Predictie cutremure zona Vrancea
![]() ![]() ![]() |
Predictie cutremure zona Vrancea
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' de ce credeti voi ca ii asa de bun vinul din zona Vrancei??? Radonul asta ii da asa o savoare....yam, yam....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 23 Feb 2005, 13:18) Bai, radeti voi, dar eu i-am monitorizat pe astia zilele astea, si sunt right on their target!! Alaltaieri scriau ca va fi un cutremur de 6,6 in Asia... Ati vazut ce a fost in Iran? Naspa pentru ei, bine pentru noi. Acuratetea lor generala bate spre 70%... Predictiile LOR sunt cele referitoare strict la zona Vrancea. Restul sunt date "colectate" din alte surse, deci nu e meritul lor ca au fost corecte. Ce-i drept, chiar si numai pt Vrancea au un procentaj destul de bun... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(paulp @ 23 Feb 2005, 12:16) Ake si Lolek, intru si eu in combinatie, ca are tata vro juma de hectar de vie si nu ne deranjeaza nimeni ca e proprietate privata. Si cu ocazia asta ii facem si prashila I. ![]() Si apropo de minute, da cu al doilea beep ce-ati facut, v-ati dus la Ciomu ![]() i'm in. iti dai seama, prin vie la Odobesti, mai vine paznicu' si zice: "ce faceti ba aici?" "bine, uite dam si noi la copca dupa uraniu, mai tragem o feteasca regala pe gatlej, mai mancam un ciorchine...aaa...ai grija acolo aia e aerisirea pentru radon, da dureri de cap si provoaca sete ![]() "bine, da nu mai mancati din vie, ca-i stropita" This post has been edited by Lolek: 23 Feb 2005, 13:09 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Beyyyy... Da' pe mine de ce ma sariti din schema? Vreti sa fac "Miorita" cu voi?
![]() ![]() Paule, prasila intai ti-o face "baronu", ca si-a tras Audi A6 si i-a ramas un giiiiip intepenit in fata consiliului judetean. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai sa va fie radonul de ris ca tocmai am primit niste vin de la Focsani si acu' nu stiu ce sa fac cu el ...
Sa-l las mi-e mila. Sa-l beau mi-e ca-mi creste/cade un *oi. Voi ce ziceti ? ![]() Paule tata tu cum te simti, ca sa te vad vioi ..... This post has been edited by costi: 23 Feb 2005, 14:21 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De crescut iti creste sigur, dar nu un c*i ci "nivelul", asa ca poti sa-l bei linistit
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Costi, ala e bun pentru alte "cresteri". Asa ca nu-l lasa prea mult sa stea in recipienti, ca face rau la sanatate.
@Paul Lolek a zis ca se va uita pe net cam cum arata o punga de aia si cam cat cantareste, ca sa o poata imparti in mod egal. Mi-e frica sa nu-i dea cu prea multe zecimale, ca nu prea avem instrumente de masura. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Bai, terminati cu off-topicul, ca s-a panicat tot birou ca era sa ma inec de ras. Si in plus, m-am prins ca vreti sa exploatati in punga fara mine... ![]() Pana una alta noroc cu vinul si cutremurele, ca altfel Vrancea ar fi fost o regiune la fel de anosta ca Vasluiul sau Botosaniul. Asa, cand te intreaba cineva de unde esti si spui ca din Focsani, sunt doar doua variante de replici: - Aaaa, de la tine vin cutremureleee.... si - Cand imi aduci si mie o damigeana de vin d'ala bun? edit: mai nou, rplica la moda : - Ce mai face Oprisan? ![]() This post has been edited by Ake: 23 Feb 2005, 15:28 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Halo! Domnii! Ori veniti la subiectul care este ori va faceti cu juma din vinul de Focsani la nenea!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Mache |
![]()
|
Ake, ideea lui Lolek era sa se imparta la 4 punga aia. Ce, nu i-ai vazut pe aurolacii aia cu pungile? O gura tie, una mie, una la alalalt... O sa fim cunoscuti pe aici drept "Clanu' lu' Punga de uraniu"! Zisi si "Radioactivii"!
Raspuns la intrebarea cu baronu': "Nu stiu. Ca ultima data l-am lasat pe olita. S-o fi murdarit?" Predictia e buna, dar nu ne zice si tipul de cutremur. Ca daca e modelul cu zgaltiala pe verticala, ne scutura pe noi, in Focsani. Daca e modelul cu agitatia pe orizontala, se hatana Bucurestiul (ca in '77). Iar cutremurele din zone Vrancea pe seismografe, au forma unui bradut This post has been edited by Mache: 23 Feb 2005, 15:46 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
cand au sapat razesii crama lui Stefan cel Mare si Stang, au dat de punga de uraniu, s-au lasat de razesie si au zis "las-o ca merge si asa, cu radon".
Si asa s-a inventat vinul spumos.... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
Vinul cu clabuci si sfaraiala!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar a inceput sa se auda prin targ ca niste MameOmizi seismoloage au prezis cutremur baban la sfarsitul lunii martie. De data asta se dau ca surse sigure de informatii armata sau SRI-ul.
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
"De data asta se dau ca surse sigure de informatii armata sau SRI-ul"
Or fi descoperit astia secretele cutremurologiei ! E absurd! Astia nu stiu nici cite camasi/izmene au in stoc sau citi teroristi se invirt in RO. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din capitolul "Intoarcerea Lu` Hâncu"
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Mache |
![]()
|
Frati vranceni, ati impartit punga ai de radon? Sau inca socotiti la zecimale?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:16 |