Frana de 5 stele a daciei, Luat problema in mainile proprii...
![]() ![]() ![]() |
Frana de 5 stele a daciei, Luat problema in mainile proprii...
Minel |
![]()
|
||
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|||
ionut26_valentin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 January 09 ![]() |
QUOTE salut....desigur,am si eu probleme cu frana.4 conducte icp....dupa ce fac o aerisire toate bune si frumoase,pedala tine sus,masina se opreste usor,dar dupa o zi....gata...pedala se inmoaietre sa fac 2 pedale ca sa prinda bine frana.am schimbat furtunul de la limitator la repartitor....mi s-a parut k era putin crapat dar nu pierdeam lichid,cand am desfacut repartitorul(cel de pe punte) in surubul de repartitie am gasit cauciuc,o bucata mica care obtura circuitul spre una dintre rotiile spate,cred k dreapta spate....am curatat dar tot nu am frane bune....tot mi se face aer pe spate.acum intrebarea:este oare posibil sa am una din conducte care merge spre spate infundata cu ceva impuritati?salut 28 Jan 2009, 13:22: aaaa...la aerisirea prin cadere,lichid curge la toate rotiile,cat de mult nu stiu,k nu stiu cu ce debit trebuie sa curga,dar lichid curgea si inainte de a descoperii acel "dopacel" de cauciuc din repartitor. Pe undeva iti intra aer,pe la garnituri ,verifica garniturile de la cilindrii receptori de pe spate. This post has been edited by ionut26_valentin: 28 Jan 2009, 15:23 |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
adrian_uzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 June 08 ![]() |
Simptomele astea le-am avut/posibil inca sa le am. De mult ma chinui sa le fac. Aceleasi lucru, numai ca mie in cateva ore mi se duceau nu a doua zi. La ITP cand am fost, am facut aerisire la toate rotile, am intrat la ITP, mi-au iesot bine franele si imediat ce am iesit din incita s-au si dus...
Pompa care am bagat-o acum nu e noua, e din obor. E de auto-nova si se comporta bine... am frane (momentan). Cat despre faza cu aruncat-u lichidului inapoi in vas cred ca era de la o conducta obturata (la mine). Eu pe scaunesele din pompa am pus niste adaosuri de plastic (dopuri pet) ca un fel de garnituri si una din ele de la conducta fata dreapta era infundata. Acum merge franele, chiar bine, desi prima pedala e mai moale si a doua tare si frana 100%. |
--------------------
dacia
1310
1998
|
|
Dauu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 June 07 ![]() |
la mine cilindri de pe spate is noi amandoi....dar fiind o piesa romaneasca este posibil sa se fi dus garniturile,dar atunci nu as pierde si lichid?
|
--------------------
dacia
berlina
1999.L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:24 |