DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Schimbare punte spate pe garantie sau pe casco!, se poate sau trebuie sa platesc din buzunar

pyonu
post 20 Aug 2008, 22:05
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am fost sa fac unghiul de fuga, si baietii din service au constatat ca am puntea pe spate stramba, explicatia ar fi ca am luat o bordura sau o groapa mai mare, accident nu am facut cu ea. Intrebarea mea este daca garantia acopera schimbarea puntii, se poate face pe casco? sau trebuie sa cumpar puntea noua! Ce ma sfatuiti sa fac?

--------------------
Dacia Logan dci 2006 Preference
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sinon
post 20 Aug 2008, 22:45
Post #2

Membru autentic

From: Campulung-Muscel, Braila

Pai din ce spui tu aici, se pare ca e o problema de garantie. Du-te si schima puntea.
Pe CASCO nicio sansa

--------------------
Renault Megane Classic K4M 2002
+
klaus
post 21 Aug 2008, 08:54
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

ca sa afirme ca ai strambat-o tu ar cam trebui sa demonstreze ca ai strambat-o. Adica sa-ti arate o janta indoita, o urma de impact etc, ca doar nu se stramba ditamai puntea ca dai intr-o bordura, fara sa strambe si roata cu care ai dat...
Daca nu--ti pot demonstra asta, cum puntea tu nu o poti verifica la ridicarea masinii, treaba tine de garantie, e stramba din fabrica.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dannard
post 21 Jan 2009, 14:44
Post #4

Membru incepator

klaus daca mai intri pe aici mai bine inchizi topicul ca initiatorul vad ca a lasat lucrurile in aer si n-a mai postat nimic. m-am bagat pt ca eu am schimbat punte spate pe CASCO . luat groapa la 110 la ora cu masina plina. 3 jenti indoite, amortizoare fata indoite + punte stramba (constatat la geometrie). casco: schimbat amortizoare si punte+geometrii si restu'. rezultatul 95 % multumitor (trage f f putin intr-o parte, dar cred ca e de la roti ca daca le inversez trage invers. )

--------------------
dacia berlina 1982/ Logan Preferance 2005/ Logan Laureate F2 1.6 16v 2010 :)
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 00:56
Forum Renault