DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> BancPost, o fantoma din trecut...

sadi
post 21 Jan 2009, 19:28
Post #31

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

bashtalu are dreptate.. ideea e ca intai trebuie sa rezolvi problema cu banca respectiva. daca nu primesti raspunsul pe care il vrei, mergi mai departe

e ca la tine la munca. daca ai o problema, nu mergi la seful direct sa vorbesti cu el? mergi din prima la director?

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexC
post 21 Jan 2009, 20:29
Post #32

Vrum Vruuum

Group: Members

Bancherii de pe forum se exclud, insa toate bancile merita sa dea faliment si apoi sa o ia de la capat in conditii normale. In Romania ne-am obisnuit ca normalitatea sa fie obedienta clientului, insa pe alte meleaguri non-bananiere nu e asa.

Eu am patit aceeasi situatie la BCR, unde am aflat cand deja se facusera 13 RON (au introdus un comision de administrare lunara in Septembrie 2007). M-am dus cu scandal la ei si s-au facut ca as fi singurul in situatia asta, dar cand le-am adus aminte de prietenul lor ANPC mi-a zis instant ca o sa inchida contul pe loc si ca imi da hartie ca nu datorez bancii nimic.

Experientele din ultima vreme cu calitatea serviciilor din banci si foamea lor de bani nemunciti m-au facut sa fiu voluntar la orice actiune concertata de falimentare a oricarei banci din Romania smile.gif

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
DigitalScribe
post 22 Jan 2009, 12:02
Post #33

Scribul Digital

From: Iasi

@sadi: Dupa tine daca peste 10 ani se repeta figura sunt musai obligat sa mai fac un drum la BancPost nu ? Banii de taxi/benzina cine mi-i plateste ? Timpul pierdut ?

Daca cineva te fura, intai te duci si vorbesti cu el nu ca poate iti da inapoi obiectul si dupa aia te duci la politie nu ? radmasa.gif

Sunt unele lucruri care n-ar trebui sa se intample si cand banca ti-e ostila clar nu mai discuti cu ea. Asa, dupa cum zici tu ce-a facut BancPost trebuie sa treaca nevazut ceea ce se si intampla cu o gramada de lucruri din tara asta si care ne mananca sufletul !

Daca n-ai mai gandi asa si ceilalti daca n-ar mai fi atat de blajini si comozi poate s-ar schimba ceva pe ici pe colo si incet incet te trezesti ca locuiesti chiar intr-o tara ok...

Din punctul meu de vedere problema e deja rezolvata ca am fost la banca. Nu problema mea personala ma deranjeaza ci manevra de tip furtisag a bancii care e o alta chestiune cu totul !

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
sadi
post 22 Jan 2009, 13:02
Post #34

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

nu am zis ca fapta bp trebuie sa treaca neobservata! departe de mine gandul asta. insa sunt unele lucruri pe care trebuie sa incerci sa le rezolvi in bucataria interna, dup-aia sa mergi la autoritati

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
vijelie
post 22 Jan 2009, 13:27
Post #35

membru violet

@sadi
Cel putin in cazul meu, nu un functionar a gresit, ci banca in sine, ca entitate juridica si care poate oricand sa ma puna pe vreo lista de datornici.
Functionarii respectiv nu si-a insusit vreo culpa, ba mai mult, incercau sa ma deturneze din demersul meu prin oferte la alte servicii/produse de parca era normal sa ma trezesc cu un cont deschis fara sa fi cerut.
Mie asta imi spune ca de fapt e o politica de firma.

This post has been edited by vijelie: 22 Jan 2009, 13:28

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
DigitalScribe
post 22 Jan 2009, 23:53
Post #36

Scribul Digital

From: Iasi

@sadi: Tocmai asta ti-am spus ca am fost la BP, intai la o sucursala si apoi la agentia din Iasi. E primul lucru care l-am facut (dupa ce i-am sunat pe numarul de pe extras si i-am facut cu ou si cu otet si i-am amenintat ca dau cu legea de ei, trebuie sa recunosc) dupa care am sunat la BNR si am dat raportul... sort of speak. Nu are sens sa ne certam... spunem aceleasi lucruri.

This post has been edited by DigitalScribe: 22 Jan 2009, 23:58

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
litza
post 11 Feb 2009, 13:40
Post #37

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(bashtalu @ 21 Jan 2009, 17:54)
ce imi place de "clientii" bancilor noastre.....cum dau de greu fac gura, sun ala bnr, la opc...eventual ii mai vad si la otv facand audienta ....

dar calmi cand oare invatati sa fiti?  sa vedeti ce frumos se aseaza lucrurile....
*

Foarte calm am scris o sesizare la o banca de "top" (aia cu sloganul "reusim impreuna") si tot foarte calm am fost cand m-au sunat si le-am explicat de ce am eu dreptate si ei imi sunt datori cu 20 EUR ca nu mi-ai prelucrat o rambursare la timp, conform contractului.

Rezultatul a fost: "Puteti reclama unde vreti, nu se poate !" ( am cerut rambursarea sumei luate in plus).

A si motivul ca mi-au facut rambursarea cu 3-4 zile intarziere a fost cica cu 3 zile inainte de scadenta lunara, calculatorul blocheaza contul si nu se poate face operatia. Chestie care mie mi se rupe, ca in contract am dreptul sa fac rambursare anticipata cand vreau eu.

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 06:36
Forum Renault