cum se da folia jos de pe geamuri?
![]() ![]() ![]() |
cum se da folia jos de pe geamuri?
clauditu2002 |
![]()
|
||
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
föehn
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
tragi de ea toata si ce ramane dai cu benzina pe o carpa asa sa se inmoaie apoi se sterge ca si cum n-ar fi fost
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
emy_79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 January 09 ![]() |
nu stiu daka e recomandat sa dai cu benzina pe geamuri oricum cu o carpa inmuiata in apa si merge usordupa ce in prealabil tragi de ea incet
|
--------------------
dacia
logan 1.4 ph2
2008
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
o sa incerc maine cu foehn-ul. nu pot sa trag de ea ca am incercat si se dezlipeste aiurea.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu am avut o panarama de folie care m-a facut rau cu nervii. Cu foehn-ul n-am incercat dar sigur era ineficient avand in vedere ca era aplicata de muuuulti ani. Am incercat cu benzina, diluant, apa, si se dezlipea numai cate-o bucatica.
Solutia a fost un spalator din ala de vase de sarma cu care am frecat vreo ora. La primul geam am tras o brazda sanatoasa, la al doilea m-am specializat. Oricum ambele au zgarieturi f fine, dar oricum arata mult mai bine decat cu gunoiul ala de folie. Oricum, nu recomand solutia asta, pentru ca sigur te vei alege cu geamurile zgariate. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:25 |