Schimbare punte spate pe garantie sau pe casco!, se poate sau trebuie sa platesc din buzunar
![]() ![]() ![]() |
Schimbare punte spate pe garantie sau pe casco!, se poate sau trebuie sa platesc din buzunar
pyonu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan dci
2006 Preference
|
|||
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Pai din ce spui tu aici, se pare ca e o problema de garantie. Du-te si schima puntea.
Pe CASCO nicio sansa |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ca sa afirme ca ai strambat-o tu ar cam trebui sa demonstreze ca ai strambat-o. Adica sa-ti arate o janta indoita, o urma de impact etc, ca doar nu se stramba ditamai puntea ca dai intr-o bordura, fara sa strambe si roata cu care ai dat...
Daca nu--ti pot demonstra asta, cum puntea tu nu o poti verifica la ridicarea masinii, treaba tine de garantie, e stramba din fabrica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dannard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 20 September 06 ![]() |
klaus daca mai intri pe aici mai bine inchizi topicul ca initiatorul vad ca a lasat lucrurile in aer si n-a mai postat nimic. m-am bagat pt ca eu am schimbat punte spate pe CASCO . luat groapa la 110 la ora cu masina plina. 3 jenti indoite, amortizoare fata indoite + punte stramba (constatat la geometrie). casco: schimbat amortizoare si punte+geometrii si restu'. rezultatul 95 % multumitor (trage f f putin intr-o parte, dar cred ca e de la roti ca daca le inversez trage invers. )
|
--------------------
dacia berlina 1982/
Logan
Preferance 2005/ Logan Laureate F2 1.6 16v 2010 :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:56 |