Cum se demonteaza bendix-ul de la electromotor?
![]() ![]() ![]() |
Cum se demonteaza bendix-ul de la electromotor?
madarfacar |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 24 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
e cam complexa treaba...
si eu am incercat si n-am facut decat sa botesc capu care intre in bucsa... mi se pare ca-ti trebuie o presa mai bine mergi l un electrician. sau l dezmembrari si cauti un electromotor. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
se scoate usor si simplu se bate acea bucsa spre interior spre bendix in sensul sagetii
apoi sub acea bucsa se afla un inel de sirma de otel , se scoate acel inel apoi bucsa si bendixul la montare se procedeaza invers , uu am scos bucsa batind cu ciocanul intr-un patent dar patentul sa nu fie strins pe ax , falcile patentului trebuie sa se opreasca pe acea bucsa bineinteles ca se demonteaza electromotorul Attached thumbnail(s) alinierea_furcii.jpg ( Size: 296.03k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
si se pune bendix master sport care e ieftin si foarte bun. Pe bune, am ramas uimit de el.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
madarfacar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 24 January 09 ![]() |
multumesc ptr explicatii...am reusit
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:16 |