Un nou model de roata, Ce am primit azi pe email
![]() ![]() ![]() |
Un nou model de roata, Ce am primit azi pe email
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Am mai vazut acest model pe acelasi principiu la emisiunea garantat 100% de pe TVR. Era unul inventator de noi de la tara care printre alte ghidusii inlocuise spitele rotii de la bicileta plodului cu pinze de "bomfaier" si mergea de rupea pe teren denivelat. Sa fi vazut taranul nostru site-ul michelin acum 2 sau poate trei ani cind am vazut eu emisiunea???
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ceva imi spune ca s-a intamplat invers
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 05:58 |