TAXA RADIO, UN JAF !, LA SCARA NATIONALA CU ACTE IN REGULA
![]() ![]() ![]() |
TAXA RADIO, UN JAF !, LA SCARA NATIONALA CU ACTE IN REGULA
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@denisCT:
Pai o platim deja pe aia. ![]() Vroiam sa va intreb: Daca e valabila chestia cu prescriptia dupa 3 ani si avand in vedere ca pana in Decembrie 2008 nu s-au sinchisit sa imi trimita vreo instiintare de plata, de ce imi calculeaza taxa si pentru 2004, adica cu 4 ani in urma? E ceva ce pierd din vedere? This post has been edited by RainHawk: 27 Jan 2009, 21:52 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-au sunat direct, nu am primit nimic la sediu. Mi-au cerut o adresa de mail, si mi-au trimis acolo dar dupa foarte mult timp. Cica as avea de platit 37RON, firma e din octombrie 2007
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Se da o firma, la care activitatea este suspendata incepand cu luna februarie 2010, datorita "super" conditiilor economice nu mai are nici un ban in cont...(ceva maruntis)
In luna mai suna cineva ca cica vrea bani ..de taxa radio. I se explica situatia si sa astepte ca activitatea firmei este suspendata temporar....neavand de unde sa-i dea bani (pentru anul 2009)...dar persoana cica nu-i pasa, ca ea vrea. Ce ziceti? Sa-i dau? This post has been edited by ipse: 5 May 2010, 19:32 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mai are ceva in patrimoniu firma aia sau mai exista numai pe hartie? In cazul 2, zi-le sa vina sa ia daca au ce.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@ipse: zi-le ca-i astepti descheiat la pantaloni sa le dai.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Eheee, avea sarmana un spatiu comercial, luat pe credit....numai ca, odata cu criza nu mai avea bani de rate si decat sa-l ia banca, l-a cumparat administratorul la un pret bun.
![]() Multumesc pentru raspunsuri. |
--------------------
.........
........
...........
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Deci....
Toti cei care primiti instiintari cu plata taxei radio/tv puteti sa le arunati linistiti la gunoi si asta deorece de aproape 1 an Curte Constitutionala (dupa enspemii de sesizari legate de constitutionalitatea ei) a admis ca este neconstitutionala, deci nu va mai trebui platita de firme. Dealtfel somatiile nici nu mai spun nimic de plata de 2009 final si 2010. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In porimul rand nu e vorba de curtea constitutionala. E vorba de Curtea de Apel Cluj, care prin sentinta 767/2008 a anulat prevederile art. 3 alin. (1) din HG 977/2003 (taxa radioa) si art. 3 alin. (1) din HG 978/2003 (taxa pt televiziune).
Insa art. 3 al. 1 se refereau la taxele platite de microintreprinderi, nu de toate societatile comerciale. Insa treaba a fost reintrodusa prin HG 1020/2009, intr-un format care sa respecte motivatia deciziei curtii de apel Cluj. Deci in acest moment exista text de lege valabil si aplicabil pentru plata taxei de catre firme, in orice forma de organizare ar fi ele. Insa, bob737, daca ai alte informatii, poate faci o trimitere exacta la sentinta a Curtii Constitutionale pe care o invoci, de exemplu un numar de sentinta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 20:14 |