Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre io te arat la sclave dar daca or fi nemultumite nu te spala toata Bega( acu Bega nu e Amazonu`
![]() Numai io stiu cat de greu le-am convins ca e mai moale special ca sa nu doara ![]() 5 Feb 2011, 00:32: Hop si `aciu corbex e pe aici ceea ce dovedeste ca varsta ia putinta nu dorinta ![]() This post has been edited by bion: 5 Feb 2011, 00:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce-i trebuie, n-auzi ca are 10 busturi? N-or fi toate de Michelangelo, da' nici nu poti sa vii cu pretentii in exces.
Voiam sa ma mut cu serviciul la tine, da' vaz' ca esti mai teritorial decit un cocos. This post has been edited by corbex: 5 Feb 2011, 00:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa e mosule ai varsta te invata ca nu exista femei urate
![]() 5 Feb 2011, 00:37: Poti sa te muti da cred ca alea-si dau demisia daca mai apare un hodorog ![]() This post has been edited by bion: 5 Feb 2011, 00:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 5 Feb 2011, 01:24) taica bion, giizas craist, detaliaza, ca <40 include si 39, daca faci fata, da-mi voie sa te vizitez, giiiizaz, poate punem si de-un bust daca nu iasa de-o statuie ![]() Ce stii tu, de dorit e sa fie toate de 39, atunci termina o femeie de invatat abecedarul ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
na, pai bre nea bioane te tine miine asa de-o cafa?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bion |
![]()
|
Maine am rambata libera asa ca nu prea circul tre` sa fac pe domesticul pe langa moldobozgo.
Dar rambata viitoare sunt liber ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Feb 2011, 00:31) Numai io stiu cat de greu le-am convins ca e mai moale special ca sa nu doara ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
na, pai no problem, zi mata cind ai liber si rezolvam
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Feb 2011, 01:13) Io`s om bun si-ti fac tie cadou un labacounter de ala ca tot te plangeai deunazi ca esti singurel la Elada. Daca esti stressat de munca pe plantatie si seara nu-ti mai amintesti daca ai facut harta pe ziua respectiva divaisu te ajuta si nu mai trebe sa pui la fartfone TO DO cu alarma ![]() Io multamesc Atotputernicului am pe mosie vreo zece muieri <40 asa ca numai sa pot sa le imbucur ![]() ![]() ![]() @Visule betonu` ala are un dezavantaj . Izoleaza termic cat o bucata de curpapir ![]() Da ma... ![]() Ma nea Bioane, vezi ca nu mai esti la zi cu stirile... Nu mai prasesc pe sub mazlini de vreo doo luni. Asa ca am mai recuperat din handicap... Cat despre cadou, ai grija sa-mi pui si instructiunile, ca vaz ca te pricepi ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Instalație de șters CD-uri.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
E mai simplu in cuptorul cu microunde.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e chiar on-topic dar n-am gasit un subiect asemenator:
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si daca citeste, ce?
Asta se intimpla cu un cd... ... si asta cu 100 de cd-uri |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aia cu cd-urile nu e nimic http://www.220.ro/documentare/Ce-Pateste-U...nde/wxond7S0iz/
This post has been edited by bygy007: 23 Apr 2011, 19:33 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Cu ingrasaminte cu azot n-a incercat nimeni? Se umezesc putin
This post has been edited by corbex: 23 Apr 2011, 19:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu motorina
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
corbex |
![]()
|
Merge si ulei, daca-i nerodat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Oare se vor gasi utilizatori?
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 3 May 2011, 09:18 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
si daca intra soarele in nori ?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aprinzi veioza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Si in loc de 0,01 W consumi 40 si mai tre sa pui si veioza deasupra tastaturii .Cate ore are autonomie ? Oricum arata haios si pentru astia carora le plac chestiile cu mult butaone si beculetze e o bijuterie.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ținând cont că nu are baterii/acumulator, cred că autonomia (fără lumină) este ... ZERO!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE Light-powered keyboard It doesn’t get more hassle-free than this. This keyboard charges itself whenever there’s light—and stays charged for at least three months in total darkness—so you can say good-bye to battery hassles. E clar că vouă nu vă trebuie altceva decât o tastatură cu fir. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inca n-am vazut-o pe la noi.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:21 |