STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
rhadoo81 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|||
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
eleronul este din targ din vitan
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Proprietarul masinii aleia este membru...Sigur a postat pe aici pe undeva, sunt poze cu masina...etc
Da nu inteleg treaba cu 1 singur stop ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
un stop transparent, si unul gazat
![]() poate facea doar o proba... |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
proba? la ce?
sa vada in care parte se vede mai bine cand apesi pe frana? adica - daca este lovit in stanga sa in dreapta? |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Le-o fi avut omu pe amandoua dar l-o fi dat gata pe ala din dreapta si l-a pus pe cel original . Si acum asteapta sa se dea gata si asta din stanga
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Eu am tot intrebat oameni care lucreaza in domeniul maselor plastice daca se poate face asa ceva. Zice lumea ca trebuie o matrita speciala care e foarte greu de facut din cauza compartimentarii interioare. Ma bate gandul sa ma apuc de un "bisnis", dar nu stiu cat de bine s-ar vinde, si cat va iesi costul maponerei si al materialelor incat sa fie rentabil si ca pret de vanzare.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
intai a fost un exercitiu...si dup-aia a ramas asa...
...peste vreo luna ma plictisesc si le dau jos...nu e o solutie permanenta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
In sfirsit inca o serie de stopuri transparente. Detalii pe www.4tuning.ro
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
tazzz |
![]()
|
Unde?...Acolo unde erau si farurile?...Is aceleasi stopuri!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
unde?
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
Fan_Logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Misto stopurile,dar parerea mea e ca se vedeau si cu portbagajul inchis.Sau de fapt trebuia sa se vada si altceva?frumoase si cred ca scumpe,bafta.
PS: noroc ca ti-a batut blitul in numarul de inmatriculare,ca altfel trebuia sa investesti iar in portbagaj....pt niste stopuri amarate ![]() This post has been edited by tedy: 2 Apr 2006, 20:47 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
este de la 4tuning show poza, nu este masina lui fan logan
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Am fost si eu la 4Tuning day. M-am imbolnavit incurabil. Stopurile transparente si Angel Eyes de Logan. O sa pun si cateva poze mai semnificative, ca am facut peste 100. Preturi oficiale. Stopuri clare: 750 RON cu tot cu TVA. Angel Eyes 800 RON cu TVA. Frumos lucrate loganurile de la standul ADV.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
fuse si baiatu la show SUPER TARE!
This post has been edited by edyus: 2 Apr 2006, 22:21 Attached thumbnail(s) stop.jpg ( Size: 71.27k ) Number of downloads: 117 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Revin cu poze.
Attached thumbnail(s) IMG_0022.JPG ( Size: 804.46k ) Number of downloads: 100 IMG_0023.JPG ( Size: 962.03k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
rhadoo81 |
![]()
|
Si niste stopuri clare .......
Attached thumbnail(s) IMG_0029.JPG ( Size: 980.11k ) Number of downloads: 78 IMG_0036.JPG ( Size: 884.77k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce ca este o copie dupa BMW, mai este si prost lucrata... este vorba despre asa zisele Angel-Eyes-uri de logan... arata oribil pe un far asa patratos... bmw urile au faruri alungite, este alta treaba acolo.
cine a facut aceasta uritenie nu are nici un pic de simt al designului, vrea doar sa fraiereasca prostimea... sa facem un calcul: 750 roni stopuri+800 roni perechea de faruri= 1550 roni cu banii astia iti poti face multe alte chestii ca sa poti spune ca ti-ai modificat masina cu adevarat. Sunt niste kitsch-uri indiscutabil... la banii astia iti faci suspensiile, de exemplu, mai pui banii de la un kit exterior de fibra, iti iei niste roti faine, si nu-ti mai trebuie nici un fel de fibra. tare mila imi e de cei care au reusit sa cumpere asa ceva |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Sincer, nu sunt lucrate extraordinar. Dar nu poti sa spui ca sunt kitch. Aici e pur si simplu vorba de gusturile fiecaruia. Concluzia este ca cine are bani si vrea sa isi puna, bravo lui. Cine nu, sa nu isi puna.
Iar cu 1550 RON ce poti sa cumperi asa mult la Logan? O janta de 16'' costa cam 3-500 RON, un cauciuc pentru o astfel de janta e cam 5-600 RON. Deci cu 1550 de lei poti sa iti iei maxim 2 roti frumoase dar nu cele mai ca lumea. This post has been edited by klaus: 4 Apr 2006, 07:53 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Design are dreptate, cu banii aia adik 15 meleoane imi cumpar jenti de magneziu ! Jentile normale de Logan nu dalea super smechere sau alte chestii mai folositoare decat niste triple care arata cam nasol mie unul nu-mi plac
![]() In rest sa vedem ce mai apare poate ne bagam lcd in oglinzile retrovizoare ![]() ![]() Salutare! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
marloW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 9 February 06 ![]() |
exagerat de scumpe...si daca farurile arata acceptabil stopurile mi se par oribile...de 2 lei...nu stiu de ce nu au incercat sa inlocuiasca luciul ala cu ceva fumuriu...cred ca ar arata altfel pe un fond mai inchis...
de banii aia mai bine imi pun un spoiler cu toate ca il sparg in prima groapa decat "stoapele" alea spor la facut sorcova din lighean! ![]() |
--------------------
dacia
logan
- ph96gel Daca n-am...N-am!!!
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Da' unde scrie ca trebuie sa le iei impreuna ? Nu ati vazut poze aici pe forum cu oameni care au montat un stop normal si unul d-asta tunarit ?
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E adevarat ca farurile alea fara pleoape nu prea merg. Farurile de Logan sunt cam patratoase si de aia le trebuie pleoape (pentru angel eyes) sa le dea un aspect mai lunguiet.
This post has been edited by mafiosso_LODAN: 4 Apr 2006, 22:49 |
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Asta e adevarat ca fara pleoape nu arata bine. Dar cu pleoapele montate mie mi se par adevarate. Sper sa am posibilitatea sa imi pun pe masina niste angel eyes-uri din astea.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
cel cu pleoapele rosii sunt marfa !!! vin bine pe masina dar oricum sunt prea scumpe pentru mine!!! daca nu avea pleoapa aia era urat adica avea o portiune moarta cam mare cu scopul pentru a face farul alungit eu zic ca trebuia incercat sa faca un cerc mai mare si unu mai mic in interiorul farului poate dadea alt efect !!! daca as avea bani mi-as lua si stopuri si faruri dupa ce as face multe alte lucriri mai importante cum ar fi arcuri amortizoare.......... am mai vazut la salon un logan cu stopuri si faruri "smechere" si era incaltat cu cauciucuri montana!!!! cea ce mi se pare ca pute treaba adica cred ca masina aia a fost pusa acolo doar pentru a avea suport la faruri si stopuri
bafta |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 14 Oct 2005, 13:19) 7 mil fata TVA si sunt exagerat de scumpe .... tinand cont ca niste triple clare pt alfa 159 is 78 para ! cei care fac pt logan sunt singurii ... si detin monopol !!! deci parerea mea ... is f scumpe !!! scuzatima daca fresex cu ceva !!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:16 |