Ti-a venit mintea la cap ?, test
![]() ![]() ![]() |
Ti-a venit mintea la cap ?, test
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Las' ca-i dau io ei inmultire daca asta-i lipsea.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-a aratat 32 problema este ca nu mai tin minte exact cati ani am ..... Ptiuuuuu firar sa fie iete ca trebe sa fac si o scadere .... ia sa vedem .... Deci sunt nascut in Octombrie 1974 (ma mir ca imi mai aduc aminte) si acum sunte in Ianuarie 2009.... (tin minte ca am trecut in 2009 pentru ca de revelion au fost soacrii, in special soacra-mea la noi ...... O sa tin minte toata viata revelionul asta ....) deci rezulta ca am ..... Hmmmmm greu .... stati asa sa deschid calculatorul ... sa vad deci 2009 - 1974= 34 de ani si 3 luni .....iar asta mi-a dat 32.... Uraaaa mi-a iesit ca sunt mai tanar ... Da calculu asta facut de robotu asta stie ca fumez 2 pachete pe zi? Stie ca am vandut solniza? stie ca mai si beau cate un paharel seara inainte de masa ..... masa la care servesc si cate o ceva de porc? Io cred ca stie pentru ca mi se asculta telefoanele .... Credeti ca robotu asta asculta si el telefoanele?
This post has been edited by nairam: 28 Jan 2009, 11:51 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 10:51 |