Sfat achizitionare masina!, Ce masina sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare masina!, Ce masina sa-mi iau?
silviu4you2003 |
![]()
|
||
![]() Dacia Supernova Confort, Dacia Supernova Clima, Daewoo Cielo Exe Group: Members Posts: 37 Joined: 4 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine113.jpg ( Size: 611.16k ) Number of downloads: 933 Imagine112.jpg ( Size: 410.72k ) Number of downloads: 988 Imagine111.jpg ( Size: 467.81k ) Number of downloads: 970 Imagine108.jpg ( Size: 580.79k ) Number of downloads: 967 |
||
--------------------
Daewoo
Cielo
2004 Executive Supernova clima 2001
|
|||
silviu4you2003 |
![]()
|
![]() Dacia Supernova Confort, Dacia Supernova Clima, Daewoo Cielo Exe Group: Members Posts: 37 Joined: 4 February 08 ![]() |
scuze de offtopic, dar ce am observat akolo in colt mi-a dat sperante! As putea sa-i pun abs oare? A incercat cineva? e legal?
![]() ![]() ![]() ![]() Are acolo jos in colt ABS pt abs led ![]() Attached thumbnail(s) Imagine123.jpg ( Size: 455.95k ) Number of downloads: 895 Imagine125.jpg ( Size: 417.64k ) Number of downloads: 286 |
--------------------
Daewoo
Cielo
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai Nexia are ABS. Poti cauta la dezmembrari ....am mai auzit pe unii ca vor sa puna dar n-am vazut nimic concret. Pe forumul woo n-am gasit nimic...
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
silviu4you2003 |
![]()
|
Chiar asa, am tradat , mi-am luat Cielo!
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
in ideea de a nu mai deschide inca un topic il readuc pe acesta in fata.
Tel:achizitionare masina sh. Buget:2000....2500eur Berlina sau chiar coupe Motor:max 1.6 An:minim 2000 Inscrisa in Romania Dotari decente Kilometraj decent. Pe "saiturile de specialitate" nu am gasit mare branza, de fapt stau si ma intreb oare toti vanzatori sunt samsari? Daca aveti vreo cunostinta care doreste sa isi vanda masina strict pentru uz personal imi puteti da de stire.(sau orice alta sursa) excludem dacia (indiferent de model) |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
2002 1.9TDI ALH 90cp (noua) Elegance
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Ciponnescus @ 25 Feb 2011, 15:10) in ideea de a nu mai deschide inca un topic il readuc pe acesta in fata. Tel:achizitionare masina sh. Buget:2000....2500eur Berlina sau chiar coupe Motor:max 1.6 An:minim 2000 Inscrisa in Romania Dotari decente Kilometraj decent. Pe "saiturile de specialitate" nu am gasit mare branza, de fapt stau si ma intreb oare toti vanzatori sunt samsari? Daca aveti vreo cunostinta care doreste sa isi vanda masina strict pentru uz personal imi puteti da de stire.(sau orice alta sursa) excludem dacia (indiferent de model) Eu unul confirm pe 95% din siteurile de specialitate sunt samsari . Nu zic ca proprietarii isi vand masinile de bune ,chiar daca fac upgrade ,ei le neglijeaza in ultimele luni pentru ca si-au pus in gand clar ca o vor vinde,dar spre deosebire de samsari ei mai stiu istoricul masinii ,desigur si masina de proprietar o sa sune perfecta din gurile lor ,desi nu prea are cum sa fie asa .In principiu nu poti avea incredere in nimeni decat in priceperea ta si a celui cu care vii sa vezi masina . Iti mai dau un sfat nu te du pentru vreun test la vreo reprezentanta sunt pe mana , cel putin samsarii asa procedeaza de fel This post has been edited by vallyyy: 25 Feb 2011, 22:11 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cielo merge?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
![]() E bine sa fi multumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce esti. Group: Members Posts: 84 Joined: 23 June 10 From: Near ![]() |
nu am nimic cu posesorii de cielo, dar asa de old pare designul.......si nu am vazut niciodata rostul supradimensionarii elementelor de caroserie eg....bara fata\spate
sincer intre solenza (exceptand lampile spate la slz) si cielo as alege oricand solenza. |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
- B Diplomatia este arta de a spune: “Cutu, cutu …”,pana ce apuci sa pui mana pe o piatra…
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cielo e o masin OK.Al meu consuma 6.2-6.4 la mers 90-130 la drum lung.Pe autostrada la mers constant 140 km/h cu varfuri de 160 ia cam 7.5, in Cluj urban ia cam 10.5. Piese ieftine si se strica rar.
