pe radiator:D si cand l-am pus mai mic se auzea super apoi mi-a fost aruncata de la etajul 2 pe geam cu tot cu boxa care era si cd-playerul calcat in picioare de unchiul lu unu unde facusem paranghelie si a venit dim nervos ca l-au sunat vecini si noi eram plecati le-am gasit in gradina din fata blocului:(((( a si difuzorul mare avea in el o gaura de picior:(( mi-am mai recuperat apoi in timp ceva bani pe ele. |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la mine pe boxe scrie 75W si pe statie 15W. Nu stiu de care sunt. Nu scrie ca-s reali sau ireali
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
AndreyIan |
![]()
|
Am tras odata curent din casa ca aveam de lucru la masina cu bormasina si am adus si boxa si statie sa vedem cum se aude a rezultat ca incinta era prea mica si voce nu sentelegea deloc dar Bassssssssss aolo cine trecea pe strada se uitau cu niste feteeee cred ca se gandeau daca pleaca astia cu priza dupa ei:
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
pe vremuri, ce se scria pe boxe aia era. nu era cacanaria de acu cu 2 boxe de 2x5W au 300WPMPO. un rahat cu perje.
puterea se calculeaza f simplu, afland amperajul pe care-l suge amplificatorul. inmultit cu voltajul acestuia de alimentare, si aia e. daca pui o boxa de 1000W pe un amplif de 10W o sa-ti scoat 10W. nu poti oblica o pisica sa fete un tigru!!!!!!!!! si asta cu W RMS e cu dus si intors... nu o sa ma crede-ti daca va sun ca boxele alea Electronica, neamplificate, ne-nimic, de 6W ma dau afara din camera la maxim, pt ca se aud prea tare. si fara distorsiuni! si asta la doar 2x1W cat scoate amplif. laptopului! sunt geniale pe filme! se aud boboc. si le-am luat de la un vecin care voia sa le arunce. le-am curatat, reparat incintele ca incepusera sa crape la muchii si aia e... SI NU, NU SE ADUNA PUTEREA BOXELOR PT UN WATAJ TOTAL. daca ai 10 X 100W ai 10 x 100W nu 1000W. ce e prin magazine, la 5.1 de 75W su 100, sau 130W e o tampenie! This post has been edited by tzepesch: 20 Jan 2009, 11:11 Attached thumbnail(s) Imagine_0554.jpg ( Size: 48.05k ) Number of downloads: 768 Imagine_0557.jpg ( Size: 63.99k ) Number of downloads: 798 Imagine_0559.jpg ( Size: 44.29k ) Number of downloads: 809 Imagine_0560.jpg ( Size: 37.26k ) Number of downloads: 790 Imagine_0562.jpg ( Size: 44.7k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
AndreyIan |
![]()
|
mie imi vine sa cred eu am avut niste boxe din astea care aveau si picior dar le-am ars:)) urlau in draci si clar nu au bas sa vibreze geamu dar se aut super era mai mult decat suficient acum ani de zile si la RMS exact ce ziceai si tu tot e o derivata de la wattul adevarat
Inainte chiar ce scria pe ele atat scotea. E o chestie de marcheting cand aute omul 15000 de watti aolooo.. Sper sa mai puna si alti poze... |
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
tzepesch |
![]()
|
ce pacat. mai caut 2 sa fac Quadro
![]() |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Asta e sistemul meu. Suficient pt un sunet placut, fiind legat in acelasi timp la TV, PC si DVD. Cu doar o simpla apasare a butonului telecomenzii poti comuta intre cele trei surse de sunet
This post has been edited by theundertaker: 20 Jan 2009, 11:27 Attached thumbnail(s) 19149269_1_500_500.jpg ( Size: 9.56k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ov @ 20 Jan 2009, 09:49) am si eu un d'asta. Doamneeeeeee ce bas cald poate sa aiba, de departe cel mai frumos bas pe care l-am auzit. Pacat ca fasaie cam tare (are zgomot de fond maricel). Schimba si tu condensatorii electrolitici din sursa de alimentare, cu timpul se usuca si pierd din capacitate. Bineinteles, nu-i singura sursa posibila de zgomot, dar la vechituri cam asta se intampla: condensatorii pierd din parametri. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tzepesch |
![]()
|
ca sa nu mai fasaie reglajele de volum, bass, inalte, se pot da cu spray de contacte?
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 20 Jan 2009, 14:46) Schimba si tu condensatorii electrolitici din sursa de alimentare, cu timpul se usuca si pierd din capacitate. Bineinteles, nu-i singura sursa posibila de zgomot, dar la vechituri cam asta se intampla: condensatorii pierd din parametri. asa a facut dintotdeauna QUOTE(tzepesch @ 20 Jan 2009, 14:49) da |
--------------------
Dacia
1300
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Dupa multe jucarii facute in casa am trecut la asa ceva si sunt foarte multumit. Nu are putere mare, dar se aude tare bine!
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 11:14 |