kit distributie
![]() ![]() ![]() |
kit distributie
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Attached thumbnail(s) curea.JPG ( Size: 52.87k ) Number of downloads: 1627 |
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
radlog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 March 07 ![]() |
Si eu ma intrebam acelasi lucru.Eu banuiesc ca e un fel de dot - ca si la anvelope,dar nu am reusit inca sa-l descifrez.De exemplu, e exclus ziua a 7-a din saptamana nr.43 din 2007 nu?Adica ar insemna ca cureaua e mai noua decat masina.
This post has been edited by radlog: 27 Mar 2011, 10:30 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 ambiance
- IS ** *** am dacie...nu ma plictisesc niciodata
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cat timp poate sa stea in cutie o curea pana sa fie montata? (poza atasata mai sus provine dintr-un sevice si cureua din 2008 urma sa fie montata pe o supernova).
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
vi_escu |
![]()
|
și?
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
saptamana 23 din 2008 , cam veche ce-i drept ptr 2011 avand in vedere ca e aceeasi curea ca pe logan
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
cam cat mai costa un kit distributie ? pentru un preferance ! a luat cineva de curand din mioveni?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
curea ContiTech + rulment INA = 260 lei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
de ce?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu vrea sa incurajeze ciorditul ...
Poate pentru ca multe sunt facaturi ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
robert1991 |
![]()
|
posibil.. eu pentru supernova aproape toate piesele le-am luat de la tehnodinamic din Mioveni si nu am avut probleme cu ele
![]() This post has been edited by robert1991: 20 Apr 2011, 10:36 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
tribunule ti s-a rupt cureaua sau ce ?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gigel_escu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 12 February 08 ![]() |
Nu o fi fost o curea buna... Am auzit si de filtru de ulei luat de la Mioveni si nu se potrivea cu cheia de filtru. Se poate intampla la Mioveni urmatorul fenomen. Avand in vedere ca suntem in Romania si lumea e smechera, anumiti comercianti pot avea piese contrafacute sau incompatibile, sa le dea ieftin si de aici pot aparea probleme. Deja "du-te la Mioveni pentru piese" este o lozinca la fel de des intalnita ca stirile tabloide despre Pepe si Oana Zavoranu.
|
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
ionut_buzescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
În drum fiind acum 2 ani prin Mioveni, am zis să profit să cumpăr mai ieftin un cap de bară și o bieletă de direcție. Dintr-unul din magazinele centrale de piese, nu la colț de stradă. Deci erau în pungi sigilate, cu abțibild cu hologramă, chipurile de uzină. Nu știu în ce stare e bieleta dar burduful de cauciuc al capătului de bară s-a rupt după vreo numai două sute de km. Deci, forget about Mioveni, for good !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Laureate www.reglajculbutori.weebly.com
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Am schimbat azi distributia la service dacia in Tg Mures, am platit in total cu ceva reducere 596.90 lei, in asta a intrat kit distributie original renault, curea striata alternator(sau la ce o fii), manopera. A durat mai putin de o ora. Uleiul, filtru motorina, aer, antigel, restu sunt in regula le schimb singur cand trebuie, pompa de apa era ok si nu am schimbat-o. Cureaua de dsitributie am citit power grip si reanult pe ea, pe cea de alternator renault, iar pe rola de intins gates si pe suruburi...
Masina esta MCV 1.5 diesel, cu aer conditionat. Am 44600 km, si este de 4 ani juma masina. In rest am mai schimbat saptamana asta si o bieleta directie fata, in rest numai consumabilele, nu am alte probleme. In tot acest timp numai consumabile si becuri am schimbat la ea. This post has been edited by cosmintr: 28 Apr 2011, 13:20 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
Iuli |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 15 November 08 ![]() |
Motorul de 1,6 16v are pana la arbore saie cineva
|
--------------------
dacia
dacia
88/1310
|
|
hspinache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
In 1 ora ?
|
--------------------
Ren
-
-
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
o ora dar a mai stat ceasul vreo doua....
QUOTE(Iuli @ 3 May 2011, 21:34) la motorul ala se blocheaza arborele cu o cala speciala ce trece prin bloc(are un capac cu 3 suruburi in bloc)....asa ca la service cu ea ![]() This post has been edited by sobolan: 3 May 2011, 21:54 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Iuli @ 3 May 2011, 22:34) http://www.docauto.ro/manuale-tehnice-repa...are-renault.php http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627659313 http://www.scribd.com/doc/49836851/Manual-...r-Logan-1-6-16v This post has been edited by george_scala_2004: 3 May 2011, 22:15 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
Am 35 mii km si abia in toamna( noiembrie ) fac 4 ani. Dar am observat o scurgre de lei pe la simering. Eu veam de gand sa fac schimbul distributiei pe la 50 mii, adica tocmai vara viitoare. Dar acum cu scurgerea asta de ulei am intrat la banuiala. Un mecanic mi-a spus ca exista riscul ca acest ulei sa ajunga pe culerele pe undeva si nu e tocmai bine. Aceasta e dilema. Am zis.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
pai atunci n-o mai lungi pana in toamna, scapa rapid de grija uleiului ajuns pe curea.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
|
|
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
Pai asta e nedumerirea. Chiar poate dauna la ceva acest ulei care se scurge pe la simering. Si sa nu sa inteleaga acum ca .... curge in valuri, ci doar se vede asa o pata umeda dinspre acel simering. Am mai citit pe aici ca acel simering are ceva probleme ca nu e tocmai in regula cu el. Vezi ce usor cazi intr-o fandacsie, apoi in ipohondrie, phuuuuuuuuuuu
|
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Daca pentru mine era intrebarea, m-au taxat 2h juma si efectiv nu au auvt ce face o ora, am stat acolo, e treaba usoara daca ai scule si stii ce sa faci. Oricum mecanicul se misca foarte relaxat. Totul au facut in vreo 55min.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
Am si eu o intrebare va rog ? mi-am schimbat de curand distributia la Nalba galati, 1130 pret final, insa nu asta era problema, ci garantia la ce mi-au schimbat. Daca maine pica pompa de apa sau se rupe cureaua sau ceva de genul, ce garantie au piesele, pompa de apa de exemplu, ca nu am primit ceva separat in care sa scrie ca pompa de apa e garantata 1 an de ex......ma gandesc ca poate s-a lovit cineva de problema asta. Piesele sunt de origine de asta a costat atat. Multumesc !
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
1 an de zile , mai citeste inca o data factura , devizul sau ce acte ai primit , imposibil sa nu fie specificata undeva durata garantiei pieselor inlocuite.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ar trebui sa scrie pe verso-ul facturii.
Garantia este de 12 luni de la data montarii. Unitatea foloseste piese schimb de origine Dacia, pentru piesele aduse de client nu se acorda garantie. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
wiorelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
Multumesc, am gasit pe verso .
Bafta ! |
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:15 |