E o masina care te duce din A in B in conditii decente, dar clar ca nu e omasina de fite.Cielo meu din 99 este mult mai silentios la interior decat Loganul din 2007 motiv pentru care prefer sa merg cu Cielo. Singurele lipsuri ar fi ABS-ul si air-bagurile. This post has been edited by cielo99: 26 Feb 2011, 14:57 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cielo/Nexia aduse de dincolo au si ABS si abg.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sub barele alea supradimensionate sunt niste faguri. Bara de Solenza e mai putin rezistenta decat un pet de 2 litri. M-a sters un taximetrist cu o Solenza peste Dacie, la mine a sarit vopseaua pe un centimetru, la el s-a smuls bara aia ordinara din cealalta parte si i-a sarit pe 40 de centimetri vopseaua de pe aripa.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
Bara la Cielo e proiectata sa isi pastreze forma la un impact cu 8 km/h cu un corp fix. Deci daca intri intr-un zid cu 8 km/h si masina nu va avea nici o avarie. Si practic chiar rezista, probat personal pe o Octavie. La solenza se sparge tot, si plasticul e de 2 bani.
Nu am manualul de Cielo, dar scrie la fel.New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 332.44k ) Number of downloads: 222 This post has been edited by argon: 26 Feb 2011, 17:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și Dacia e proiectată astfel încât dacă dai cu ea în perete îți pică un Renault din ea.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
ok, am inteles ideea cu cielo.the search is again on.
|
--------------------
Skoda
Octavia Combi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Feb 2011, 17:33) Bara la Cielo e proiectata sa isi pastreze forma la un impact cu 8 km/h cu un corp fix. Deci daca intri intr-un zid cu 8 km/h si masina nu va avea nici o avarie. Si practic chiar rezista, probat personal pe o Octavie. La solenza se sparge tot, si plasticul e de 2 bani. Nu am manualul de Cielo, dar scrie la fel.New_Bitmap_Image.jpg ( Size: 332.44k ) Number of downloads: 222 Te repeti ... ![]() ![]() Lasa-l sa-si ia solenza ca are barele mult mai "frumoase". |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(cielo99 @ 26 Feb 2011, 15:57) Cielo meu din 99 este mult mai silentios la interior decat Loganul din 2007 ... De vina este aerodinamica tip "cărămidă" a frigiderului. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
De vina e insonorizarea existanta la Cielo, daca si Loganul avea ce are Cielo din fabrica in usi, in interiorul plafonului etc, era la fel de silentios.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
da bre argoane daewoo-urile sunt monumente de fiabilitate si silentiozitate...deh unii cand si-au luat limousina nici nu auzeau clancxoanele! da vezi beleaua la woo-uri este consumu al draq de ridicat!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Consumul maricel zic si eu, dar piese si intretinere ieftina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
Consumul 'maricel' l-ati auzit la unii cu sonde lambda ce nu erau pe treaba lor, un Cielo 1.5 16v consuma cel mult ca un Logan 1.6 16v, e rezonabil, tinand cont ca Loganul e mai usor.
This post has been edited by argon: 27 Feb 2011, 10:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca toti posesorii de cielo executive care nu scad sub 13 in B au sonda lambda defecta. E bine de stiut
![]() De asemenea sunt curios cum un cielo 1.5 16v e mai greu decat un logan care are 1172kg; Pt cel interesat de achizitionarea masinii eu as lasa la o parte cielo (eventual sa gasesti unul f nou in banii astia, sa zic dupa 2004, atunci l-as lua in calcul). Un amic la un buget exact ca al tau si-a luat un reno megane1 1.6 16v 107 cai din 2000. A dat pe el 2100 euro; Daca vrei ceva de la daewoo eu m-as uita la nubira1 si 2 in banii astia. Consuma la fel de mult ca si cielo 1.5 16v, dar macar masina trage f bine si ai dotari decente; |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
La 2000 de euro iti iei o cazatura de nubira, sub 3200-3500 nu prea gasesti in stare buna.Cu putin noroc la 2000-2500 prinzi un cielo in stare buna.
