DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am pierdut hartiuta cu garantie., Cum procedez?

ady77
post 21 Jan 2009, 21:17
Post #31

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Cum?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
slaiciprian
post 21 Jan 2009, 21:24
Post #32

Membru

From: Botosani

si-o fi cumparat alta...

in italia am cumparat un televizor si tot ce am primit a fost bonul de la casa. tinea loc de garantie, de tot. de ce la ei se poate si la noi tre' sa pastrezi un car de acte, ambalajul...

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
lights
post 21 Jan 2009, 21:58
Post #33

Membru sofisticat

Nu am cumparat alta ca nu arunc banii asa ....Le-am explicat frumos ca nu gasesc garantia iar ei mi-au spus ca nu e problema deoarece luasera seria placii video.

Le-am dat placa s-au uitat la serie si au gasit-o ca fiind vanduta catre mine biggrin.gif
Mi-au dat alta in locul aleia(identica)dar m-au rugat sa caut totusi hartiuta ca trebuie sa treaca nus' ce serie acolo. Tare de treaba baietii!

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2002 - Bucuresti
Lipsa de idei.
+
turturel
post 22 Jan 2009, 19:23
Post #34

membrisor

From: Braila

radmasa.gif Si tu care te-ai pregatit cu o seara inainte sa le rupi maxilarul..sa le macelaresti famiile..pun pariu ca nu ai dormit foarte bine in noaptea precedenta...ai vazut..au presimtit frica si te-au rezolvat! Forta fie cu tine! Acuma sa nu te superi ca am glumat un pic..si eu mai am momente cand ma enervez si ma gandesc ce as face numai in cazul refuzurilor de imi fac sange rau..in cazul accepturilor de rezolvare a diferitelor probleme nu ma gandesc deloc...si cand colo e taman invers..amaratul de la ghiseu te asteapta sa-ti spui off-ul si sa te ajute iar tu te uiti la el cum se uita Tom la Jerry de il vedea un hot-dog cu codita si astepta sa il infulece. De multe ori ne facem griji degeaba cu privire la neintelegerea vanzatorilor de a ne refuza dupa ce am cumparat de la ei si avem o problema..dar uite ca nu e asa mereu! wink.gif

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
lights
post 22 Jan 2009, 21:25
Post #35

Membru sofisticat

Vorba dulce,mult aduce biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2002 - Bucuresti
Lipsa de idei.
+
AlinI
post 26 Jan 2009, 15:26
Post #36

Nd 4 Spd 4 Life

From: Bucuresti

Eu am patit la fel ca initiatorul topicului... in decembrie am cumparat o placa video, luata printr-un voucher, adica nu aveam factura, doar un proces verbal si certificatul de garantie atasat procesului verbal... placa video a cedat, partial vina mea...
am fost la service am primit o hartiuta dupa ce am lasat placa la garantie... si pe drumul spre casa am pierdut si proc verbal si garantia si hartiuta de la service... cand m-au sunat sa imi spuna ca e gata si ca pot sa vin sa o iau, am fost cu buletinul si mi-au dat copii la proc verbal si garantie, inclusiv un act aditional cu noua serie de la noua placa... au fost de treaba oamenii....
in cazul initiatorului topicului singura varianta e sa ii sune pe cei de la care a cumparat produsele si sa primeasca copii dupa factura si cert de garantie....

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 19:13
Forum Renault