DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ti-a venit mintea la cap ?, test

Marty
post 26 Jan 2009, 15:25
Post #61

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Ba, io le-am gresit d-al dracu' pe toate si mi-a dat c-am 120 de ani. Pictoras, ti-ai murat creieru-n alcool, pramatie, acu' nu mai stii nici tabla-n multirii, iti zice femeia cum se face inmultirea. tongue.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 26 Jan 2009, 15:28
Post #62

Membru autentic

Las' ca-i dau io ei inmultire daca asta-i lipsea. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
nairam
post 28 Jan 2009, 11:50
Post #63

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

mie mi-a aratat 32 problema este ca nu mai tin minte exact cati ani am ..... Ptiuuuuu firar sa fie iete ca trebe sa fac si o scadere .... ia sa vedem .... Deci sunt nascut in Octombrie 1974 (ma mir ca imi mai aduc aminte) si acum sunte in Ianuarie 2009.... (tin minte ca am trecut in 2009 pentru ca de revelion au fost soacrii, in special soacra-mea la noi ...... O sa tin minte toata viata revelionul asta ....) deci rezulta ca am ..... Hmmmmm greu .... stati asa sa deschid calculatorul ... sa vad deci 2009 - 1974= 34 de ani si 3 luni .....iar asta mi-a dat 32.... Uraaaa mi-a iesit ca sunt mai tanar ... Da calculu asta facut de robotu asta stie ca fumez 2 pachete pe zi? Stie ca am vandut solniza? stie ca mai si beau cate un paharel seara inainte de masa ..... masa la care servesc si cate o ceva de porc? Io cred ca stie pentru ca mi se asculta telefoanele .... Credeti ca robotu asta asculta si el telefoanele?

This post has been edited by nairam: 28 Jan 2009, 11:51

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 10:51
Forum Renault