Consum instant la ARO 4x4
![]() ![]() ![]() |
Consum instant la ARO 4x4
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Nu pe ARO trebuia sa puna apometre ci pe Oltcit. Acolo valori de consum nu la aro
![]() Foarte tare colegu nostru SLAI ![]() ![]() This post has been edited by vyalli: 29 Jan 2009, 15:54 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
hai ca am gasit unde se monteaza apometrele...
dar inca nu venise instalatorulmas.jpg ( Size: 90.1k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
vyalli |
![]()
|
Bate vantu din fata si se invart mai repede, dupa aceea da un consum de avion
![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Chiar interesant, unii useri (numai eu stiu 2) fac pe userii, aici iar in alte forumuri sunt admini.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 29 Jan 2009, 17:23 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(C@talin @ 29 Jan 2009, 11:05) Cred ca, totusi, mai corect ar fi un closet in stanga si un bideu in dreapta... Iar daca nu te tine buzunarul pentru aceste dotari "full options" tip colac imbracat in piele si evacuare turbo (ca la avioane), merge si o buda din aia turceasca (stand pe vine!). Parerea mea... ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aia merge la berlinele vechi, gaurile sunt "tehnologice" am putea zice. Vezi asfaltul prin podul pedalier, largesti gaura, si gata, solutie de buget.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa nu uitati sa puneti semn cat timp masina e in stationare nu se foloseste closetu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 29 Jan 2009, 17:51) Chiar interesant, unii useri (numai eu stiu 2) fac pe userii, aici iar in alte forumuri sunt admini. ![]() au tot dreptul dar e urata atitudinea: aici se amuza pe tema asta, iar pe aro4x4 incrimineaza daciaclub..., si ignora solutia simpla - il mutau la cafenea si ei... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(b34uen @ 30 Jan 2009, 10:04) au tot dreptul dar e urata atitudinea: aici se amuza pe tema asta, iar pe aro4x4 incrimineaza daciaclub..., si ignora solutia simpla - il mutau la cafenea si ei... De ce sa il mute e prea bestial topicul. Vor sa isi faca reclama sa cumpere lumea ARO cu WC inclus ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
C@talin |
![]()
|
eu vreau asa ceva pe plafon la cat poate ajunge costu ei ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
CUMPAR DACIE CU PORTBAGAJ IN STARE CAT MAI BUNA, FARA RUGINA, PRETABILA LA INSTALAREA UNEI PISCINE IN EL. PREFER UNA CU APOMETRE DEJA MONTATE, CU VERIFICARE METROLOGICA MACAR PANA IN 2010. DACA ARE SI SUSPENSII BUNE, SA NU FACA VALURI IN TIMPUL MERSULUI, E EXCELENT. VA ROG SA MA CONTACTATI PE FORUMUL ARO.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vyalli |
![]()
|
Mamaaaaa nu mai pune odata arou ala poze cu apometrele alea. cred ca inregistreaza atat de bine incat crede ca o sa ii furam ideea sa ne punem si noi pe Dacie
![]() ![]() Pozeeeeeeee ![]() P.S. Voi nu ati facut niciodata mici cocarteli pe masinile voastre....asa sa ne amintim de vremurile bune ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
b34uen |
![]()
|
chiar sa punem apometre... ar fi prea mult
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma mir ca nici unuia dintre cei care afirma sus si tare ca "Loganul consuma mult, dom'le" nu i-a venit pana acum o asemenea idee.
Cat despre cei de pe ARO club... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(b34uen @ 30 Jan 2009, 15:36) Nici chiar asa ![]() QUOTE(Illusi0n @ 30 Jan 2009, 15:43) Ma mir ca nici unuia dintre cei care afirma sus si tare ca "Loganul consuma mult, dom'le" nu i-a venit pana acum o asemenea idee. Cat despre cei de pe ARO club... Cei cu logan sunt resemnati ca le consuma cat le consuma si au CB. Ar fi culmea sa isi puna apometre cei cu loganu si la sf de luna sa faca comparatie cat a consumat apometru si cat arata CB si sa apara diferenta sa se duca la service =))))))))) |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
b34uen |
![]()
|
si becuri economice in plafoniera
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
vyalli |
![]()
|
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE sa postat la cafenea la Dacia forum si rad aia acolo de el si din aceasta cauza as propune ca acest topic sa fie sters sau sa nu mai poata fi vazut de vizitatori ca rad de noi si duce la o reputatie proasta a forumulu QUOTE Ref. la cei ce nu mai pot de ris in ceea ce priveste ARO si mai ales aceeia care vin de pe forumul Dacia le transmit zicala: "RIDE CIOB DE OALA SPARTA" QUOTE Lasa ca scot baietii pe acolo niste perle,de te doare mintea.mai ales ca pe acolo nu gasesti mai mult de 1/3 cu varsta de 18 ani sau mai mult ..si culmea toti sunt soferi cu experienta.. Hooo oooohhoo PS-Mai este unul pe acolo care intreaba, si a iscat discutii serioase:,,Condusul serpuit, dauneaza masinii?" Hooo oooohhoo Hooo oooohhoo Ce pretentii sa ai de la unii care joaca ,,FAZAN" pe forum... Hooo oooohhoo Scuze pt off-topic... QUOTE S-au gandit sa faca bascalie aia care se duc cu cartea de service in mana la 15.000km si asteapta 2 ore la o cafea sa ii dea masina inapoi. Putin apa la moara nu strica.. Uitati mai baieti ce zic baietii astia de dc ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vyalli |
![]()
|
Ironick cred ca jumatate de site s-a mutat pe Aro si asteapta cu sufletul la gura(cu popcornu caldut cola de 1 litru langa ei) sa apara odata pozele si citirea dupa o luna a apometrelor.
Oare ce se face la sfarsit de luna? preda la administrator consumu din baie bucatarie si aro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
IRONICK |
![]()
|
Eu de cand am deschis topicul asta nu am mai citit sa fiu up2date. Mai devreme mi-am adus aminte ... si am citit pe sarite.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ai pierdut nimic
![]() |
--------------------
|
vyalli |
![]()
|
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Lasati oamenii in pace - ca avem si noi falitii nostri, cum ii au ei pe ai lor.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(vyalli @ 30 Jan 2009, 16:49) Nici chiar asa ![]() Cei cu logan sunt resemnati ca le consuma cat le consuma si au CB. Ar fi culmea sa isi puna apometre cei cu loganu si la sf de luna sa faca comparatie cat a consumat apometru si cat arata CB si sa apara diferenta sa se duca la service =))))))))) computer de bord vreau sami pun eu in baie ,mia dat ideea marty ,eu zic ca o sa indice super bine ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vyalli |
![]()
|
QUOTE(os @ 30 Jan 2009, 17:04) Da dar ai lor au intrecut pe toata lumea ![]() QUOTE(C@talin @ 30 Jan 2009, 17:07) computer de bord vreau sami pun eu in baie ,mia dat ideea marty ,eu zic ca o sa indice super bine ![]() ![]() Curios cum o fi cu consumul de apa instant ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
C@talin |
![]()
|
pai o sa fie in functie de deschiderea robinetului,cred ca no sal mai deschid la maxim deacuma ca ,dracu ma sperii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b34uen |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:18 |