Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu merge unul de laptop? Am vreo doua prin casa, ce inseamna HDD pentru Xbox?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mda, am mai "gugalit" intre timp, am vazut ce harduri merg, cred ca am unul prin casa da' e bagat intr-un sistem, ma uit azi sa vad, daca se potriveste il scot.
Am gasit si ca merge si un stick dar nu mai mare de 32. La banii astia ar merge de distractie, dr ca din ce am vazut kinecturile-s cam scumpe. Merita unul la SH? Doar senzorul adica? In principiu se poate strica ceva la el? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Xbox fără kinect e ca sexul fara partener(ă).
Eu am luat cu hdd de 500 pe care nu l-am montat din motive de ... lipsa motive, până acum. Ca să meargă jocul, tre' să bagi cd-ul, deci hdd trebuie doar dacă te bagi la xbox live si descarci de acolo. This post has been edited by cdadan: 2 May 2016, 09:34 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() @Garett Intai ti-as propune sa imprumuti o consola si sa vezi daca esti compatibil cu controlerul.Multi au console la vanzare din cauza ca nu s-au obisnuit cu controlerul.E foarte dificil, mai ales de la o varsta sa treci de la soarec si tastatura la controler.Cat despre hdd, cu cat mai mare cu atat mai bine, jocurile ocupa spatiu destul pe el. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma rog, eu vorbesc de jocuri pentru copii de 3 ani. Probabil jocurile pentru copii de +40 ani se instaleaza cum zici tu.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo de gadgeturi, mi-am luat un cubuleț Sony pentru ascultat muzică pe terasă în curte
![]() ![]() Se aude neașteptat de bine pentru cât e de mititel, recomand ![]() This post has been edited by Markos: 2 May 2016, 17:16 Attached thumbnail(s) 20160502_160402.jpg ( Size: 3.96mb ) Number of downloads: 300 20160502_160414.jpg ( Size: 4.49mb ) Number of downloads: 303 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(l@u @ 2 May 2016, 10:49) @Garett Intai ti-as propune sa imprumuti o consola si sa vezi daca esti compatibil cu controlerul.Multi au console la vanzare din cauza ca nu s-au obisnuit cu controlerul.E foarte dificil, mai ales de la o varsta sa treci de la soarec si tastatura la controler. confirmez ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Rampage |
![]()
|
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
Pentru console exista kit care emuleaza tastatura si mouse, daca sunt chiar asa de neadaptabili oamenii.
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|
l@u |
![]()
|
Am io d'aia, dar a decedat.Oricum controlerul este cel mai bun, spun deoarece am jucat cu toate si controlerul a luat locul 1, dupa ce te obisnuiesti cu el nu iti mai trebuie soarec si tastatura in veci.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Apropo de kinect, ai mei copii nu îl mai folosesc de mai bine de 1 an.
Ma gândeam sa le iau Xbox one fără kinect. This post has been edited by ady77: 2 May 2016, 20:34 |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Multe ore!
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Da' kinectul de la 360 nu merge la one?
Cred că-i mai simplu să aduci acasă niște jocuri noi, decât să schimbi xboxul cu totul. This post has been edited by cdadan: 2 May 2016, 22:27 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 May 2016, 17:16) Apropo de gadgeturi, mi-am luat un cubuleț Sony pentru ascultat muzică pe terasă în curte ![]() ![]() Se aude neașteptat de bine pentru cât e de mititel, recomand ![]() grecule ai cam luat plasa ![]() si se aude foarte tare si clar , cu bas cu tot ce vrei ![]() This post has been edited by bygy007: 2 May 2016, 23:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O daa, sigur e 80 de lei. La metrou.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Cică vapoarele mari sunt super stabile.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 May 2016, 00:30) A incercat si el sa epateze, a dat un copy-paste, dar nu prea a inteles despre ce e vorba ![]() 80 de lei era reducerea, nu pretul... http://www.altex.ro/boxa-portabila-beats-p...by-dr-dre-negru This post has been edited by paul_p: 3 May 2016, 00:16 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
El se referea c-a luat-o de pe Aliexpress.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau ... poate nu. link
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Se gasesc si Iphone-uri la 100 de lei si chiar seamana un pic cu originalul.
Sau super hard disk-uri externe: [attachmentid=1628032148] This post has been edited by paul_p: 3 May 2016, 00:39 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cât îs de reale nu stiu, dar tu ai pus link de la 2.0, poate astea is prima versiune și or avea ceva reducere...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 3 May 2016, 01:25) N-as lua nici macar scobitori de pe saitu' ala.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
Ti ciuda ca ai luat "teapa"
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 3 May 2016, 00:19) grecule ai cam luat plasa ![]() si se aude foarte tare si clar , cu bas cu tot ce vrei ![]() Io am luat asa ceva la 20 de euro. Super decent, cred ca are unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/pret. Noah, numele/brand-ul e putin "fishy"... ![]() Aaa... si are si radio FM, plus alte functii. This post has been edited by RZV: 3 May 2016, 13:56 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:40 |