Montare Repartitoare bloc, la doar 5 apartamente
![]() ![]() ![]() |
Montare Repartitoare bloc, la doar 5 apartamente
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu-i a mea. Ala zicea ca aia e formula corecta de calcul. Ce e peste cica-i furaciune.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Jan 2011, 09:08) Fara suparare bre, dar, de obicei "rumegi" ideea inainte s-o postezi. Cum plm sa fie valabila o astfel de formula? Adica un apartament cu doua camere de 12 mp respectiv 16 mp si 2,3 m inaltime, are acelasi necesar de incalzire cu un apartament cu doua camere de 16 mp respectiv 20 mp, si 2,5 m inaltime? Intre un apartament situat la parter sau la ultimul etaj avand pierderi termice semnificativ mai mari si unul aflat la etaj intermediar (vorbim de apartamente cu suprafete identice) evident ca vor fi consumuri sensibil diferite. Ca sa nu mai vorbim de diferentele dintre apartamentele situate in blocuri termoizolate si blocurile nereabiltate termic. Diferente de 10 - 20 % iti pot aparea in functie de orientarea dupa punctele cardinale. Unul orientat preponderent spre Sud va beneficia de un aport solar care duce la un necesar de incalzire cu 10 - 20 % mai mic decat la un apartament cu orientare preponderenta spre Nord (caz in care se considera aportul solar ca fiind zero). Opaina ala ori e un mare papagal ori un mare fitilist... This post has been edited by radian: 18 Jan 2011, 11:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si una si alta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
+1.
Eu nu m-as lua dupa unu' ca Opaina nici juma' de metru. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Personajul n-are nicio treaba cu fenomenul, el doar agita apele. Daca i se pare corect ca unul care are CT se plateasca 5 lei caldura pe spatiile comune... ce sa-l mai intrebi??? Iti dai seama clar care-i sunt interesele.
Sa nu-mi zica mie ca in apartamentul ala s-ar consuma doar de 5 lei gaz in plus, daca nu ar fi situat intr-un condominiu. Sa fim seriosi. Si da, eu am CT de apartament dar e ar fi nedrept sa spun ca suma care imi vine de plata pe spatiul comun, mi-ar acoperi costul gazelor in plus, in conditiile in care as locui la casa.... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:31 |