Tremura din toate incheieturile, Viteza mica
![]() ![]() ![]() |
Tremura din toate incheieturile, Viteza mica
andreiB74DAK |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova gt]
1998
- B-74-Dak
|
|||
Janel |
![]()
|
![]() ;)) Group: Members Posts: 130 Joined: 15 May 08 ![]() |
Regleaza-l bine ca nu-i ajunge benzina.
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT GPL
'98
- AG 04 KJL Merge cu gaz, deci e aragaz!
|
|
cristigalos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 16 October 08 ![]() |
vezi sa nu fie si vre-un tampon rupt,aceasi problema am avut-o si eu numa k la mine era tamponul,oricum poti sa te uiti .....numa bine
|
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Eu am facut carbotestul la carb dublu acum o luna.Si aceeasi proble o am si io acum,respetiv merge perfect pana la 2500 de ture dupa care daca vreau sa cresc da in nas de parca i se taie benzina si nu pot sa trec peste pragul asta decat daca trag shocul sau daca tin acceleratia la podea 3-4 secunde.
Norocul meu ca am gpl si merg f rar pe benzina. Te-as sfatui sa incerci intai celebra desfundare cu podul palmei care de f multe ori da rezultat. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
nu cred ca are destula benzina,mareste nivelul din cnc gandestete,tu ai trecut de la un dublucorp la unu monocorp cel dublucorp din cate stiu eu la o anumita turatie intra in functiune si a doua camera,ti-e iti face probleme doar cand ajungi la 100??
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
daca tot suntem la topicul asta cu zdruncinatul .. sa faca cineva niste poze cu tampoanele de la motor.. eu unul am numai un tampon la motor si doua la cutia de viteze din cate imi aduc aminte.. ziceti-mi si mie daca lipseste vreun tampon ca la mine daca iau mai brusc piciorul de pe ambreiaj face POC POC>. atinge teava de esapament in caseta de directie(asta cred ca se aude) toate bune
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut, din cate stiu eu are 4 tampoane
Attached thumbnail(s) B12.jpg ( Size: 197.29k ) Number of downloads: 303 |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
dap.. deci asa cum e la mine.. motorul in sine...e prins doar intr-un tampon.. totusi nu stiu ce imi atinge asa esapamentul pe caseta de directie .. mai ales cand e rece si mai da in nas
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
cristigalos |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...654&hl=ambreiaj aici sunt niste poze....incearca sa misti de motor cu mana si vezi cum se manifesta
|
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
burtik4u |
![]()
|
daca s-ar misca macar oleaca ar fi ceva.. dar nu se misca deloc .. poate doar cu o ranga ceva :-?? o sa incerc
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
cristigalos |
![]()
|
esti sigur ca teava de esapament iti atinge?aceleasi simtome aveam si eu la schimbarea vitezei .la mine era acest tampon rupt si deaia ti-am zis sa incerci sa misti de motor.
Attached thumbnail(s) Tampon_1.JPG ( Size: 347.59k ) Number of downloads: 306 |
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
burtik4u |
![]()
|
o sa misc maine de el sa vad cam ce face.. cand am incercat, nu prea am reusit.. intr-adevar nu m-am chinuit:)
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
aceleasi probleme le-am avut si eu cu suportul
m-am chinuit de toti sfintii sa reglez cutia ,insa nu mergea deloc ,pana nu am schimbat suportul respectiv This post has been edited by MIHAI8888: 14 Jan 2009, 20:07 |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
cristigalos |
![]()
|
"burtik" cum stam?
|
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
burtik4u |
![]()
|
nici nu m-a mai pasionat sa vad de unde este:))) oricum nu prea mai "da in nas" asa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
cristigalos |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
nova
gt 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 |