Da consuma mult cielo daca iti bati joc de el.Intretine-l ca la carte ca e ieftina intretinerea si ai un consum decent.Intreaba-i pe aia cu 13% in bucuresti cat de des schimba filtrele, uleiul, bujiile, fisele si alte maruntisuri, si intreaba-i pe aia care au consum de 11%. Si da la insonorizare un Cielo de 15 ani bate un Logan nou.Sunt curios sa aud si eu zgomotele unui logan de 15 ani, ca nu este prea silentios de nou in interior. This post has been edited by cielo99: 27 Feb 2011, 15:24 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bossake @ 27 Feb 2011, 14:09) Daca vrei ceva de la daewoo eu m-as uita la nubira1 si 2 in banii astia. Consuma la fel de mult ca si cielo 1.5 16v, dar macar masina trage f bine si ai dotari decente; Lasa ca am condus o nubira 2 motor 1.6 100 cai sau cati are, lesinata tare masina aia, peste 3000 de ture parca incepea si ea sa traga, la deal te rugai de ea. Ca dotari era ok, astea estentiale... servo directie, abs, aer conditionat, geamuri electrice, se aseza bine pe drum, silentioasa, la partea asta nu am ce comenta. |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
La ce bani ai pot spune da atat pentru Cielo cat si pentru Solentza. La Cielo daca nu-ti convine consumul care este mai mare decat la Solentza ii montezi GPL cu butelie toroidala si te-ai scos fara sa ocupi portbagajul. Ca si gabarit interior amandoua sunt la fel de spatioase, doar pozitia volanului la Cielo necesita putina acomodare (eu cand am condus nu prea mi-a placut si am facut cam 1000 km cu el) dar asta e alta problema. La capitolul siguranta amandoua sunt "0", poate la Solentza mai gasesti si un airbag la cele de dupa 09.2003., cat despre ABS nu.
This post has been edited by iulian'71: 27 Feb 2011, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
De ce nu o corsa b? In 2500 eur gasesti una din ~2000, coupe ce-i drept.
edit: woops, ma gandeam la una si am scris alta. La corsa C ma refeream ![]() This post has been edited by Poky: 3 Mar 2011, 14:37 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
argon |
![]()
|
Sa fi nebun sa dai atat, la 2500 iei Corsa C de dupa 2000. Corsa B e pe la 1500 euro, nu face mai mult, si are si probleme cu rugina.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
O Corsa C bunicica sare ca popa de 2500 ,fie ea si din 2001 si coupe,sunt in cautare pentru cineva si nu am gasit nici la 4500 una sa nu-i gasesc defect la partea electrica sau la motor
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Ciponnescus |
![]()
|
Mi-am calcat pe inima si pe criteriile initiale si am luat astazi un bmw e39 520 vanos, pretul 2800 eur+10 eur actele+ 80 eur procura cu drept de vanzare(masina este inmatriculata pe bulgaria)
este din 1998 si are 228.000km certificati de cartea service, a avut 2 proprietari. Ca si dotari este "full". Functioneaza impecabil desi este destul de greu sa ma obisnuiesc cu ea......lunga/lata. Ca si comfort nu este nimic de spus, de la pilotul automat pana la incalzirea in scaune..........tinuta de drum este extraordinara. Ca si consum in exterior la 130kmh indica 8% (dupa ce se stabilizeaza), probabil ca acel 8% este 10 real tinand cont de faptul ca are alimentare duala, benzina/gpl. ps.multumesc colegilor pentru sfaturi This post has been edited by Ciponnescus: 7 Mar 2011, 21:41 |
--------------------
Skoda
Octavia Combi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Interesant..da' sa nu fie cazut..la pretul ala..chiar daca e pe bulgaria
poze, ceva? 2.0 150cp ? sau 2.2 ? This post has been edited by ArtVandelay: 7 Mar 2011, 21:47 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:01 |