DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme turatii, la relanti

ZTV
post 19 Jan 2009, 20:29
Post #1

fost membru activ pe Daciaclub

Group: Members

De vreo 2 zile a aparut o problema la berlina mea, cateodata cand apas ambreajul scade turatia pt 1 sau 2 secunde, indiferent ca franez sau iau piciorul de pe acceleratia si apas abreajul, apoi revine la normal. Eu suspectez avansul vacumatic, am dat jos furtunul de pe carburator si aproape nu se simte deloc, adica merge aprox la fl cu sau fara furtun de la capsula vacumatica, am suflat ( si am tras si aer prin furtun ) in furtun si nu e sparta, eu stiam ca daca problema e de la capsula atunci pot sa trag aer sau sa suflu. Oare de la asta imi scade turatia pt 1 sau 2 secunda? Daca dau jos de pe carburator, motorul nu ar trebui sa trepideze? Cum pot sa verific daca e buna sau nu capsula?

20 Jan 2009, 08:54:
nimeni? biggrin.gif

This post has been edited by ZTV: 20 Jan 2009, 08:54

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Minel
post 20 Jan 2009, 11:16
Post #2

Pauard bai Remat Nord

Group: Members
From: Cluj .......Resita ,C-S

Dai nene cu "searciu" ca aceasta problema a fost arhidiscutata , reglari , verificari avans vaccumatic ,etc

Cu rabdare sigur o sa iti gasesti o rezolvare la problema ta,spor la citit ! smile.gif

This post has been edited by Minel: 20 Jan 2009, 11:16

--------------------
Dacia 1310-L /VW Passat 1995/1397cmc - CS-01-TMS
Mandru posesor de Dacia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 03:54
Forum Renault