Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
![]() ![]() ![]() |
Gadgeturi, ai gasit ceva interesant, nu tine doar pt tine
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca mie imi era adresata treaba cu linkul, l-am luat de pe amazon.co.uk.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 28 Jan 2012, 19:42) plantronicsu face cred cele mai bune divaisuri de genul asta. Am avut de la ei un plantronics 520. Nebunie. Se conecta simultan la doua telefoane. Plantronics e intradevar number one in urechelnite.Eu il am si acum(520-ul) si intradevar tine bateria la greu,se incarca si de la masina si de la laptop si de la reteaua de 220V,merge 2 telefoane simultan, e beton ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am avut plantronics 610,acuma am un 520 e super
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mie-mi place la panarama asta urmatorul ficiăr: nu tre' sa-l tin la ureche non-stop ca robocop; poa' sa stea pe birou. Cand suna telefonu', am doo obtiuni:
1. bag divaisu' in ureche, moment in care se raspunde la apel automat si se efectueaza convorbirea prin el 2. raspund direct la telefon si se efectueaza convorbirea prin telefon, si nu prin ala. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai are biroul in masina.
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Creca-i beton pe buda, ca-ti raman mainile libere
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cica pentru asta au fost inventate
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-ti cade-n buda nu tragi apa cu un divais de 100 de coco.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(kum @ 29 Jan 2012, 11:20) Mie-mi place la panarama asta urmatorul ficiăr: nu tre' sa-l tin la ureche non-stop ca robocop; poa' sa stea pe birou. Cand suna telefonu', am doo obtiuni: 1. bag divaisu' in ureche, moment in care se raspunde la apel automat si se efectueaza convorbirea prin el 2. raspund direct la telefon si se efectueaza convorbirea prin telefon, si nu prin ala. ![]() Nu ii vad rostul la birou ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
In principal il iau pentru masina, da' pot sa-l folosesc si la birou. Se intampla in mod frecvent sa nu ma auda intelocutorii foarte bine (Dan poa' sa confirme) din cauza ca smartfonu' asta e cam de 2 lei, si sunt nevoit sa bag henzfri-ul lui (adica castile) ca sa ma pot intelege cu oamenii. Ma gandesc ca divaisu' asta se aude cel putin la fel de bine ca si castile alea.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kum |
![]()
|
Gresit
![]() Am dat pe el o poală de bani! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Iati un evo 3D la super ofeerta.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
E plazma sau elsidii?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Jan 2012, 19:12) 3月25日より国内線ネットワークがますます充実ナビがARで羽田空港をご案内します「一枚の旅」コンテスト結果発表。3月25日以降の「スーパー先得・先得割引」好評受付中のネットワーク「定時到着率」世界第一位に認定x787 プロジェクトストーリー 第4、5弾一挙公開2年度 ハワイ行き割引運賃 発売! Haneda Aeroport vă va ghida în rețeaua internă și AR mai bogat de navigare la 25 martie "singur călătoria" Concursul de anunțarea rezultatelor. După 25 martie "Super oferte de vacanță Discount oferte de vacanta" rețea de acceptare populare "timp de rata de sosire" vânzare tarif la Hawaii, in anul fiscal 1990 x787 4-5 gloanțe puțin o dată a publicat o poveste de proiecte aprobate pe primul loc în lume! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
1. 技嘉全球服務網只適用於經由技嘉電腦授權設立全球服務中心的國家。我們所提供的服務為有限的保固服務。
2. 保固期內在正常使用情形下 (非人為因素) 產生之故障,技嘉會負擔所有的維修及零組件更換費用。 但並非全部機種都能在每一國家獲得服務,並視當地是否有儲備相關料件(如不同語言之鍵盤) 。若硬體故障需維修處理, 更換之零件將以該國家維修點備料為主,可能無法幫您更換與原本出廠相同之零件。 譬如說:您原本是繁體中文鍵盤,在美國因鍵盤故障送修,美國維修服務據點將會幫您更換為英文鍵盤. 或您硬碟受損,更換新硬碟後,其作業系統則以當地維修中心提供為主。 3. 技嘉全球服務中心於收到您的故障產品後,我們將以最快的速度來處理您的機器,但維修時間將視實際當地是否備有所需維修之零組件而有些差異。 4. 恕不提供個別模組如硬碟或CPU… 等單獨送修。 5. 技嘉電腦僅在原廠出貨下提供保固服務. 任何未經技嘉許可之系統安裝或升級將造成產品保固失效. 技嘉一律不接受非原廠組件或改機之服務 6. 使用者得使用原包裝運送,否則運送中機器損壞將由消費者自行負擔。 7. 詳細保固條款可參閱產品所附保證卡或至技嘉網站查詢 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cosmine vezi ca nu ai selectat dialectul corect. Cica e in taicuando, ne-ar fi lamurit Einstein daca nu il fugareati de pe forum
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Ba e-n taifrunza!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Al tau da, eu ziceam de ala pus de kum.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
e na , pe tuburi electronice face si caldura
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu cand ziceam ca nochea rulz in materie de sunet, ma luati toti in tabarca.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Nu te-a contrazis nimeni, cu sunetul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Daca vrei sa vezi si cum e la capatul boltei de deasupra Nochea probeaza ceva Motoroale.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 08:00 |