Zgomot Volan?!, Sau pe undeva pe langa volan
![]() ![]() ![]() |
Zgomot Volan?!, Sau pe undeva pe langa volan
Virusake |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Te duci la un magazin (sanitare?) si cumperi cheder de usa, o banda de cauciuc in forma literei B, un metru iti ajunge.
O desfaci in doua si o lipesti(autoadeziva) pe capacele alea din jurul volanului. Gandesti putin, studiaza unde se atinge. Spor la treaba. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Virusake |
![]()
|
Poti sa fii un pic mai explicit? Volanul se freaca de capacele alea 2? Daca se freaca, de ce se aude si la gropi cand practic volanul ramane drept...?
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
La mine nu atinge volanul, plasticele atingeau de bord(mai exact, capacul de sus), dealtfel indiferent cine face zgomotul, e bine sa faci ce ti-am spus, in timp ai sa ai zgomot si de la capace.
This post has been edited by logan1.5dci: 18 Aug 2008, 22:01 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Virusake |
![]()
|
Ciudat, dar astazi a disparut zgomotul, m-am uitat prin jurul volanului si nu pare sa frece nimic. Daca reapare, ce as putea verifica pentru a vedea daca freaca sau daca s-a desprins ceva?
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Unui coleg i-am strans cu o surubelnita torx capacul inferior si s-a rezolvat. (omu' credea ca se misca parbrizul
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Capacul inferior se strange de capacul superior, de fapt se strang intre ele.
Nu stiu daca se intelege, intre cele doua capace exista doua suruburi care le strang(apropie), dealtfel singurele suruburi din zona aia, ca altele nu sunt pe cele doua capace. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Virusake |
![]()
|
In dimineata asta a reaparut zgomotul pentru cateva secunde dupa care a disparut iarasi. O sa incerc sa strang suruburile alea, sa vedem ce se intampla. Oricum, mai am un pic de uns si de strans suruburi pentru ca mai sunt cateva zgomote prin masina pe care le-am gasit pe alte topicuri pe forum...
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
driver2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 August 08 ![]() |
uite-te acolo unde intra axul volanului in podea. ai o legatura cardanica cu 2 suruburi. sa nu fie slabit vreun surub ceva.
|
--------------------
Logan
Preferance 1,6 MPI
2004
|
|
C0NTELE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 January 08 From: Galati ![]() |
Am avut si eu zgomotul asta. Cand am facut prima revizie, baietii de la service au strans carcasa din plastic din jurul volanului. Plasticul in forma de "tub" al carcasei, pe unde intra suruburile de prindere este foarte aproape (dupa strangerea completa) de un disc din plastic care e atasat de axul volanului in partea superioara. La rotirea volanului discul atinge foarte putin marginea prost finisata a "tubului" prin care intra surubul de prindere. Solutia la masina mea a fost sa finisez cu o pila "tubul" exact in zona unde se atingea.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
2007/Laureate
- XX-XX-XXX Am zis.
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Oameni buni,
Am nevoie de o lamurire. Cind masina e oprita si misc foarte fin stinga-dreapta cu doua degete de volan se aude un zgomot (undeva sub airbag) aidoma unui joc de shaiba sub surub[B] si nu pot sa imi dau seama de unde provine. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(adisan @ 26 Jan 2009, 02:24) Oameni buni, Am nevoie de o lamurire. Cind masina e oprita si misc foarte fin stinga-dreapta cu doua degete de volan se aude un zgomot (undeva sub airbag) aidoma unui joc de shaiba sub surub[B] si nu pot sa imi dau seama de unde provine. subscriu la problema de mai sus, cu precizarea ca zgomotul se aude si in mers cand faci stanga-dreapta usor de volan. mie mi se pare ca vine de undeva din bord, ca si cum ar fi ceva in spatele volanului sau a ceasurilor de bord. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:43 |