trepidatii volan, prima problema
![]() ![]() ![]() |
trepidatii volan, prima problema
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Marty daca era de la roti neechilibrate, la 90 km/h, era concert la el in masina. Omul zice, ca numai la 30-40, trepideaza.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Spre rusinea mea,
![]() De matadoare nu sunt nici eu multumit, cum vine frigul zici ca impietresc si isi schimba caracteristicile. Am sa incerc prin schimbarea celor de pe fata cu cele de pe spate...ca bani de altele.... Daca va mai vine vreo idee, please spuneti-mi...Merci |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
gogo verifica-ti echilibrarea rotilor si mai vorbim...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 18 Feb 2005, 16:07) Marty daca era de la roti neechilibrate, la 90 km/h, era concert la el in masina. Omul zice, ca numai la 30-40, trepideaza. bomica, iti atrag atentia ca volanul vibreaza intr-o anumit plaja de viteze (ex. 90-110 km/h) Daca treci de respectiva viteza, vibratia dispare! ![]() gogo, e de la echilibrare, in mod cert! N-au nici o treaba bucsele. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Tnks baieti, va tin la curent...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
gogo |
![]()
|
solved...echilibrat roti, reglat presiune. Ufff, am scapat usor...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:45 |