STOPURI TRANSPARENTE
![]() ![]() ![]() |
STOPURI TRANSPARENTE
alexgame |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|||
costyn955 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 May 07 ![]() |
au aparut si cu fundal negru, dar in acelasi timp au aparut unele chiar super. care pot fi numite "cu led-uri". sunt la fel ca ultimele aparute cele cu semnalizare rotunda si stop frana in forma trapezoidala dar sunt facute numai cu led-uri atat semnalizarea cat si stopul frana. nu am vazut decat intr-un singur magazin pana acum ...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006. Preference
- AG -- KTA [COLOR=red]Toti oamenii sunt trecatori..... dar nu toti trecatorii sunt oameni...[[/COLOR]
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai zi magazinul unde le-ai vazut si cat costa
|
--------------------
DACIA
LOGAN MCV::::
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Nu stiam ca au aparut altele
![]() |
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce va ajuta stopurile astea diferite fata de cele de fabrica?
Chiar daca le schimbati cu unele mai "frumoase" tot nu o sa beneficiati de "frumusetea" lor pentru ca nu o sa le vedeti decat atunci cand va dati jos din masina. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Le vad altii...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alexgame |
![]()
|
Pai daca e asa cum zici de ce am mai face orice modificare la exterior?Mie unul imi plac.Parerea mea.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
da... eu unul am ramas ca la exterior nu fac modificari decat daca imbunatatesc performantele masinii nu look-ul sau nu costa exagerat
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Le-am pus is eu pe astea.Sunt cele fumurii. O sa pun poze cu ele si aprinse.Se vad foatre misto( da impresia ca au leduri).
Pana o sa apara ceva mai misto o sa le tin pe astea. Attached thumbnail(s) Image157.jpg ( Size: 210.16k ) Number of downloads: 910 Image158.jpg ( Size: 324.32k ) Number of downloads: 977 |
--------------------
DACIA
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
alexgame |
![]()
|
Asa sunt si ale mele.Sincer sunt mai frumoase decat cele cu leduri.Cel putin asa imi par mie.Si sunt si mai ieftine:D
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
alexgame |
![]()
|
Eu am dat pe ele 380 de lei de la un magazin de piese auto din Galati.Undeva in "Parcare la popescu" pt cei ce stiu unde vine.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
SCORPION21 |
![]()
|
Eu am dat 4.500 .Se vad mai bine de cat cele cu leduri.O sa fac filmulet sau poze si cu ele aprinse noaptea.
|
--------------------
DACIA
1.5 DCI (75 Cp euro4)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu n-as fi asa de sigur... desi nici unul din modele nu-mi place, iau apararea celor cu leduri din punctul de vedere al vizibilitatii. Putina documentare in ceea ce priveste tehnologia LED te-ar scoate din ceata la faza asta.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
alexgame |
![]()
|
Are dreptate dsign ledurile se vad mai bine decat becurile.Dar se vad destul de bine si stopurile noastre.Oricum eu am impresia ca la cele cu leduri doar cerculetul acela care se aprinde odata cu farurile este din leduri.Restul tot becuri sunt,nu?Sau ma insel.Aseara am vazut unu cu leduri si asha parea...bine erau si aburite rau stopurile.Am vazut aici un Logan cu stopuri clare fara leduri si erau aburite stopurile.A mai patit cineva?Ca eu pana acum nu.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai dreptate, pozitia e cu leduri si doar ea... de aia nu-mi plac
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
emanuelruta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 September 13 ![]() |
am intrebat la RAR daca imi.pot omologa stopurile clare si uitati raspunsul:
Modificarea/inlocuirea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa se accepta numai cu elemente care poarta marcaj de omologare specific si daca verificarea efectuata evidentiaza faptul ca noile dispozitive isi indeplinesc rolul functional. In cazul in care componentele sunt destinate montajului ulterior fabricatiei (retrofit), echiparea vehiculului trebuie realizata in cadrul atelierelor autorizate pt modificari constructive. In acest caz se va solicita declaratia de conformitate in care se vor enumera elementele montate, specificandu-se dupa caz, nr. de omologare CE/ECE ONU ale acestor produse. |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
stopurile mele model "fara led, fumuriu) au pe ele certificarea europeana E11. am trecut doua itp-uri cu ele fara "atentii"
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
O poza cu ele nu ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
sunt cele prezentate cateva posturi mai sus. Nu ai nevoie sa omoleghezi ceva deja omologat. certificarea europeana este suficienta si pentru noi. Am facut intre timp si al treilea ITP, tot fara probleme, la un alt service. acel "E11" este omologarea. scrie pe lateralul stopului, in relief.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
razvanamza nu mai fi asa de sigur pe treaba cu omologarea..
ia monteaza`ti tu un carlig de remorcare,bullbar,folie pe geamuri sau alte nebuneli si sa te opreasca militia si rar`ul si sa le arati tu o hartie stampilata ca ele sunt omologate dar nu sunt trecute in carte si talon sa vezi cum ramai tu fara talon si o amenda babana *omologarea NU tine loc si de legalitate si sa`ti dau un ex: foliile sunt autorizate RAR dar nu sunt agreate de militie.. si poate te intrebi ce inseamna asta.. eu ca si producator ca sa bag un produs pe piata trebuie ca acel produs sa fie in niste parametri iar acceptul ti`l da rar`ul (carlig remorcare,piese masini,bullbar,girofaruri,folii etc) ca acel produs corespunde tehnic dar unele dintre ele (chiar daca sunt aprobate de rar) nu sunt agreate de militie p.s: cand am cumparat masina avea la acele stropitoare de parbriz niste luminite albastre si am fost oprit de militieni... le dai jos sau iti luam talonu` ? le dau jos sheriffule ce sa fac |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:24 |