Am pierdut hartiuta cu garantie., Cum procedez?
![]() ![]() ![]() |
Am pierdut hartiuta cu garantie., Cum procedez?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
si-o fi cumparat alta...
in italia am cumparat un televizor si tot ce am primit a fost bonul de la casa. tinea loc de garantie, de tot. de ce la ei se poate si la noi tre' sa pastrezi un car de acte, ambalajul... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Nu am cumparat alta ca nu arunc banii asa ....Le-am explicat frumos ca nu gasesc garantia iar ei mi-au spus ca nu e problema deoarece luasera seria placii video.
Le-am dat placa s-au uitat la serie si au gasit-o ca fiind vanduta catre mine ![]() Mi-au dat alta in locul aleia(identica)dar m-au rugat sa caut totusi hartiuta ca trebuie sa treaca nus' ce serie acolo. Tare de treaba baietii! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Vorba dulce,mult aduce
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit la fel ca initiatorul topicului... in decembrie am cumparat o placa video, luata printr-un voucher, adica nu aveam factura, doar un proces verbal si certificatul de garantie atasat procesului verbal... placa video a cedat, partial vina mea...
am fost la service am primit o hartiuta dupa ce am lasat placa la garantie... si pe drumul spre casa am pierdut si proc verbal si garantia si hartiuta de la service... cand m-au sunat sa imi spuna ca e gata si ca pot sa vin sa o iau, am fost cu buletinul si mi-au dat copii la proc verbal si garantie, inclusiv un act aditional cu noua serie de la noua placa... au fost de treaba oamenii.... in cazul initiatorului topicului singura varianta e sa ii sune pe cei de la care a cumparat produsele si sa primeasca copii dupa factura si cert de garantie.... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:13 |