Muzica la volan
![]() ![]() ![]() |
Muzica la volan
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
mie unu mi s-a intamplat faza asta! dar nu mai ascultati muzica deloc sa vezi ce linistiti mergeti:D:D
|
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Da, când îl aud la radio în perioada de crăciun pe fuego - merg șerpuit, nu mai răspund la comenzi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
prefer sa ascult muzica la boxe, nu cred ca s-ar auzi bine la volan.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io nici nu am radio in masina, deci nu am treaba, prefer sa ascult motorul
![]() This post has been edited by kog: 19 Jan 2009, 15:10 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Radio: never-ever-ever. din trei motive.
1. e plin de emisiuni sforaitoare, fara cap si coada. care jeneaza, ca oricum nu sunt atent la ce prostii debiteaza a,b sau c 2. Muzica are sanse mari sa nu-mi placa. 3. daca e post cu muzica pe gustul meu (europa FM) melodiile se repeta la aceleasi ore ale zilei. (am stat cateva luni acasa doar cu un radio, si stiam deja secventa la melodii) Si am testat si eu efectul muzicii. Hard-rock: Pe AC/DC cautam loc de depasire pe o banda, sens unic. ![]() Blues: "Da' care-i graba..." pe asta: Dar la mine intotdeauna muzica a fost factor care influenta viteza de deplasare. Intotdeauna incercam sa gasesc un ritm pe care sa calc si care sa fie in sync cu melodia. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Lostboy |
![]()
|
la relanti ce asculți?
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Lostboy |
![]()
|
mă gândeam că poate
dar dacă tu zici.... LE Dacă snoop dogg a luat-o de la altcineva (cover) ...n-am nici cea mai vagă idee.. This post has been edited by Lostboy: 19 Jan 2009, 15:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
Tre' sa recunosc ca melodia lu' Maricica e f potrivita pentru' statul pe loc... ca io n-am prea gasit ritmu'.
Da, e melodia lui Snoopy. Tre' sa recunosti, ca melodia unui negru, cantata de un alb, pe ritm de country, care se aude dintr-o Dacie are o mica nuanta de "je-ne-sais-quoi". Si ca sa raman on-topic, ultima melodie pe care mi s-o lipit dreptu' de podea o fost Nickelback - Rockstar |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In general nu ma dau in vant dupa radio decat dimineata sau daca printr-o mare minune a inghetat cd-playerul in timpul noptii (o singura data am patit-o, dar si-a revenit rapid). In rest house, trance...ma relaxeaza. Daca vreau sa o calc opresc muzica sau dau mai incet (imi place mai mult sa aud motorul in situatiile de genul asta).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu aveam propriile compilatii, le numeam "Drive". Cred ca ajunsesem cu numerotarea la sase. Acum nu ma mai chinui, sigur gasesc ceva pe un post de radio. Daca nu prind radio sau nu gasesc nimic sa-mi placa mai am si vreo 10 CD-uri ratacite prin masina
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu cu cat tin muzica mai tare cu atat merg mai incet .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Ascultati asta
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
La drumuri lungi muzica de club cu basul la maxim, dimineata Morning Zu iar la plimbarile prin oras le iau pe toate la rand si frec rdc de in 20 min am terminat un mp3
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 19 Jan 2009, 16:46) Eu aveam propriile compilatii, le numeam "Drive". Cred ca ajunsesem cu numerotarea la sase. Acum nu ma mai chinui, sigur gasesc ceva pe un post de radio. Daca nu prind radio sau nu gasesc nimic sa-mi placa mai am si vreo 10 CD-uri ratacite prin masina Culmea... Si ale mele tot Drive se numeau ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Gutza e maestru
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bai , ne lesi cu avortonul ala......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
shhhhh canta gutza pe ritm de vibe fm
![]() This post has been edited by C@talin: 19 Jan 2009, 22:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() This post has been edited by koldun: 20 Jan 2009, 01:32 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
This post has been edited by ArtVandelay: 19 Jan 2009, 23:17 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Allah akhbar,mai e cineva in ziua de azi care asculta billy idol...dope,se pare ca mai exista speranta!
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
De obicei la drumuri lungi am un cd cu jive bunny&the mastermixers si chuck berry. Oricum in general oldies-uri.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si eu voiam sa "il spun" pe Billy Idol cu Speed, dar vad ca mi-a luat-o cineva inainte .
Adaug : |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Mihay_88 |
![]()
|
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
in oras mafia/parazitii/M&g si ceva hip-hop & RnB strain
la drumuri lungi..ceva de genu enigma sau Budha bar..ma linistesc si conduc mai relaxat. |
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:48 |