Cat de departe o sa se ajunga ?, Culmile electronicii !
![]() ![]() ![]() |
Cat de departe o sa se ajunga ?, Culmile electronicii !
eminescu0 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
De pret nu zice nimic
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici ceva interesant...mai ales pt cei care au cate 2-3 telefoane pe retele diferite.
PS: Am pus un printscreen pt ca dispozitivul nu are un link direct catre el ![]() Attached thumbnail(s) sim_master.jpg ( Size: 159.99k ) Number of downloads: 99 |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
si pentru cine nu a vazut inca faimosul telefon al lui Mutu (asa se zice), cu display care nu se zgarie din cristale de safir, continand suficienta platina cat sa poti face 20 de verighete si fabricat dintr-un metal de 2 ori mai dur ca Titanul... Vertu : http://www.vertu.com/html/products_page_as...?section=ascent
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
din cite stiu eu cea mai tare camera dintr-ul tel mobil are 5 Mpx (se lanseaza curind in Jap)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cat o costa telefonul ala Vertu. Ca pe site nici un cuvant de pret.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
daciaclub-Mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
6000 de euro...hmm oare sa ne anulam comenzile la Logan?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
desi nu sint chiar minuni ale tehnicii, as dori sa-mi iau doua statii (talky-walky); asa am vazut prin Metro dar ma intrebam daca are cineva si poate sa-mi spuna cit de bune sint sau daca stie cineva un site...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:37 |