Fenomenul daciaclub.ro, creeaza dependenta ?
![]() ![]() ![]() |
Fenomenul daciaclub.ro, creeaza dependenta ?
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 16 Feb 2005, 00:28) Da ma, nu masina-i de vina, ci mentalitatea asta de a venera fara discernamant un lucru. Nu mai poti critica nici macar apucaturile unor oameni daca cumva le pomenesti in contextul masinii minune. Aia-i enervant. Sunt cam ca olticistii de pe forumul vecin, numa ca pe invers, adica la aia n-ai voie sa zici nimic bun de dacie ca ti-o iei. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Imi cer scuze daca cu topicul meu ala cu batele am suparat cateva persoane!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca forumul asta provoaca dependenta... eu nu postez foarte mult, dar imi place ca in fiecare zi sa intru pe forum cel putin de 3 ori si sa urmaresc diverse discutii... daca are rost sa-mi dau cu parerea, postez, daca nu am nimic de zis, nu zic.. sunt de parere ca n-are rost sa postez doar de dragul de a posta... dar de stat pe forum stau, mai ales de cand cu serviciul...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
organizatia s-a extins, tindem spre corporatie...
adevarul e ca asta era drumul normal, ori cresti ori scazi.. e de preferat sa ramai la acelasi nivel dar nu prea ai cum... acum am ajuns "to big to fall"... suntem multi, nu ne mai stim, multi vin cu prea multi nervi pe forum, e mai aiurea imi dau seama.. acum ce-i drept si io incerc sa comentez una alta cu cei pe care-i cunosc, ca n-am chef de certuri.. certuri care se isca una doua.. |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Bobo @ 17 Feb 2005, 13:20) acum ce-i drept si io incerc sa comentez una alta cu cei pe care-i cunosc, ca n-am chef de certuri.. certuri care se isca una doua.. Io chiar nu cunosc pe nimeni, fizic, vorbind si la fel incerc. Oricum despre Logan, nu mai scriu decit "generalitati". Ca daca scrii contra, e terminat topicul ala. Nu vad de ce atita patima. Pina la urma e o masina, ca oricare alta. |
--------------------
x
x
- x
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa e - cred ca si eu am devenit dependent.
Pai nu e zi in care sa intru si sa nu citesc ceva interesant si util. De aici am invatat deja multe lucruri despre masina care ma ajuta in fiecare zi, unele pe care le-am si aplicat. Si raman aici si pentru acei oameni inimosi, de ajutor si care mai si scriu al naibii de bine... Mi-ar placea si sa vin la intalnire, dar din pacate am un serviciu prelungit si ajung seara tarziu, plus ca ma mai asteapta si unele persoane pe acasa... ![]() Keep running, dacia club ! |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 17 Feb 2005, 13:31) Io chiar nu cunosc pe nimeni, fizic, vorbind si la fel incerc. Oricum despre Logan, nu mai scriu decit "generalitati". Ca daca scrii contra, e terminat topicul ala. Nu vad de ce atita patima. Pina la urma e o masina, ca oricare alta. Pai nici Bobo nu zicea de "cunoscuti" fizic. Era vorba de pritenii virtuali de pe forum, ca sa zic asa. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:56 |